Bugün ne yaptım?

Bugün ne yaptım
Sabah uyandım
Tereyağlı simit almaya gittim geldim
Kahvaltı hazırladık kardeşimle
Evi temizledik
Menü yaprak sarması
Şehriye çorbası
Salata 🌺

Selam canlar 💜
Yeni kalktım sayılır.
Çayı demledim.
Yumurtayı haşladım. Başka türlü oğlum yemiyor . Haa bu haliyle de bayılmıyor mızırdana mızırdana yiyor ama midesine düzgün bir şey gitsin.
Oğlum uyanınca çiçek ekmek ve çekirdekli simit aldırmak istiyorum .
Acıktım midem kazınıyor.
Dün geceden beri hafif başka ağrım da eşlik ediyor hayra çıksın inşallah. 🙏

Günaydııııın 🤗
Yeni kalktım hala uyanmaya çalışıyorum yengem var kahve içiyoruz sohbet muhabbet 🤗
Bi kaç gündür alışkanlık edindim kahvaltı öncesi müsli yiyorum çok iyi geliyor kahvaltı biraz geç yapıyorum hızlı kilo almaya başladım 😅 o yüzden biraz dikkat ediyorum.. dün ev kalabalıktı önceki iki günde eşim vardı havuza girdik havuza girmek çok iyi geldi canlandırdı beni bugünde bi yarım saat yüzerim, her gün girsem böyle kilomu da kontrol altına almış olurum diye düşünüyorum bu sabah tartıldım 66.4 çıktım dün sabah 66.250 ydim ... Bu hızla gidersem yüz kiloyla doğuma gireceğim 🤣🤣🤣
Sizler nasılsınız neler yaptınız ben yokken 🤗

Günaydııııın 🤗
Yeni kalktım hala uyanmaya çalışıyorum yengem var kahve içiyoruz sohbet muhabbet 🤗
Bi kaç gündür alışkanlık edindim kahvaltı öncesi müsli yiyorum çok iyi geliyor kahvaltı biraz geç yapıyorum hızlı kilo almaya başladım 😅 o yüzden biraz dikkat ediyorum.. dün ev kalabalıktı önceki iki günde eşim vardı havuza girdik havuza girmek çok iyi geldi canlandırdı beni bugünde bi yarım saat yüzerim, her gün girsem böyle kilomu da kontrol altına almış olurum diye düşünüyorum bu sabah tartıldım 66.4 çıktım dün sabah 66.250 ydim ... Bu hızla gidersem yüz kiloyla doğuma gireceğim 🤣🤣🤣
Sizler nasılsınız neler yaptınız ben yokken 🤗
Bende dün dışarı çıkmadım. Evde pis boğaz gibi habire bir şey yedim. En son gece yatarken yoğurtlu makarna yiyodum. 😁

Kavvaltımı yaptım. İlaçlarımı içtim.
Dinleniyorum.

Pazara gideceğim bugün.
Dışarı çıkmamak bana yaramıyor.
Her gün çıkmam şart kesinlikle.

Deniz uzak mı?
Havuz siteye mi ait? Steril, güvenilir mi?

Hareket etmek kilo alımını dengede tutuyor. Sabah akşam 15 er dakika yürüyüş de yapabilirsin.

Bende dün dışarı çıkmadım. Evde pis boğaz gibi habire bir şey yedim. En son gece yatarken yoğurtlu makarna yiyodum. 😁

Kavvaltımı yaptım. İlaçlarımı içtim.
Dinleniyorum.

Pazara gideceğim bugün.
Dışarı çıkmamak bana yaramıyor.
Her gün çıkmam şart kesinlikle.

Deniz uzak mı?
Havuz siteye mi ait? Steril, güvenilir mi?

Hareket etmek kilo alımını dengede tutuyor. Sabah akşam 15 er dakika yürüyüş de yapabilirsin.
Maşallah sana beni geçmişsin kız 🤣 dün gece saat 10 da bende domatesli makarna yiyordum 🤣🤣🤣
Havuz sitenin üç aileyiz şuan zaten kalabalık değil site devir daimi her an çalışıyor bahçıvan düzenli temizliyor girmeden önce yaklaşık 15 gün zaten temizliği yapıldı ilaçlandı ... Deniz yürüme mesafesinde ama deniz çok soğuk iki kere gittik geri döndük çokta yosunluydu.. havuz sıcak , doktor soğuk suya girmememi söyledi zaten giremem ayaklarımı bile sokamadım 😁😁 anca haftaya deniz mevsimi olur benim için 😅

Hello ben dun yine hastanelik oldum🤦🏽‍♀️neyse oldurmeyen aci guclendirirmis. Bugun daha iyiyim ama dinleniyorum. Crp yukselmis iyice. O migreni tetikledi ilwc alamadigim icin oldum oldum dirildim vs. Bugun biraz daha iyiyim. Magnezyumda basladilar sonunda sudem34 sudem34
Ama yatiyorum 2 gundur perisanm

Hello ben dun yine hastanelik oldum🤦🏽‍♀️neyse oldurmeyen aci guclendirirmis. Bugun daha iyiyim ama dinleniyorum. Crp yukselmis iyice. O migreni tetikledi ilwc alamadigim icin oldum oldum dirildim vs. Bugun biraz daha iyiyim. Magnezyumda basladilar sonunda sudem34 sudem34
Çok geçmiş olsun canım tekrar olmaz gittikçe azalır biter inşallah 🤲 crp ne onu anlamadım

Fotodakiler senin ufaklıklar mı yoksa?
İyi yapmışsın deniz sezonunu açmakla.
Antalya'da yaşamanın tadını çıkarmak şart tabi.

Kızın için hayırlısı olsun. İnşallah gönlüne göre bir yer olur. Bu sene ful çeken 1000 kişi muhabbeti doğru mu? Sorular çok mu kolaydı? Konular az olduğu için ayırt edicilik mı zordu?

Çocuk düğünde çalgı ve pasta töreni ile özdeşleştirmiş kafasında. 😁
Benimkiler evet☺
Mini mini 1 olacak ufaklık inşallah
Ortanca da 4 e geçti
Kızım 8 i bitirdi. Lgs ye girdi. Okul tercihi süreci başlayacak inşallah.

MEB'den yapılan açıklamaya göre; 2023 Merkezi Sınava katılan 1.030.195 öğrenci bulunmaktadır. Merkezi Sınavın her iki oturumundaki tüm sorulara doğru cevap veren öğrenci sayısı 562'dir. ( kopyala yapıştır 😅)
Matematik kolay
Türkçe belirleyici
Fen dikkat isteyen, bir iki soru belirleyici
Sınav geneli belirleyici olmadığı için sıkıntı tabi. Zorluk kolaylık seviyesi dengeli olmadığı için full çeken de çok.😒

Allah neresi hayırlıysa orayı nasip eylesin tüm dileyen çocuklara.🤗

Benimkiler evet☺
Mini mini 1 olacak ufaklık inşallah
Ortanca da 4 e geçti
Kızım 8 i bitirdi. Lgs ye girdi. Okul tercihi süreci başlayacak inşallah.

MEB'den yapılan açıklamaya göre; 2023 Merkezi Sınava katılan 1.030.195 öğrenci bulunmaktadır. Merkezi Sınavın her iki oturumundaki tüm sorulara doğru cevap veren öğrenci sayısı 562'dir. ( kopyala yapıştır 😅)
Matematik kolay
Türkçe belirleyici
Fen dikkat isteyen, bir iki soru belirleyici
Sınav geneli belirleyici olmadığı için sıkıntı tabi. Zorluk kolaylık seviyesi dengeli olmadığı için full çeken de çok.😒

Allah neresi hayırlıysa orayı nasip eylesin tüm dileyen çocuklara.🤗
Kaç puan aldı canım kızın
Hayırlısıyla güzel bir liseye yerleşir inşallah🤲🤲

Öğlene kadar bende yattım bugün kalbim fazla çarpıntı yaptı sıcakta olunca kan basıncımı etkiledi herhalde saat üç dört gibi duşa girdim iyi geldi biraz atıştırdım sonra havuza çıktık oğlumla yarım saat kırk dakika kadar suda kaldım yüzmek gerçekten iyi geliyor bugün daha iyi anladım .. yemek yedik şimdi balkonda salıncakta uzandım yorgunluk atıyorum 🤗

Kızım maşallah barekallah fenden 1 yanlışlı. Puanı 494,5
Bakalım neresi olur? İnşallah en hayırlısı nasip olur.
Var mı sizden sınava girenler?
Maşallahhhhhhhh o nasıl güzel puan öyle💙💙💙💙rabbim en iyi yerlere gelmesini nasip eder inşallah🤲🤲
Yiğenim girdi ama 423 aldı🥹🥹

Maşallahhhhhhhh o nasıl güzel puan öyle💙💙💙💙rabbim en iyi yerlere gelmesini nasip eder inşallah🤲🤲
Yiğenim girdi ama 423 aldı🥹🥹
Ay Allah razı olsun.🤗
Bol duaya ihtiyacımız var.
Güzel bir yıl nasip oldu elhamdülillah. Düşüp kalktık ama süreci güzel yönettik diye düşünüyorum.
Eksikleri tamamladı(k). Allah razı olsun özelden ders veren arkadaşlar sadece ders vermediler, rehberliği de güzel yaptılar.
Hangi sınıfta olursa olsun, çocuğun eksiği üst sınıfa taşınmamalı diye düşünüyorum. Halleder yeeaaa rahatlığı olmamalı. Üst üste binmemeli. Kendisi halledemiyorsa başka kapılar zorlanmalı onun da seveceği şekilde.
Bir de anne baba aynı dili konuşmalı çocuk konusunda. En azından fikirler çocuğun önünde tartışılmasa güzel olur.☺
Tabi gayret bizden, gerisi Rabbim den.💖

Senin kızlar okula gidiyor muydu? Gidiyorlarsa kaça?

Ben bir aydır diyorum sana migren için magnezyum iç diye ama kısmet bugüne imiş.
Evde misin şimdi?

X