Fotodakiler senin ufaklıklar mı yoksa?Eki Görüntüle 3264799
Fedon denize düştü diyesim geldi.
Oğluşlar daha önce, bense bugün sezonu açtım. Vatana millete hayırlı olsun
Deniz bana göre soğuktu. Girince alıştık. Sabah kahvaltı sonrası hadi dedik çocuklarla gittik. Normalde sabah kurslar olduğu için ikindi namazı sonrası gideriz biz. Akşama kadar kalıp döneriz. Hem çok da yanmamış oluruz. Bugün o kuralı deldik. İyi de ettik.
Güzellikler bir yana da...kafam çorba aslında. Birkaç can sıkıcı şey yaşadım. Takılmayacağım. Karakter, böyle olaylarda gösterilen tepkide ortaya çıkıyor malum.
Önümüze işimize bakmaya devam. İnsanları da kendi mutsuz, küçük dünyalarında debelenirken bırakalım bakalım.
Bu faslı sevmedim. Geçiyorum.
Dün arkadaşımın kızının keman konseri vardı. Çocuk çocuğu hadi diye götürdüm. Havamız değişsin diye. Küçük oğlum diyor ki, ben konser nedir bilmiyorum. İşte bu dedim sahneyi göstererek. Onlar müzik aletlerini çalar, biz de dinleriz. Pasta vermeyecekler mi diyorNasıl bir alemdeyse
8.sınıf kızımın sınav sonucu iyi gibi. Okul araştırma sürecine girdik. Zor yaaOnun osu, bunun busu...derken kolaylaşacağına iyice zorlaştı gibi. Hayırlısı neyse o olsun bakalım resmi olarak açıklanınca ona göre bakacağız artık.
Yaaa valla sofrayı çekmek hiç aklıma gelmedi. Aslında telefonu içerde bıraktım dikkatimin dağılmasını istemedim
Menü baya kalabalıktıYaaa valla sofrayı çekmek hiç aklıma gelmedi. Aslında telefonu içerde bıraktım dikkatimin dağılmasını istemedim
Minimal bir menüydü az ama öz güzeldi bence
Dün baya toparladım ama gece kız uyumayınca bademcik ağrım boynum kollarım vs baya ağırdı sabah berbat uyandım yine. İlaçlarımı içtim etki etmesini bekliyorum
Evet 2 aile vardı birinin 1 birini 2 çocuğu var. Oğlumun babaannesi dedesi ve 2 amcası vardı bir de bir tane komşumuzun kızı büyük oğlumun yaşında o vardıMenü baya kalabalıktıo minimalse ben kendimi atam afiyet olsun.
Kalabalık mıydı arkdaşlar vs çağırdın mı?
Off offf orda olsam ne yerdim amaEvet 2 aile vardı birinin 1 birini 2 çocuğu var. Oğlumun babaannesi dedesi ve 2 amcası vardı bir de bir tane komşumuzun kızı büyük oğlumun yaşında o vardı
Keşke olsaydınOff offf orda olsam ne yerdim ama
Bugün ben de tartıldım 66 olmuştum hastalıktan 64 e düşmüşümSelam canlar
Unutmadım tartıldım. Aynıyım
Kahvaltıya patates kızarttım.
Kahvaltı sonrası soğuk su ile duş aldım. Acaip keyifli.
Şimdi de tekrar çay helva keyfi yapıcam.
Bugün sulu köfte yapıcam.
Zaten buzlukta direk sosunu suyunu kaynat olacak. Bayadır yapmıyordum özledim inşallah beğenirim.yanına ne gider kestiremiyorum. Eşim pilav makarna diyo ama ana yemek hem çorba gibi sulu bilemedim. Oğlum da anne taze ekmek alalım öyle yiyelim diyor. açıkçası tek çeşit benim de kolayıma geliyor.
Bardağın dolu tarafından bakalım diyosunBugün ben de tartıldım 66 olmuştum hastalıktan 64 e düşmüşüm
Girdi canım bende ezincan a kardeşime geldim havası soğuk buranın biraz üşütmüşüm
Menü harika sudemimKöfteyi pişirdim.
Şehriyeli pirinç pilavı yaptım.
Boncuk makarna haşlıyorum soğuk yoğurt çorbası yapacağım.
Domatessalatası yaptım.
İki kase köfte yedim bilebeğendim önce tuzu az yapıp sonra üstünden fazla tuz serpmiş olabilirim o ayrı.
Bende aynıyım vermedim kardeşimin kinde tartıldımSelam canlar
Unutmadım tartıldım. Aynıyım
Kahvaltıya patates kızarttım.
Kahvaltı sonrası soğuk su ile duş aldım. Acaip keyifli.
Şimdi de tekrar çay helva keyfi yapıcam.
Bugün sulu köfte yapıcam.
Zaten buzlukta direk sosunu suyunu kaynat olacak. Bayadır yapmıyordum özledim inşallah beğenirim.yanına ne gider kestiremiyorum. Eşim pilav makarna diyo ama ana yemek hem çorba gibi sulu bilemedim. Oğlum da anne taze ekmek alalım öyle yiyelim diyor. açıkçası tek çeşit benim de kolayıma geliyor.