Bugün ne yaptım?

Günaydın
Oğlanlar okula gitti. Küçük bu hafta ilk kez gitti. Kızım bugün 5 te uyandı
Zar zor ağlaya ağlaya sallayarak geri uyuttum Tabi sabah sersem gibiydim ama 9a kadar yatakta kaldık şimdi daha iyiyim. Yatakları topladım. Makineye çamaşır attım. 1 sepette çamaşır katladım. Kızım uyursa kahvaltı yapacağım. Evi silmem gerek ama eşim gelince ya da yarın hallederim. Bugün yemek ve çamaşır hariç iş yapmayacağım kitap okumak istiyorum biraz . Sefillere başladım.

Sefiller çok güzel
Maşşallah sana canım Allah güç kuvvet versin.

Bende ders çalışıyorum mola verdim.

Tülay kök açtım iş yaşamında stres ile ilgili podcast dinliyorum.

Selam kızlar•♧

sudem34 ben de ders çalışıyordum şimdi kalktım, yemek yapacağım. Erkenden yapıp bitirmek hoşuma gitti. Sorna hedeflerimden biri olan klasik okuma kısmına Oblomov'a başlayacağım..

Sabah bir smoothie bowl yaptım. Harika oldu.. biz çok beğendik eşimle, hafif bir şey atıştırmak isteyenler için harika. Yoğurt, çilek, yaban mersini,.chia tohumu çek blenderdan, oldu bittiği.. görüntüsü rengi de muhteşem. Biz üstüne de fındık ve yanan mersini koyduk. Çok güzel oldu. Tavsiye ederim..

Benden bugünlük bu kadar.. kendinize iyi bakın, akşam uğrarım ben yine

Sabahtan yemek yapma fikri güzel aslında ben de deniyim kafamdan bi iş çıkar rahat olurum. Smootieye gelince öyle şeyler benle sudem34 i kesmez bence ama belki S sarahconnor sever öyle şeyleri

Sabahtan yemek yapma fikri güzel aslında ben de deniyim kafamdan bi iş çıkar rahat olurum. Smootieye gelince öyle şeyler benle sudem34 i kesmez bence ama belki S sarahconnor sever öyle şeyleri
Evet evet severim
Şu sıralar favorim meyveli yoğurtlar ama

Her meyveden denemeye calışıyorum

Bende bugun sıkıcık çorbası yaptım
Oğlum gelince markete gidecem onunla
Makineyi boşalttım mutfak temizledim
Çamaşırları makineye attım

Başım ağrıyor bugun regl ağrısı da tuz biber oldu ama ilaç içmeden geçirmeye calışıyorum
O yüzden pek bişey yapmadım

Senin kuzular nasıl geçti mi hastalıklar

Meyveli yoğurdu nasıl yapıyorsun ?
Daha iyiler çok şükür küçük bugün okula gitti

Evet tavsiye ederim, bana da saçma geliyordu başlarda ama şu an ısıtmaya kalktım çorbayı, işte diğer yemeğin kaşlarını rendeledim. Oturuyorum

Ahahah doğrudur, zaten ben de acıktım sonra ama tadı çok güzel ve sağlıklı olduğu için iş yerinde yemek için yaparım. Adi smoothie bowl diye geçiyor ama bildiğin meyveli yoğurt tadı

Dedim ya bu da bence meyveli yoğurttu.. çilek, yabam mersini, chia, süzme yoğurt.. blenderdan çek bitti.. valla ben tadını çok beğendim. Ilk doyurucu da geldi ama sonr acıktım

Ayy regl ağrısı berbat ya.. geçmiş olsun çok.. sıcak su torbası ama ayaklara, başın için de mentollü taşlar var nette de satılıyor, aktarlarda da.. ilaç almıyorsan tavsiyemdir

Meyveli yoğurdu nasıl yapıyorsun ?
Daha iyiler çok şükür küçük bugün okula gitti
Yoğurt misal muzlu ve şeftalili yapacaksan onları blendırdan geçiriyorum
Biraz tabi şeftali ve muzdan ayırıp minik minik kesiyorum içinde ağzıma gelince seviyorum
Seker tadına göre bal katıyorum
Meyve yoksa erik marmelatından yapıyorum
Oda yoksa pekmez olabılır
Hepsı çok güzel oluyor
Oğlum da severek yıyor

Hergün yapıyorum neredeyse
Hem sağlıklı atıştırmalık çocuklar için

Bende severım böylr karışımları
Fit browni chialı pudingim fılan da vardır yaptığım

Ya biberiye cayı içtiğimden beri baş ağrımı ilaçsız gecırebılıyorum ve bugun de geçti
Baş ağrım olmasın bütün ağrılara dayanabılıyorum
Taşlardan almıştım çok önce hatta yurtdısından bi kolye bile getırmıştım kocaman yuvarlak bişey vardı baş ağrısına iyi geliyor dıye
Ay denemediğim kalmadı ya

Geçsin tamamen kurtulayım modannayı tatile götüreceğim

Ah ah benim büyük oğlan yoğurdu asla ağzına sürmez. Küçük sevebilir belki, kızıma da ek gıdaya başlarken güzel olabilir bi deniycem bakalım kulağa lezzetli geliyor

Bugun ne yaptım
Herzaman ki şeyler aslında
Yemek spor kedi besleme

Markete gıttık oğlumla
Herzaman ki fiyatlar belli

Bitki cayımızı içtik şimdi kitap okuyup yatıyorum
İyi geceler diliyorum
Ben de bugün çamaşır yıkayıp sermek ve yemek dışında ev işi yapmadım.

Oğlumun etkinlik ödevleri vardı onları yaptık.

Kızımı yıkadım.

Zaten kızı uyut emzir alt değiştiri saymıyorum

Yarın 3 aylık oluyoruz

Sefiller’i okuyorum. Çok güzel cümleler var üzerinde düşünerek okuduğum için yavaş ilerliyorum

Masallah büyümüş kocaman olmuş
Nice 3 aylara

Sefilleri ben lisedeyken okumuştum
Ay sonunda ağla ağla

Yine okumak istiyorum ama
Eminim çok farklı gözle okuyacam bu yaşımda

Masallah büyümüş kocaman olmuş
Nice 3 aylara

Sefilleri ben lisedeyken okumuştum
Ay sonunda ağla ağla

Yine okumak istiyorum ama
Eminim çok farklı gözle okuyacam bu yaşımda
Teşekkür ederiz

2 ciltten oluşuyor ilk cilt 800 küsür sayfa inşallah 1 yılda bitiririm
Ben de ağlarım kesin
Ortaokulda şeker portakalını okuyup çok ağlamıştım. Ben şu an onu tekrar okumak istiyorum. Hatırlamıyorum çok anladığımı da sanmıyorum.. şu anki kafayla okumam lazım

Bir psikolog arkadaşım Şeker Portakalı'nı çocuklara verdikleri için eleştiriyor, asıl büyüklerin okuyup satır aralarında çok şey bulacakları bir kitap diyordu.

Dediğin gibi bu kafayla neler neler çıkaracağız bakalım okuduklarımızda.

Bazı kitapları anlamak için belli bir olgunluğa ulaşmak gerekiyor gerçekten. Mesela şu an çizgili pijamalı çocuk da çocuklara öneriliyor. Ama ben çok anlayacaklarını sanmıyorum onu da. En azından sonunu anlamaz ortaokul öğrencisi. Ki anlamasa daha iyi zaten kötü etkileyebilir

Dikkat sürem çok fena ya 5 dk da bir mola verdiğimi anladım dersten kaytarmak için anca lavobo öv, çamaşır topla, katla, bulaşık yemek filan uğraştım
Ha ha hamur olacak tatlı olacak un olacak diyosun çikolata olacak filan.
Benim de dün az başım ağrıdı aynen.
Cumartesi regl günü yaklaştı kendini belli ediyor

Sıkıcık çorbasına bakayım bir ara.
Bugün çorba yoktu bizde.
Daha az bulaşık oluyor gerçi çorba olmayınca.
Tencere kase off ya ne tembelim neleri hesaplıyorum

Neler yaptım?

Sabah bulaşık, yemek, çamaşır.
Tülay kök podcast (alıştım biraz Tülaycığıma konuyu çok bölüp kendi kendine çok dağıtsada ben anlıyorum artık ne demek istiyor aklında zibilyon konu örnek hasta diyaloğu var neye nerden örnek vereyim derken kafası karışıyor ya da unutuyor neyi ne kadar anlattı ya da videoları kesip sonra birleştiriyor filan. Teknik destek alması lazım biraz.)

Bir de yeni evlenen bir cıft ın ilk dans videosunu izlemiş onunla ılgili uzun bir bölümü dinledim.

İşe git gel (yorucu ama kötü değil)

Yemek ,çay.
Bir telefon görüşmesi.

7711 adım attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…