Bugün ne yaptım?

Okul açılınca sıcakta çalışmak çok zor olacak bence. Sınıfım bir de aşırı güneş alıyor. Hamilelik zaten yakıyor adamı o da ayrı.
Bugün sıcakta iki saat kalınca valla gözüm çok korktu.

Fotodakiler senin ufaklıklar mı yoksa?
İyi yapmışsın deniz sezonunu açmakla.
Antalya'da yaşamanın tadını çıkarmak şart tabi.

Kızın için hayırlısı olsun. İnşallah gönlüne göre bir yer olur. Bu sene ful çeken 1000 kişi muhabbeti doğru mu? Sorular çok mu kolaydı? Konular az olduğu için ayırt edicilik mı zordu?

Çocuk düğünde çalgı ve pasta töreni ile özdeşleştirmiş kafasında.

Mikan doğum günü sofrasından foto isteriz.
İyileştin mi biraz?
Yaaa valla sofrayı çekmek hiç aklıma gelmedi. Aslında telefonu içerde bıraktım dikkatimin dağılmasını istemedim
Minimal bir menüydü az ama öz güzeldi bence
Dün baya toparladım ama gece kız uyumayınca bademcik ağrım boynum kollarım vs baya ağırdı sabah berbat uyandım yine. İlaçlarımı içtim etki etmesini bekliyorum

Menü baya kalabalıktı o minimalse ben kendimi atam afiyet olsun.
Kalabalık mıydı arkdaşlar vs çağırdın mı?

Selam canlar
Unutmadım tartıldım. Aynıyım
Kahvaltıya patates kızarttım.
Kahvaltı sonrası soğuk su ile duş aldım. Acaip keyifli.
Şimdi de tekrar çay helva keyfi yapıcam.

Bugün sulu köfte yapıcam.
Zaten buzlukta direk sosunu suyunu kaynat olacak. Bayadır yapmıyordum özledim inşallah beğenirim. yanına ne gider kestiremiyorum. Eşim pilav makarna diyo ama ana yemek hem çorba gibi sulu bilemedim. Oğlum da anne taze ekmek alalım öyle yiyelim diyor. açıkçası tek çeşit benim de kolayıma geliyor.

Bugün ben de tartıldım 66 olmuştum hastalıktan 64 e düşmüşüm

Köfteyi pişirdim.
Şehriyeli pirinç pilavı yaptım.
Boncuk makarna haşlıyorum soğuk yoğurt çorbası yapacağım.
Domates salatası yaptım.
İki kase köfte yedim bile beğendim önce tuzu az yapıp sonra üstünden fazla tuz serpmiş olabilirim o ayrı.

Menü harika sudemim

Bende aynıyım vermedim kardeşimin kinde tartıldım tartıdami sorun yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…