Barışmana sevindimSelamlaaar
Bi kaç gündür giremiyorum buraya bu haftam benim biraz kötü biraz iyi geçti müsait olduğumda ise girmek pek içimden gelmedi.. başa dönmüş gibiydim ilacım yoktu kusmalar tiksinmeler of diyorum..
İki gün annemdeydim Perşembe döndüm karneler için dün akşam yine anneme geldim..
Dün en berbat geçen günümdü
Sabah karne için okula koşturmak orda bulunmak aşırı yordu beni eve gelince hasta oldum dinlenmeye çalıştım ama sağlık ocağına gitmem gerekiyordu son kalan enerjimle düştüm yola saat birde ordaydım almadılar beni randevum yok diye hava sıcak zaten kötüyüm iyice kötü oldum.. kavga güreş girerdim ama laf dalaşına bile halim yoktu bende sağlık bakanlığını aradım şikayet ettim ..
Neyse saat üç gibi eşim geldi tekrar götürdü beni ilaç yazdırdım şükür bugün hiç kusmadım ama hep uyuyorum
Neyse dün akşama kadar yattım enerjimi toplayınca valiz hazırladım akşam abim aldı bizi şuan annemdeyim ..
Bugüne dair birşey yok uyandım yedim uyudum uyandım yedim uzandım
Heee önceki günden bi haberim var ablamla barıştık eve dönerken abime dedim gidelim ikiletmedi bile... Henüz olanlara dair hiç konuşmadık ama konuşacağım üstü kapansın istemiyorum..
Öyle işte kızlar
Yine dayanamayıp giden ben oldum ama bende sevindimBarışmana sevindim
Boşver ya eskilerin lafı sen küçüksün.Yine dayanamayıp giden ben oldum ama bende sevindim
Hemde 12 yaşBoşver ya eskilerin lafı sen küçüksün.
Ayy valla baristiginiza cok sevindim. Hersey hallolur bosverrrSelamlaaar
Bi kaç gündür giremiyorum buraya bu haftam benim biraz kötü biraz iyi geçti müsait olduğumda ise girmek pek içimden gelmedi.. başa dönmüş gibiydim ilacım yoktu kusmalar tiksinmeler of diyorum..
İki gün annemdeydim Perşembe döndüm karneler için dün akşam yine anneme geldim..
Sabah karne için okula koşturmak orda bulunmak aşırı yordu beni eve gelince hasta oldum dinlenmeye çalıştım ama sağlık ocağına gitmem gerekiyordu son kalan enerjimle düştüm yola saat birde ordaydım almadılar beni randevum yok diye hava sıcak zaten kötüyüm iyice kötü oldum.. kavga güreş girerdim ama laf dalaşına bile halim yoktu bende sağlık bakanlığını aradım şikayet ettim ..
Neyse saat üç gibi eşim geldi tekrar götürdü beni ilaç yazdırdım şükür bugün hiç kusmadım ama hep uyuyorum
Neyse dün akşama kadar yattım enerjimi toplayınca valiz hazırladım akşam abim aldı bizi şuan annemdeyim ..
Heee önceki günden bi haberim var ablamla barıştık eve dönerken abime dedim gidelim ikiletmedi bile... Henüz olanlara dair hiç konuşmadık ama konuşacağım üstü kapansın istemiyorum..
Öyle işte kızlar
Kalktım.
Tekrar bu sefer daha detaylı kahvaltı hazırladım.
Peynirli yumurta yaptım.
Menemen yaptım.
Kiyamam yemekle imtihan olmus resmen. Neyse tek terslik bu olsunSelam
Bugün benim de keyfim yok.
Akşama yemek yapmayı bile canım istemedi.
Pazardan aldığım kiraz kötü çıktı sinir oldum.
Eşim safdiriği patates al dedim diye kızartmalık diye haşlamalık almış, kızarttım tadı berbat ıyyy.
Döner almış gelmiş. İçine sebze de koydurmuş iyi yıkanmamış olabilir dedi bana yedirmedi.
Yeğenim krep yapmıştı tadı berbat basmış şekeri o da ayrı kötü olmuş.
Bugün resmen damak tadımla imtihan oldum.
Kötü bir şey yiyince bütün günüm kötü geçer.
Bir tek sabahki simit güzeldi. Bir de öğlenki yumurta.
Hoş geldin canım nasıl geçti günlerinHelloooggg
Ayagimin tozuyla dondum sehre. Yorulduk ama guzel gecti. Smdi dus fln yaptım oturdum. Ama ucak bile olsa yoruyo bu hamilelik tuhaf bisey. Erken yaticam galiba.
Valla cok guzel. Dolu dolu. Ama eve dnmeyi de ayri seviyorumHoş geldin canım nasıl geçti günlerinhamilelik of of
İyi maşallahValla cok guzel. Dolu dolu. Ama eve dnmeyi de ayri seviyorum
Sen daha iyi misin?
Aynen ya yemek lezzetli ise mutluyum yoksa çok mutsuzum.Kiyamam yemekle imtihan olmus resmen. Neyse tek terslik bu olsun
Günaydın canımGünaydın kızlar
Sorunun çözülmesine sevindimSelamlaaar
Öyle işte kızlar
Teşekkür ederim canımSorunun çözülmesine sevindim
Sağlık ocağına hamile olduğunu söyledin mi öncelik tanınıyor aslında