Şu an mesela yazlıklar var çoğunlukla mağazalarda sezondan ötürü.Ya kime gore neye gore erken. Ana cok sacma geldi bu erken muhabbeti. En yakin arkdsmda tutturdu cok erken die. Birsey nasip olmayacaksa hastaneden de cikmaz. Ben bole dusunuyorum oyuzden valla gonlumce aliyorumal bacim sen de ne istiyosan. Gonlune yatan bisey varsa
Aksama bende de borek var annemden aldim deepfreezedeymis karpuz zeytinyagli dolma enough
Nebilym ben ilk heves midir nedir aliyorum vallaŞu an mesela yazlıklar var çoğunlukla mağazalarda sezondan ötürü.
Bir de ablam getirecek bir şeyler
Yeğenim de gönderebilir
Oğlumda çok abartmıştık her şeyi
Bu sefer az öz sade istiyorum.
Ama dediğim gibi ne kadar gelir be kadar almam gerekir kestiremiyorum.
Evim aman aman büyük değil. Alsam istiflemem lazım. Para olunca iki dakikalık alışverişe bakar sonuçta. Karar vermek ne alacağını bilmek önemli. 6.5 ay var daha alışveriş için az bir zaman değil o da .
Belki yaz bitimi tamamlarım alışverişi.
İlk bebekte biz neler almadık kiNebilym ben ilk heves midir nedir aliyorum valla
Bugun gozumu muslinlere diktim meselayavas yavas tamamlansin
Bi de ev ztn cok sicsk oluyo bizim tulum yeter evde die dusunuyorum
Birtek astronot mont kalir kişa onun disinda abuk subuk seyleri bile aliyorum mesela bgn kargodan araba cam perdesi geldi
Ben normalde de cok severim alisverisi. Smdi kendime alamiyorum alasim da yok pek ama minnos prensesime sardim
İlk bebekte biz neler almadık ki
Elektrikli müzikli salıncaklar
İlk arabamlar
3 tekerlekli bisikletin envai çeşitleri
Oyuncaklar oda dolusu ne ararsan vardı
Bunda anam babam usülü olsun diyorum
Bugüne kadar tek aldığım hamile kemeri fodi onu da iyi ki almışım memnunum
Gerçi arkadaş ne gerek var boş ver ya dedi almayacak o ama ben aldım.
İki piknik de güzel geçti ama dün özellikle dönüşte çok kötüleştim bademcik enfeksiyonu vücudum acıyordu resmen. Bugün doktora gittim antibiyotik başladım mecburMikan piknik nasıl geçti?
Birinden mi kaptın yaz günü nasıl oldu?İki piknik de güzel geçti ama dün özellikle dönüşte çok kötüleştim bademcik enfeksiyonu vücudum acıyordu resmen. Bugün doktora gittim antibiyotik başladım mecbur
Daha klima açmıyoruz pazar akşamı başladı piknikten önce yani. Açık dondurma da yemedim son 1 haftadır. Bilmiyorum soğuk karpuz yapar mı acaba o geliyor aklıma birBirinden mi kaptın yaz günü nasıl oldu?
Açık dondurma mı yedin ? Yazın onlar çok yapıyor. Bakteri üretiyor.
Okul zamanı hasta olman lazım o kadar çocuk kalabalık . Tatil tatil ya klima çarptı.
Terliyken filan mı yedin?Daha klima açmıyoruz pazar akşamı başladı piknikten önce yani. Açık dondurma da yemedim son 1 haftadır. Bilmiyorum soğuk karpuz yapar mı acaba o geliyor aklıma bir
Belki de bilmiyorum misafirler gelmişti ya hasta olan var mıydı bilmiyorum ama belki o kalabalıktan bulaştı. Kızım da hasta büyük oğlan daTerliyken filan mı yedin?
Havadan bulaştı belki birinden
Ya da yorgunluk uykusuzluk vücudun direnci düştü.
Yani illa çocuklar da hastaysa şifayı toplu kapmışsınız.Belki de bilmiyorum misafirler gelmişti ya hasta olan var mıydı bilmiyorum ama belki o kalabalıktan bulaştı. Kızım da hasta büyük oğlan da
Çok üzgünüm büyük oğlanın doğumgünü de çok hastaydımYani illa çocuklar da hastaysa şifayı toplu kapmışsınız.
Canım üç çocukla bu yoğun tempoda ayakta durmana şükret bence.Çok üzgünüm büyük oğlanın doğumgünü de çok hastaydımşimdi yine böyle umarım yarına toparlarım