Benim annemin keyif diye alışkanlığı yokBenim de annem kahveci. Evde bildim bileli kahve piser. Cay misafir geldiginde yapiliroyuzden alismamisim. Tabi buyuyunce simarik simarik cekirdek kahve makinalarina dustuk o ayri sakin eskiden vsrdi
Ama yine de goz bebegim telvemdir herzmnyurtdisina bile elektrikli cezve tasirdim eskiden
Benim annemin keyif diye alışkanlığı yokne çay içmeyi bilir ne kahve ikisini de sevmez içmez
Babam yapardı çayı ablam yapardı.
Annem en fazla kahvaltıda bir bardak açık çay içer o kadar.
Islak kek yedin mi?Ellerine saglik balim. Ben de gec yattm gec kalktm herzmnki gibi:) kahvalti kahve fasli sonra biraz bahcede takildim. Ruzgar var denize girmedim cnm cekmedi bi de kalabalik bgn
Esim hani tatli yapicaktin yalanci dedigi icin kalkip islak kek yaptim :) yalanci durumuna dusmiym sonucta :)
Aksama balik var. Dun aksam da cikmislardi baya tutmuslar:) yani bn bi salata yapicam okdr :)
Smdi ruzgar okdr cok artti ki disari da duramadim iceri girdim kitap okuym azick die
tabiki yemedim neden yiyim full of sekerIslak kek yedin mi?
Benim de kek kalıbı var hediye geldi boş boş duruyor
Off bugün kıçımın üstüne pek oturmadım ya.tabiki yemedim neden yiyim full of sekerben yeptigim cogu seyi yemiyorum hansel mle grater de ki cadi gibi milleti besliyorum kek kaliplarim benim minik asklarim cok kiymetli hepsi ama bunu borcamda yapiorum
Yine hicbirsey yapmadigim ama yoruldugum bir gun…
Ayy ben misafir sevmiyorum ya onu anladımBgn herkes istanbula dondubn kafa dinleme mode on evleri bi supurdum yalandan annem viledaladi. Yemegi malzemelerini airfryerda pit oit pisiriyorm smdi en son birlestirip ocakta biraz tikirdatirim. Patates donatesli köfte var. Ne denio ona bilmiorum
Ocaga koyunca denize gireriz su sakinlikte mis gibi
Sonrada kitap okurum die dusunuyorm
Ay dokuluyo ya. Naparaan yap iki dk temiz kalmiyo.. kac cesit yapmissin daha ne yapicaksin… ben misafir sevmiyorum cok netim bu konuda .. azim yuzum carpilio yazliga bile geldiklerinde.Ayy ben misafir sevmiyorum ya onu anladım
Kırmızı mercimek çorbası
Şehriyeli pirinç pilavı
Kavurma
Cevizli çörek
Salata
Turşu
Kola ayran
Hazırladım yediler
Bulaşıklarını yıkadım.
Çay demledim.
Şimdi çekirdek çıtlatıyorlar ✌
Bugün totomun üstüne oturamadım doğru düzgün.
Evi o kadar süpürdüm yemek yerken yine döküldü yerlere
Ya bende sevmiyorum.Ay dokuluyo ya. Naparaan yap iki dk temiz kalmiyo.. kac cesit yapmissin daha ne yapicaksin… ben misafir sevmiyorum cok netim bu konuda .. azim yuzum carpilio yazliga bile geldiklerinde.
Yani ayda yilda 1 arkadaşlar fln. Ya da dier aile uyleri ama ben bayiyorum biyere kdr kafam cekmiyo
Otur dinlen ya canin dikmiş. Ben dezenfekte icin buharla fln ugrasmayacaksam ozon yapiyorum (aslinda corknada yapiodum simdi ugrasmioeummole seylerle)Ya bende sevmiyorum.
Evimde yardımcı olsa temizlese getirse götürse belki severim ama böyle kölelik resmen.
Misafir gelmeden temizle sonra her sofra sonrası temizle.
Çekirdek çitlediler yine süpürge açtım.
Yastık kılıfları, nevresim vs havlular banyo paspası vs çok iş çıkıyor.
Eşimde buharlı dikey ütü ile koltukları elden geçirdi. Dezenfekte amaçlı. Koltuk silemem bir de şimdi.
Koltuklara örtü serdik.
Çayımı aldım oturuyorum valla.
Ozon nasıl bir şey nasıl neyle yapıyorsun?Otur dinlen ya canin dikmiş. Ben dezenfekte icin buharla fln ugrasmayacaksam ozon yapiyorum (aslinda corknada yapiodum simdi ugrasmioeummole seylerle)