Bugün ne yaptım?

@mavi mucize balım eve kocaman karpuz geldi şansa çok şekerli değil.

Senin şu karpuzlu içeceğin tarifini alabilir miyim?

Günde üç kez yaptığın şu buzlu ferah soğuk içecek eşime yapıp iteleyim bari ✌
Geçen gün canım karpuz istedi baya baya aş ermişim keserken daha yarısını yedim sonra suyu için blender dan geçirdim posasını süzdüm yarım kilo suyunu içtim 🤣🤣🤣
Önceki gece, daha doğrusu sabaha karşı da yine aşerdim hemde turp ve roka 🤣🤣🤣 zamansız ben ya turp mevsimi değil aramadık yer bırakmadı eşim yok diyor her yer kış sebzesi nasıl olsun zaten, neyse dedim sadece roka limon al bari ama nasıl üzgünüm bilsen yerimde duramıyorum
Gecenin dördünde gitti yakında açık olan Bi yere
Geldi poşetin içinde küçük turplardan var dünyalar benim oldu zıplamışım yerimde 🤣🤣
Dün anlattı manavdaki çocuk demiş beş gibi gel halden araba gelecek belki getirirler eşimde roka limon alayım gelirim demiş, rokaların altından turp çıkmış 🤭🤭 Allahın verdiği kısmet işte nasıl aşerdiysem turplar benim için saklanmış 🤗🤗🤗

Sudemcim burası yazlık değil ki, sadece merkezde😃 yazi geçirmek için geldik😃 havuz ve deniz yok😃 yazın başından beri bir kere bile kahve keyfi yapamadım. Tek başıma en uzak gidebildigim yer migros, 400 MT ilerde. Onda da annem oyalanma çocuk durmuyor sensiz diyor . Aslında gizli depresyondayim, kimsenin haberi yok🥲
Ahh be lizim 1.5 yıl oldu sen hala bir arpa boyu yol alamadın mı yoksa olayın içinde olunca insana öyle mi geliyor?

Kızın 2 yaşı geçti de mi?
Kreşe yazdıracak mısın Eylül'de?

Geçen gün canım karpuz istedi baya baya aş ermişim keserken daha yarısını yedim sonra suyu için blender dan geçirdim posasını süzdüm yarım kilo suyunu içtim 🤣🤣🤣
Önceki gece, daha doğrusu sabaha karşı da yine aşerdim hemde turp ve roka 🤣🤣🤣 zamansız ben ya turp mevsimi değil aramadık yer bırakmadı eşim yok diyor her yer kış sebzesi nasıl olsun zaten, neyse dedim sadece roka limon al bari ama nasıl üzgünüm bilsen yerimde duramıyorum
Gecenin dördünde gitti yakında açık olan Bi yere
Geldi poşetin içinde küçük turplardan var dünyalar benim oldu zıplamışım yerimde 🤣🤣
Dün anlattı manavdaki çocuk demiş beş gibi gel halden araba gelecek belki getirirler eşimde roka limon alayım gelirim demiş, rokaların altından turp çıkmış 🤭🤭 Allahın verdiği kısmet işte nasıl aşerdiysem turplar benim için saklanmış 🤗🤗🤗
Yaa eşine maşallah 🧿🧿🧿benimki öküz ya aşersem almaya üşenir gitmez kesin

Senin koca dayaklık kusura bakma 😁😁😁
Öyle ya yok böyle bir rahatlık. Sabah diyor kahvaltı yok mu ee hazırla dedim. Çayı demledim bulaşık makinesi boşaltıp doldurdum daha ne istiyorsun diyor 🤣ayda yılda iş yapınca 7/24 teşekkür bekliyor

Kahve işte yemiyor hiç her gün yanında sadece kendime yapıp kendim içiyorum 🤣inanır mısın kahve de bitmiyor 🤣kavanoz dolu hala 🤣kahve masrafından kurtuldum resmen ✌

Öyle ya yok böyle bir rahatlık. Sabah diyor kahvaltı yok mu ee hazırla dedim. Çayı demledim bulaşık makinesi boşaltıp doldurdum daha ne istiyorsun diyor 🤣ayda yılda iş yapınca 7/24 teşekkür bekliyor

Kahve işte yemiyor hiç her gün yanında sadece kendime yapıp kendim içiyorum 🤣inanır mısın kahve de bitmiyor 🤣kavanoz dolu hala 🤣kahve masrafından kurtuldum resmen ✌
Yat aşağı evden gidene kadar halim yok ağrım var, bakalım o zaman ne yapacak 😁
Kız kahveyi seninle içiyormuş demek ki sevse yapardı herhalde 😅

Ben sudem34 sudem34 ve D d_g_g 🤭🤭🤭
Kaç çocuk var yoksa hiç mi niye ağzımızdan yel alsın 😅😅
Canım Lizz Lizz benim bu sayfada ilk yol arkadaşım. 💜
Geçen sene sayfayı açtığımda tek başıma kendi kendime yazıyordum.
Lizz ilk katılan arkadaşım oldu.
Kızı var zor bir bebekti gece uykuları filan düzensizdi. Şimdi iki yaşını geçti ama sanırım büyüdükçe daha hareketlenmiş.

Lizz çok tatlı entel esprili can biridir. Bizim yaşlarda. Arada bir kaybolur özletir sonra geri gelir. Tatlı komik kedi postları paylaşır bizimle.

Ahh be lizim 1.5 yıl oldu sen hala bir arpa boyu yol alamadın mı yoksa olayın içinde olunca insana öyle mi geliyor?

Kızın 2 yaşı geçti de mi?
Kreşe yazdıracak mısın Eylül'de?

27 aylik oldu.1 buçuk da değil. 2 buçuk yıl olacak. Gerçekten doğumdan sonra ben asla toplarlanamadim. Yani bunu burada kelimelerle ifade edemiyorum. Belki okuyana garip ya da.basit gelir bilmiyorum ama hayatım bitmiş hissediyorum. 2 kusur senedir bir gece bile 3 saat boyunca kesintisiz uyumadım. Ya da akşam 11 de yatamadım. TV yi açıp bir filmi baştan sonra izleyemedim ya da elime kahvemi alıp bir defa bir defa bile masterchef Survivor seyretmedim. İstediğim saatte yatıp istediğim saatte kalkamadım. Yorulunca dinlenemedim. İstediğim yerlere gidemedim. Evden tek başıma bile market dışında çıkamadım. Markete bile koştur koştur git gel yaptim. Duşta 10 dakikadan fazla kalamadim. Güne sıfır enerjiyle başlayıp sabaha daha berbat uyandım. Yani lise öyle uzun ki..

Bana belki diyeceksiniz ki terapi al. Terapiye degil, cocuksuz zaman geçirmeye ihtiyacım var. Ama olmuyor. Artık evin içinde başka odada bile uzanamiyorum. Kızım hemen geliyor ve kalkmami istiyor ağlıyor itekliyor. Burda 3 yaştan önce alan nitelikli kreş ya da anaokulu yok. Önümüzdeki seneyi beklemem lazım ne yazık ki ..

Yat aşağı evden gidene kadar halim yok ağrım var, bakalım o zaman ne yapacak 😁
Kız kahveyi seninle içiyormuş demek ki sevse yapardı herhalde 😅
Kız hazırlamaya üşenir o. Acından ölse yemek yapmaya üşenir. Ben onu bırakıp tek gidince tatile 8 kilo filan veriyordu.
Evet Türk kahvesi öyle alışkanlığı pek yoktu ban da sen seviyorsun sana eşlik ediyorum diyordu. Bir ara iki üç gün üst üste istedi alıştırdın filan dedi.
Piknikten beri istemiyor işte ✌

Canım Lizz Lizz benim bu sayfada ilk yol arkadaşım. 💜
Geçen sene sayfayı açtığımda tek başıma kendi kendime yazıyordum.
Lizz ilk katılan arkadaşım oldu.
Kızı var zor bir bebekti gece uykuları filan düzensizdi. Şimdi iki yaşını geçti ama sanırım büyüdükçe daha hareketlenmiş.

Lizz çok tatlı entel esprili can biridir. Bizim yaşlarda. Arada bir kaybolur özletir sonra geri gelir. Tatlı komik kedi postları paylaşır bizimle.

Ayy çok onore oldum, teşekkür ediyorum, o senin zarifligin:KK16:

Kedi loves forever 😃😃😃

27 aylik oldu.1 buçuk da değil. 2 buçuk yıl olacak. Gerçekten doğumdan sonra ben asla toplarlanamadim. Yani bunu burada kelimelerle ifade edemiyorum. Belki okuyana garip ya da.basit gelir bilmiyorum ama hayatım bitmiş hissediyorum. 2 kusur senedir bir gece bile 3 saat boyunca kesintisiz uyumadım. Ya da akşam 11 de yatamadım. TV yi açıp bir filmi baştan sonra izleyemedim ya da elime kahvemi alıp bir defa bir defa bile masterchef Survivor seyretmedim. İstediğim saatte yatıp istediğim saatte kalkamadım. Yorulunca dinlenemedim. İstediğim yerlere gidemedim. Evden tek başıma bile market dışında çıkamadım. Markete bile koştur koştur git gel yaptim. Duşta 10 dakikadan fazla kalamadim. Güne sıfır enerjiyle başlayıp sabaha daha berbat uyandım. Yani lise öyle uzun ki..

Bana belki diyeceksiniz ki terapi al. Terapiye degil, cocuksuz zaman geçirmeye ihtiyacım var. Ama olmuyor. Artık evin içinde başka odada bile uzanamiyorum. Kızım hemen geliyor ve kalkmami istiyor ağlıyor itekliyor. Burda 3 yaştan önce alan nitelikli kreş ya da anaokulu yok. Önümüzdeki seneyi beklemem lazım ne yazık ki ..
Seni o kadar iyi anlıyorum ki ve hak veriyorum...
Bitik hissetmekte çok haklısın hissetmenin ötesi var zaten öylesin...
Ama inan ki geçiyor geçecek, sonra bebeklik zamanlarını özlemeye başlayacaksın, ni sürü yorgunluğu unutup sadece o bebeksi konuşması gülüşü yüzü özleyeceksin..
Kendimden biliyorum, gerçekten insan yaşadığı sıkıntıları unutmasa başka çocuk yapmaz Müge anlının dediği gibi hamileliği ayrı dert doğumu ayrı dert büyütmesi ayrı dert 🤣🤣
Annem dedin yakın mısınız veya eşin? Sana yardımcı olabilecek kimse yok mu

Ahh be balım
Tanışmamızın 1.5 yılı var o zamanda duş almayı özledim derdin.

Peki arkadaş için mi seni bunaltıyor parka vs gidince nasıl oyun alanı olunca?

Sana daha saçma gelecek ama kardeş olsa aceba seni rahat bırakır mı evet senin için zor olur kabul ediyorum ama onlar oynar eder bir iki sene sonra sen rahata ermez misin?

Lizz annen de senin için ruh emici bir faktör bence. Ne kadar faydası olsa da. Kızma ama senin modunu düşüren bir faktör de o.

Çocukla sosyalleşecek çocuklu anne bul bence. En kötü netten oyun grubu filan bak.

Kreş çok iyi oluyor. Ben yarım gün 22.5 ayda vermiştim çok rahattı.

Kız hazırlamaya üşenir o. Acından ölse yemek yapmaya üşenir. Ben onu bırakıp tek gidince tatile 8 kilo filan veriyordu.
Evet Türk kahvesi öyle alışkanlığı pek yoktu ban da sen seviyorsun sana eşlik ediyorum diyordu. Bir ara iki üç gün üst üste istedi alıştırdın filan dedi.
Piknikten beri istemiyor işte ✌
Şaka yapıyorsun ya 🤣 kendine yapmaya üşenenden sen daha ne bekliyorsun bacım neye kızıyorsun 🤣🤣🤣

Kızım 2 yaşını gectikten sonra hayal ettiğim halim

1691498485850.png

Gerçekte olan

1691498558821.png

Şaka yapıyorsun ya 🤣 kendine yapmaya üşenenden sen daha ne bekliyorsun bacım neye kızıyorsun 🤣🤣🤣
Ayy ilk hamileliğimde öküz ya evin karşısında direk iki tane baklavacı var direk caddede oturuyoruz karşıya geçip almadı canım istiyor dedim 🤣gece 11 mi neydi başına kakınca da diyor ki istesen gider alırdın sen alsaydın diyor
Çok şımartmışım ben ya 😏

Hepinizi tebrik ediyorum🧿🧿🧿 ve sudemcim, çok mutlu oldum senin adına,🥰❤️ hepiniz sağlıcakla kucaginiza alın.

Tek cocugum var ama kotayı doldurdum ben 🥲
Allah bilir o kotayı bu günler geçtikten sonra kotayı konuşmak lazım asıl dolduran benim 🤣🤣🤣 dün akşam eşim diyor biz başka çocuk yapmayalım 🤣🤣🙄 sudem34 sudem34

X