Bugün ne yaptım?

Uf bn cok hastayım ya. Hastanelik oldum serum filan.. atesim cikti.. testlerin sonuxu crp yukselmis nereden kaptiysamvucut agrisi bas agrisi ates yatiyorum…

Uf bn cok hastayım ya. Hastanelik oldum serum filan.. atesim cikti.. testlerin sonuxu crp yukselmis nereden kaptiysamvucut agrisi bas agrisi ates yatiyorum…
Eee ne çıktı
Domuz gribi filan mı?
Bu ara çok duyuyorum ateş vs.
Geçen hamile bir arkadaş da ateşli hasta idi.

Geçmiş olsun.

Yok domuz gribi degil normal grip. Ama boyle bir agri sizi yok. Cok insan icine karismamak lazim. Hastanede de solediler salgin var die. Tahminimce ucakta gecti:/ yatiyorum ama cok fena. Valla dikkat edin sizde

Yok domuz gribi degil normal grip. Ama boyle bir agri sizi yok. Cok insan icine karismamak lazim. Hastanede de solediler salgin var die. Tahminimce ucakta gecti:/ yatiyorum ama cok fena. Valla dikkat edin sizde
Uçakla nereye gittin geldin. Ben arabayla bir yazlığa gidip geldin sanıyorum.

Günaydın canlar
Uyumaya doyamıyorum valla.
Bol bol uyuyorum. Nasıl olsa ilerde az uyuycam ne uyursam kar.
Çayı demledim. Yumurta haşlanıyor. Söğüş de doğradım. Yağda yumurta canım çekmiyor uzun zamandır.
Midem kazınıyor açlıktan.Kan ilacımı da içtim. Ekmek bekliyorum.

Uçakla nereye gittin geldin. Ben arabayla bir yazlığa gidip geldin sanıyorum.
Yok ya gecen hafta tatile gittik. Benim dontor araba yokdulugunu onermiyo uzun yola gerek yok dio oyuzden ucakla gittik. Oralarda usuttum mu yoksa kalabaliktan birinden mi kaptim bilemedim
Bizim yazlik yakin hep gidip gelioruz onaonu tatilden saymiorum

Nereye gittin Antalya mı?
Denize girdin mi?

Fedon denize düştü diyesim geldi.
Oğluşlar daha önce, bense bugün sezonu açtım. Vatana millete hayırlı olsun

Deniz bana göre soğuktu. Girince alıştık. Sabah kahvaltı sonrası hadi dedik çocuklarla gittik. Normalde sabah kurslar olduğu için ikindi namazı sonrası gideriz biz. Akşama kadar kalıp döneriz. Hem çok da yanmamış oluruz. Bugün o kuralı deldik. İyi de ettik.

Güzellikler bir yana da...kafam çorba aslında. Birkaç can sıkıcı şey yaşadım. Takılmayacağım. Karakter, böyle olaylarda gösterilen tepkide ortaya çıkıyor malum.
Önümüze işimize bakmaya devam. İnsanları da kendi mutsuz, küçük dünyalarında debelenirken bırakalım bakalım.
Bu faslı sevmedim. Geçiyorum.

Dün arkadaşımın kızının keman konseri vardı. Çocuk çocuğu hadi diye götürdüm. Havamız değişsin diye. Küçük oğlum diyor ki, ben konser nedir bilmiyorum. İşte bu dedim sahneyi göstererek. Onlar müzik aletlerini çalar, biz de dinleriz. Pasta vermeyecekler mi diyor Nasıl bir alemdeyse

8.sınıf kızımın sınav sonucu iyi gibi. Okul araştırma sürecine girdik. Zor yaa Onun osu, bunun busu...derken kolaylaşacağına iyice zorlaştı gibi. Hayırlısı neyse o olsun bakalım resmi olarak açıklanınca ona göre bakacağız artık.

Selam canlar

Yine yoğun bir gündü.
Bankada işim vardı onu hallettim.
Oğlanı futbola yazdırdım ücretini ödedim.
Çok sıcaktı piştim resmen.
Sonra arabayı park edip markete gittim.
Bir de duş alıp çıkmıştım güya.
Eve zor attım kendimi.
Birazdan kendimi mutfağa atıp dolma yapacağım.
Meyve aldım onları yıkayacağım.

Sen niye hep kendini bu kdr cok yoruyosun?

Dolmayı pişirdim. Yedim bile.
Cevizli un helvası yaptım.
Tezgahtaki dağınıklığı topladım.
Elde yıkanacakları yıkadım.
Oğlum ve eşim sonunda el birliğiyle bulaşık makinesini çalıştırdı. Bulaşıklar yıkandı.
Bir makine beyazları attım.
Eşim salonu süpürdü. AVM ye gitti.
Kuzene büyük ekran Tv aldılar.
Meyve keyfi yaptım.
Birazdan çay yapıp helva keyfi yapacağım.

Sen niye hep kendini bu kdr cok yoruyosun?
Yaa güya tatil işler bitmiyor.
Sıcak gerçekten yoruyor beni.
Ev bir de yokuşta.
Markete in çık ıkınıyorum resmen.

Daha oğlanı bilim merkezine yazdırcaktım baya kararlıydım eşim caydırdı hamile hamile git orda bekle arabanın parkı vs uğraşma dedi.
Oğlum da istedi arafta kaldım. Bize yakın olan yerde yok bilim kursları. Diğer ilçede işte arabayla. Artık bu sene kalsın ne yapayım.
Eğer yazdırsam haftanın 7 günü dolu olacaktı resmen. Şimdi 5 gün olacak.

Amaç evden pc den uzaklaşsın. Ama sıcakta o da çok yoruluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…