Bugün ne yaptım?

Ben neler yaptım bugün?

Valla instgram bataklığına düştüm.
İyi ki orjinal hesabım yok. Reels izlemekten vakit nasıl geçiyor anlamıyorum. İnternet dayanmıyordu. Ayar yapınca interneti de artık etkilemiyor.

Pazara gitmedim üşendim.
Ev bile bugün aşırı sıcak.

Buzluktan köfte çıkardım yine. Dünkü pişen bitmişti. Tekrar sulu köfte yaptım.
Kakaolu kek yaptım, çay yaptım.
Şimdi çay keyfi.
Kakaolu keki beğenmedim tabi yine hep ıslak yapardım. Yumurta çiğden olduğu için bu sefer sade yapayım dedim ama aradığımı bulamadım. Artık yarın üstüne benmari üsülü çikolata filan eritip dökerim tatlansın diye .

Baş ağrım geçti şükür. Tansiyondan olabilir diye sarımsaklı yoğurtlu makarna yedim öğlen.
Kahve tetikliyordur belki diye her gün içtiğim acı kahvemi yaptım, içtim.

Maşallah sana maşallah
Ellerine sağlık güzel olmuştur her biri ama hamileliğinden dolayı sana bazı şeyler tuhaf yavan farklı geliyordur bal ağrısı dün bende çektim sıcaklarda tetikliyor olmalı .. anam meteoroloji gibiyim gerçi ben hava kapanır yağmura döner ağrım olur sıcak basar çarpıntı ağrı olur yok yok bende sende öyle misin

kavs-i kuzah tebrik ederim maşallah çok güzel bir puan almış şehirdışı yazmayı düşünüyor musunuz hayırlısı olsun inşallah
Teşekkür ederiz teyzesi.
Düşünüyoruz.
Şuraya göndermeyiz, çocuğumuzdan ayrılamayız durumumuz yok. Kendi de burayı istemiyordu en başından.
Nereyi istiyorsan ona göre çalış. Türkiye'de sıralama var. O yüzden ona göre çalışmalısın dışarıyı istiyorsan. Sen puanını al, biz elimizden geleni yapacağız sözünü de vermiştik. Ondan da Allah razı olsun. Çalıştı kuzum.
full lerin seçimlerine bağlı bizim istediğimiz okullar. O da çok olunca bakalım hayırlısı

Evdeim evdeim hatioeum kalkiorum. Sagol kuzucum

Tesekkurler kuzum be geccek insallah
Sabır sabır ya sabır bi yarım saat öncede kasıklarıma ağrı girdi benimde adet ağrısı gibi ama baya belirgin çok uzun sürmesede içime kurt düştü havuza giriyorum acaba ondan mı diye inşallah enfeksiyon kapmam bende pazartesi doktora soracağım öyle birşeyde ne önerir diye

Seni böyle sırayla herkesi etiketlemen yok mu alemsin

Teşekkür ederim. Çok sağol. Daha güzelleri hepimizin çocuklarına olsun. Böyle güzel kutlamalar yapalım grupça

29 Ekim 2016 doğumlu teyzesi oğlum.
Ayyy bana sınav deme kızımın lgs sınavı günü hem benim finallerin başladığı gündü. Hem de doğum günüm.
Sonrasında kızım oh be bitti sınav dedi ama ortada kutlayacak anası yoktu. O finalden bu finale koşturdu. Çocuğum da gezeriz tozarız hayallerindeydi halbuki. Buradan üniversiteyi şiddetle kınıyorum. Ben de hepsinden geçtim şükür alttan yok. Darısı seneye hayırlısıyla.

Hastalara şifa diliyorum ben de. Kendinize dikkat edin hanımlar.

Bende eve geldim yollar pisdi araba tutdu başım ağrıyor

Öyle pek tepkili bir bünyem yok maşallah bu ara yine polenler alerjimi tetikliyor sadece.
Yeğenim de girdi ama puanını sormadım.Sınav günü iki yanlış demişti. Yeğenim de Ankara Fen filan istiyordu. Ama abim tek başına güvenli olur mu vs tedirgin tek kız. Okul çıkışı 15.30-19.00 arası serbest saatmiş.

Galatasaray filan düşünüyor mu? Yurt dışı iş imkanı vs için.
Bir de mesela okulların kontenjanı ne kadar? Galatasaray kaç öğrenci alıyor.

Gerçekten bu sene ne böyle ful çıkaran çok fazla.

Abim bir de şey söyledi. Fen liseleri kadroları zorunlu değişecekmiş.İyi okullarda iyi hocalar gider yerine meslek lisesinden hoca gelirse okulun kalitesi düşer diye düşünüyor. Onların da kafası çok karışık.
Kontrolün mü var?

Ben bir aydır diyorum sana migren için magnezyum iç diye ama kısmet bugüne imiş.
Evde misin şimdi?
Hamileyken arka bacaklarım bıçakla kesilir gibi ağrımaya başlamıştı. Hüngür hüngür ağladığımı hatırlıyorum. En son magnezyum toz vermişti Dr. Suya katıp içilenlerden. Şifa olmuştu.
Bu aralar da canımı sıkan üzüldüğüm şeylerde kollarımdan parmaklarıma doğru bir ağrı geliyor. Onlar için de magnezyum Malat verdi Dr. Her magnezyumu önermedi..malat la başka birşey daha demişti şu an hatırlayamadım. O da iyi geldi elhamdülillah.

Taşlara enerjiye inanıyorsan ametist taşının iyi geldiğini izlemiştim. Ve de hacamatın..
Rabbim Şafi ismiyle tecelli etsin. Şifa olsun.

Maşallah
Evet canım büyük kız seneye üni ye girecek inşallah
Küçüğüm de anaokulu

İyi maşallah aman hep böyle ol inşallah da bu polenler geçti aslında ne tetikliyor ki seni acaba ..
Pendik Medipol deki doktora gideceğim tavsiye almıştım belki görmüşsündür anneler grubunda

Kızım gelemedi sudem bilet bulamadı pazartesi çıkacak yola
Eşim burda bayram bitimi hep beraber gideceğiz istanbul a

Eee hepinizle ayrı ayrı ilgileniyorum işte vefalıyım

Yaşı iyiymiş geçen sene tutarken göndermemişsin tebrik ederim. Benim kasım , aralık 2016 ve Ocak 2017 öğrenciler çok zorlandı. Okudular ama başarıları düşük kelime sayıları az ve derste sürekli sıkılan gezinen sorun yaratan tipler oldu. Keşke her veli sen gibi Mikan gibi bilinçli olup geç gönderse.

Benim oğlum da ekim doğumlu ilk yıl gönderdim zorlanmadı ama ödev veren bir öğretmeni olsa belki zorlanırdı bilmiyorum.
Şimdiki oğlum aralık olacak inşallah onu bir yıl geç göndermeyi düşünüyorum.

Bende eve geldim yollar pisdi araba tutdu başım ağrıyor
Geçmiş olsun inşallah
Amin D d_g_g
İyi maşallah aman hep böyle ol inşallah da bu polenler geçti aslında ne tetikliyor ki seni acaba ..
Pendik Medipol deki doktora gideceğim tavsiye almıştım belki görmüşsündür anneler grubunda
Cinsiyeti öğrenmek için gidecektin randevu almıştın hatırlıyorum. Yok ya ense ve burun kemiğine baksın diye gidecektin. Benim doktor da baktı burun ve enseye bu arada sağolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…