İnsta uygulama indirdim fena bağımlılık yapıyor ya. Reels ler izlerken vakit de geçiyor nette bitiyor. Arada KK ya bakıyorum.Sudem özledim seni ya ayrı düştük bu aralar
Sudeemmm
Yaa sağlıkla büyüsün sağlıkla gelsin inşallah tebrik ederim
Amin canım.Sudeemmm
2 oğluş anneleri kervanına hoşgeldin
Sağlıkla hayırla kucaklamak nasip olsun
Sağol canım.Yaa sağlıkla büyüsün sağlıkla gelsin inşallah tebrik ederim
EvetAmin canım.3. de belki kız olur Defne gibi ben denemeye devam edeyim.
Sağol canım.
Senin ilki kız ikincisi oğlan demi?
Sağlıkla gelsin
Cesaretine hayranımAmin canım.3. de belki kız olur Defne gibi ben denemeye devam edeyim.
Sağol canım.
Senin ilki kız ikincisi oğlan demi?
SağolSağlıkla gelsin
Yaa sorma dün hastanede muhasebeci bile 3.sezeryanı yapmayı her doktor kabul etmez tarzı bir şey söyledi ekstra onun için de 3000-4000 fazladan para talep ederiz dedi.Cesaretine hayranımAllah gönlüne göre versin
Benim yufkalar öylece duruyo bozulmadan bugün bir şeyler yapalımGunaydin
Guya erken kalkicaktim ama olmadi. 3 gibi uyudum kahve fln ictm uykum kacti.
Pazarw gitmem lazim gec kaldim hayirlisi. Dusa girip biseyler yerim pazari hallederim yemek yapmak lazimbugun cok miskinim :)
Yap tabi ya. En cok senin hakkin suanBenim yufkalar öylece duruyo bozulmadan bugün bir şeyler yapalım
Ben dün kahve içmedim sabah içmeyince bir daha canım istemiyor
Valla tatil benim de bol bol miskinlik yapmam lazım.
Ya kime gore neye gore erken. Ana cok sacma geldi bu erken muhabbeti. En yakin arkdsmda tutturdu cok erken die. Birsey nasip olmayacaksa hastaneden de cikmaz. Ben bole dusunuyorum oyuzden valla gonlumce aliyorumAVM gezdim.
Erkek bebek kıyafetlerine vs baktım.
Bir diyorum alışveriş için erken bekle alma henüz. Bir diyorum zam gelecek al. Araftayım öyle işte
Kol böreği yapacağım bugün.
Yanına da çay tamamdır.