- 23 Ekim 2018
- 15.085
- 34.313
Evet öyleler sağ olsunlarCanım üç çocukla bu yoğun tempoda ayakta durmana şükret bence.
Ben tek çocukla bu kadar aktif değildim eve hapis gibiydim.
Sen yine kendini kısıtlamıyorsun eşin kV anlayışlı vır vır etmiyorlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet öyleler sağ olsunlarCanım üç çocukla bu yoğun tempoda ayakta durmana şükret bence.
Ben tek çocukla bu kadar aktif değildim eve hapis gibiydim.
Sen yine kendini kısıtlamıyorsun eşin kV anlayışlı vır vır etmiyorlar.
Eee ne çıktıUf bn cok hastayım ya. Hastanelik oldum serum filan.. atesim cikti.. testlerin sonuxu crp yukselmis nereden kaptiysamvucut agrisi bas agrisi ates yatiyorum…
Teşekkür ederimMikan tatlı oğlunun doğum günü kutlu olsun iyi ki doğmuş, iyiki senin gibi tatlı bir annesi olmuş.
Uçakla nereye gittin geldin. Ben arabayla bir yazlığa gidip geldin sanıyorum.Yok domuz gribi degil normal grip. Ama boyle bir agri sizi yok. Cok insan icine karismamak lazim. Hastanede de solediler salgin var die. Tahminimce ucakta gecti:/ yatiyorum ama cok fena. Valla dikkat edin sizde
Yok ya gecen hafta tatile gittik. Benim dontor araba yokdulugunu onermiyo uzun yola gerek yok dio oyuzden ucakla gittik. Oralarda usuttum mu yoksa kalabaliktan birinden mi kaptim bilemedimUçakla nereye gittin geldin. Ben arabayla bir yazlığa gidip geldin sanıyorum.
Nereye gittin Antalya mı?Yok ya gecen hafta tatile gittik. Benim dontor araba yokdulugunu onermiyo uzun yola gerek yok dio oyuzden ucakla gittik. Oralarda usuttum mu yoksa kalabaliktan birinden mi kaptim bilemedim
Bizim yazlik yakin hep gidip gelioruz onaonu tatilden saymiorum
Bodruma. Girdim girdimNereye gittin Antalya mı?
Denize girdin mi?
Kız diyeti ne yaptın binbir çeşit yemek aperatif mezeBodruma. Girdim girdim
Yemiorum ki salata et sebze okdr. Haftada 550 gr aliyorum smdilik. He diyetisyen begenmiyor hala o ayri. Ama daha aza dusuremdimKız diyeti ne yaptın binbir çeşit yemek aperatif meze
İyi sabretmişsin ben olsam bütün tatlılardan baklavalardan yer kilo almadan dönmezdim.Yemiorum ki salata et sebze okdr. Haftada 550 gr aliyorum smdilik. He diyetisyen begenmiyor hala o ayri. Ama daha aza dusuremdim
Sen niye hep kendini bu kdr cok yoruyosun?Selam canlar
Yine yoğun bir gündü.
Bankada işim vardı onu hallettim.
Oğlanı futbola yazdırdım ücretini ödedim.
Çok sıcaktı piştim resmen.
Sonra arabayı park edip markete gittim.
Bir de duş alıp çıkmıştım güya.
Eve zor attım kendimi.
Birazdan kendimi mutfağa atıp dolma yapacağım.
Meyve aldım onları yıkayacağım.
Yaa güya tatil işler bitmiyor.Sen niye hep kendini bu kdr cok yoruyosun?