- 8 Mart 2019
- 6.719
- 31.364
- 39
Almancam iyi seviyede ama eşimden umudum yok SudemBana da Almanya daha sıcak geliyor.
İki dili de biliyorsan hiç sorun değil.
Hangisinin olduğu.
Hayırlısı olsun.
Ablam Belçika'da işçi maaşıyla bile mercedes vs biniyor. Çocuklarda son model tel
D vitamini içinde calsiyum vs takviyeler de oluyor bazı formlarda.Magnezyum içiyorum da d vitamini içmiyorum tahlillerim çok iyiydi bide baya güneşlendim falanmagnezyum değerlerim çok güzeldi son tahlillerimde içmeye devam ediyorum ama faydasını pek görmedim sanki hala başıma ağrılar giriyor kasıklarım kaslarım aynı bağırsak durumumda yavaşladı içmeden öncekiyle nerdeyse aynı çözemedim ben bu durumu
Karbonhidrat yiyosan direk şişiriyorBen ağrı diye ağlamadım ama bildiğin çatlak için ağladım iç bacaklarım çatlamışkahvaltı öğle akşam yemeği dışında ne abur cubur um var ne yağlı yiyorum ama kilo alıyorum ben bu durumu da çözemedim bugün tartıldım bir kilo daha almışım bir haftada hemde hareket de ediyorum artık önceki gibi değilim bunalıma girmek üzereyim...
Eşin sadece İngilizce mi biliyor?Almancam iyi seviyede ama eşimden umudum yok Sudeminşallah iyi olur bizim için, Allah pişman etmesin. Gitmek isteyen isteyene, bilmiyorum doğru mu yapıyoruz
Eşim sadece İngilizce biliyor maalesef Sudem, doktorluk yapabilmesi için Almanca şart. Yapabilir mi gerçekten bilmiyorum. 40 yaşına geldik sayılır, zorlanacagimiz kesin.Eşin sadece İngilizce mi biliyor?
Eğitim hangisi daha iyi ya Hollanda da eğitim iyi mi aceba.
Ama nolursa olsun Almanya bence
Mühendisim valla sırf sağlıklı gıdaya erişim için bile gidilir ya. Acaip canım sıkkın bu ara ne yesek zararlı denetim yok. Yumurta desen öyle sebze meyve desen öyle. En azından adam gibi üretim vs aşamasında kalite kontrolden geçmiş sağlıklı ürün yersin.
Geçen tarım bakanlığı mı ne gıdaları incelemeyecekmiş ohh ne ala içine ne koyarsan koy denetim yok gariban vatandaşım da yesin her şeyi.
Arafta olmanı çok iyi anlıyorum. Ama buranın be zaman düzeleceği hiç belli değil.
Yarın yine büyük zam geliyor zincir marketlere uyduruk market poşeti olmuş 38 kuruş.
Valla biz bir tane Dyson alamıyoruz düşünüyoruz ablam hem ordaki evime hem iki senede 20 gün kaldığı burdaki evine Dyson aldı.
Eskiden eniştemin işçi maaşı burda iki memur maaşı yapıyordu. Şimdi üç memur maaşı oldu geçim şartları . Halbuki vasıfsız eleman. TR de olsa en fazla askeri ücret alır.
Ahh keşke.Eşim sadece İngilizce biliyor maalesef Sudem, doktorluk yapabilmesi için Almanca şart. Yapabilir mi gerçekten bilmiyorum. 40 yaşına geldik sayılır, zorlanacagimiz kesin.
Almanya Hollanda ya göre daha ucuz, eğitimler arasında çok fark yoktur bence. O yüzden daha mantıklı sanki.
Dediğin gibi temiz gıdaya ulaşım zor ve pahalı Sudem. Varlık içinde yokluk cekiyoruz. Hadi biz alabiliyoruz diyelim, alamayanlar oldukça hiç adil değil. Umarım yakın zamanda düzlüğe çıkabiliriz
Yok bendeki sadece damla d3 vitamini ikinci doktorda vermiş var demiştim ama eşimde bilmeden almış ikiside duruyor e artık bebişe kullanırım açmadım ikinciyiD vitamini içinde calsiyum vs takviyeler de oluyor bazı formlarda.
Karbonhidrat yiyosan direk şişiriyor
12. Haftada biraktim kuzum hormon ilaclariniOo baya yoğunmuşsun
Hormon ilacı filan içiyor musun ekstra 12. haftada tamamen bitti mi takviyeler (pregestan vs)
Hamarat kız ne yatağı yıkayacaksın öyle?
Menü yine çok sağlıklı
İnternette gördüğüm bir soğuk kahveyi denedim. Soğuk soğuk içtim valla bayılmadım amaAy bu nasil bir sicak. Ya ben yaz insaniyim ama asla tahammulum kalmadi bu sicaklara lanet olsun
Afiyet olsun balimİnternette gördüğüm bir soğuk kahveyi denedim. Soğuk soğuk içtim valla bayılmadım amayanına badem iyi gitti
Bu da türk kahveli kakaolu sütlü soğuk bisey nescafe bende içmiyorumAfiyet olsun balim
Ben hakkimi turk kahvesinde kullaniyorum ya olmazsa olmazim o benim
Bugun ne yaptim ev sildim supurdum bahceye du tuttum 2 kere denize girdim aksama da dun tutugumuz baliklar varsalata yapicam smdi birtek
Ama yoruldum ya
Turk kahveli mi cok ilgincccBu da türk kahveli kakaolu sütlü soğuk bisey nescafe bende içmiyorum
amerikano acı mı hiç içmedim?sen baya kahve içiyormussun.Turk kahveli mi cok ilginccc
Ben nescadw icmiorum ztn yillardir. İse bile kendi kahvemi gotururdum. Amerikanocuyum ben esasen. Gunde 3 turk 2-3 amerikano icerdim. Smdi onu biraktim mecburen 200mg firlio bianda die
10 bin adım atmaya çalışıyorum hergun.Neler yaptım?
Bolca kitap okudum.(168 sayfa)
Çocuğu yarınki Türkçe sınavına çalıştırdım.
3003 adım attım.
Şeker Portakalına başladım.
Gunaydin ballamerikano acı mı hiç içmedim?sen baya kahve içiyormussun.
ben çay delisiydim kahve bir iki türk bir nescafe anca birde yeşilçay içerdim
Ayy benim arkadaş da çay ağzına sürmez garibim kocası tek çaycı. Bizim camia çaycıdır ya. Tanefüste 10 dk da ağzımı yaka yaka içerim çayıGunaydin ball
Amerikano cekirdegin ogutulup suyun kahveden daha yogun gecirildigi.yada sole diim nescafenin orjinali.
Ben de cay sevmem. Esim sevio mesela. Demlemiorumicme kahve yapim die die kahveye alistirdim
Benim de annem kahveci. Evde bildim bileli kahve piser. Cay misafir geldiginde yapilirAyy benim arkadaş da çay ağzına sürmez garibim kocası tek çaycı. Bizim camia çaycıdır ya. Tanefüste 10 dk da ağzımı yaka yaka içerim çayıderse götürsen buz gibi oluyor unutuyorsun içilmiyor
Kahveyi son 10 yıldır bir arkadaş alıştırdı öyle içmeyi rutine bindirdim.