Bugün ne yaptım?

Ya okuyan çocuk ne güzel🎈 kusura bakmayın bende de o yaş grubu çok yok.. ama cok sevindim ne güzel okuyan bir çocuk yetiştirmişsiniz🥰🥰

Boya da işte uzun zamandır boyandığı için muhtemelen daha çok beyazliyor.. siz dediğim kadına bakin valla motive oluyor insan.. sanki saçını gri yapmış gibi, ben bayılmıştım.. az dinlendirmek çok iyi gelecek saçınıza
Ben de boyadan bu kadar beyazladığını düşünüyorum
Kesinlikle iyi gelecek dinlendirmek

Bakıyorum hemen teşekkür ederim🥰

Evet erken oldu abisi 5 yaşında başlamıştı ama okul eve 5 dk ve abisine çok özeniyor diye verdik. Sabah okula gideceğim diye baya ağladı. Öğretmenin gelmemiş bugün diye kandırdık 🤦‍♀️
Bana kalsa artık gitmese daha iyi ama bakalım 🤔
Olmasa arada bir gitsin iki gün gitsin 3 gün evde kalsin vs .iyiyse full gitsin tabi.
Çocuklar eğleniyor okulda işte alayım diyorum ama sabah erkenden kalkıp beni hazırla diyor gitmeye de hevesli nasıl olacak bakalim,hepimiz için hayırlısı

Ben de boyadan bu kadar beyazladığını düşünüyorum
Kesinlikle iyi gelecek dinlendirmek

Bakıyorum hemen teşekkür ederim🥰
Ben de bir kaç kez boyadım ,şimdi de tek tük beyaz var ama rahatsız etmiyo altlarda kaliyo ,onları da seviyorum aslında yaşanmışlıklarim ,aslında tekrar boyamayı düşünüyorum şimdilik sadece kestirdim ama boya uzun sürer ve rengine de karar veremedim onuj için biraz bekleyeceğim galiba.
Ama saç yipranmissa dinlendirmek en iyisi

Olmasa arada bir gitsin iki gün gitsin 3 gün evde kalsin vs .iyiyse full gitsin tabi.
Çocuklar eğleniyor okulda işte alayım diyorum ama sabah erkenden kalkıp beni hazırla diyor gitmeye de hevesli nasıl olacak bakalim,hepimiz için hayırlısı
Ekimde de yollayıp yine sürekli hasta olursa kasımdan itibaren yollamamayı düşünüyorum bakalım 🤔 gitmek istemeseler göndermeyiz de şansa onlar da hevesli 😅

Selam 👋

Yeni çay bardaklarımı kullandım.
Çok tatlılar ya 😁

Aslında kahve için kullanılıyor ama ben kahveyi fincanda sevdiğim için cam bardak ile çay seviyorum sadece.

Termislinin minik boyunu aldım.
Çok cici minyatür gibi 😁

Selam 👋

Yeni çay bardaklarımı kullandım.
Çok tatlılar ya 😁

Aslında kahve için kullanılıyor ama ben kahveyi fincanda sevdiğim için cam bardak ile çay seviyorum sadece.

Termislinin minik boyunu aldım.
Çok cici minyatür gibi 😁
Foto at 🤭 hayırlı olsun ☺️

Bugün sabah kalktım kahvaltıdan sonra sabah sabah yemek yaptım. Sonra ders çalıştım. Ders bitince kitap okudum. Kitabım biti, yarın yeni kitaba başlayacağım🥰 sorna biraz gain tv baktım..orada kısa kısa programlar olduğu için çok seviyorum.. Sonra akşam oldu zaten.. akşam rutinim aynı...

X