- 25 Temmuz 2022
- 1.272
- 1.691
- 37
Aynen canım burdada öyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım burdada öyle
Oyyy canım benim elhamdülillah iyiyim annemdeyim ya ben iki gündür eşim vardı bugünde kuzenlerim var o yüzden giremiyorum sakinleşince geleceğim
Bende dün dışarı çıkmadım. Evde pis boğaz gibi habire bir şey yedim. En son gece yatarken yoğurtlu makarna yiyodum.Günaydııııın
Yeni kalktım hala uyanmaya çalışıyorum yengem var kahve içiyoruz sohbet muhabbet
Bi kaç gündür alışkanlık edindim kahvaltı öncesi müsli yiyorum çok iyi geliyor kahvaltı biraz geç yapıyorum hızlı kilo almaya başladım o yüzden biraz dikkat ediyorum.. dün ev kalabalıktı önceki iki günde eşim vardı havuza girdik havuza girmek çok iyi geldi canlandırdı beni bugünde bi yarım saat yüzerim, her gün girsem böyle kilomu da kontrol altına almış olurum diye düşünüyorum bu sabah tartıldım 66.4 çıktım dün sabah 66.250 ydim ... Bu hızla gidersem yüz kiloyla doğuma gireceğim
Sizler nasılsınız neler yaptınız ben yokken
Maşallah sana beni geçmişsin kız dün gece saat 10 da bende domatesli makarna yiyordumBende dün dışarı çıkmadım. Evde pis boğaz gibi habire bir şey yedim. En son gece yatarken yoğurtlu makarna yiyodum.
Kavvaltımı yaptım. İlaçlarımı içtim.
Dinleniyorum.
Pazara gideceğim bugün.
Dışarı çıkmamak bana yaramıyor.
Her gün çıkmam şart kesinlikle.
Deniz uzak mı?
Havuz siteye mi ait? Steril, güvenilir mi?
Hareket etmek kilo alımını dengede tutuyor. Sabah akşam 15 er dakika yürüyüş de yapabilirsin.
Çok geçmiş olsun canım tekrar olmaz gittikçe azalır biter inşallah crp ne onu anlamadımHello ben dun yine hastanelik oldumneyse oldurmeyen aci guclendirirmis. Bugun daha iyiyim ama dinleniyorum. Crp yukselmis iyice. O migreni tetikledi ilwc alamadigim icin oldum oldum dirildim vs. Bugun biraz daha iyiyim. Magnezyumda basladilar sonunda sudem34
Ama yatiyorum 2 gundur perisanm
Benimkiler evet☺Fotodakiler senin ufaklıklar mı yoksa?
İyi yapmışsın deniz sezonunu açmakla.
Antalya'da yaşamanın tadını çıkarmak şart tabi.
Kızın için hayırlısı olsun. İnşallah gönlüne göre bir yer olur. Bu sene ful çeken 1000 kişi muhabbeti doğru mu? Sorular çok mu kolaydı? Konular az olduğu için ayırt edicilik mı zordu?
Çocuk düğünde çalgı ve pasta töreni ile özdeşleştirmiş kafasında.
Kaç puan aldı canım kızınBenimkiler evet☺
Mini mini 1 olacak ufaklık inşallah
Ortanca da 4 e geçti
Kızım 8 i bitirdi. Lgs ye girdi. Okul tercihi süreci başlayacak inşallah.
MEB'den yapılan açıklamaya göre; 2023 Merkezi Sınava katılan 1.030.195 öğrenci bulunmaktadır. Merkezi Sınavın her iki oturumundaki tüm sorulara doğru cevap veren öğrenci sayısı 562'dir. ( kopyala yapıştır )
Matematik kolay
Türkçe belirleyici
Fen dikkat isteyen, bir iki soru belirleyici
Sınav geneli belirleyici olmadığı için sıkıntı tabi. Zorluk kolaylık seviyesi dengeli olmadığı için full çeken de çok.
Allah neresi hayırlıysa orayı nasip eylesin tüm dileyen çocuklara.
Kızım maşallah barekallah fenden 1 yanlışlı. Puanı 494,5Kaç puan aldı canım kızın
Hayırlısıyla güzel bir liseye yerleşir inşallah
Maşallahhhhhhhh o nasıl güzel puan öylerabbim en iyi yerlere gelmesini nasip eder inşallahKızım maşallah barekallah fenden 1 yanlışlı. Puanı 494,5
Bakalım neresi olur? İnşallah en hayırlısı nasip olur.
Var mı sizden sınava girenler?
Ay Allah razı olsun.Maşallahhhhhhhh o nasıl güzel puan öylerabbim en iyi yerlere gelmesini nasip eder inşallah
Yiğenim girdi ama 423 aldı
Enfeksiyon miktari kandaki kuzucumÇok geçmiş olsun canım tekrar olmaz gittikçe azalır biter inşallah crp ne onu anlamadım
Ben bir aydır diyorum sana migren için magnezyum iç diye ama kısmet bugüne imiş.Hello ben dun yine hastanelik oldumneyse oldurmeyen aci guclendirirmis. Bugun daha iyiyim ama dinleniyorum. Crp yukselmis iyice. O migreni tetikledi ilwc alamadigim icin oldum oldum dirildim vs. Bugun biraz daha iyiyim. Magnezyumda basladilar sonunda sudem34
Ama yatiyorum 2 gundur perisanm
Ooo çok çok geçmiş olsun yavrumEnfeksiyon miktari kandaki kuzucum