Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biberiye çayı benim de aklımda bulunsun bari.. ay zor zor valla, derler ya insanin neresi ağrırsa canı orada diye.. Geçmiş olsun.Bende severım böylr karışımları
Fit browni chialı pudingim fılan da vardır yaptığım
Ya biberiye cayı içtiğimden beri baş ağrımı ilaçsız gecırebılıyorum ve bugun de geçti
Baş ağrım olmasın bütün ağrılara dayanabılıyorum
Taşlardan almıştım çok önce hatta yurtdısından bi kolye bile getırmıştım kocaman yuvarlak bişey vardı baş ağrısına iyi geliyor dıye
Ay denemediğim kalmadı ya
Geçsin tamamen kurtulayım modannayı tatile götüreceğim
Sağlıkla büyüsün kuzu Bana da fikir verdin, ben de çok uzun zaman oldu Sefiller'i okuyalı.. Şu yaşta tekrar okumalıyım.. Bir dahaki siparişe kır tepeleri ile birlikte Sefiller'i de vereceğimBen de bugün çamaşır yıkayıp sermek ve yemek dışında ev işi yapmadım.
Oğlumun etkinlik ödevleri vardı onları yaptık.
Kızımı yıkadım.
Zaten kızı uyut emzir alt değiştiri saymıyorum
Yarın 3 aylık oluyoruz
Sefiller’i okuyorum. Çok güzel cümleler var üzerinde düşünerek okuduğum için yavaş ilerliyorum
Çuhalı puding dün yedik valla ben beğendim. 1 su bardağı süte 3 yk chia ile kıvam alıyor ama anca.. chia da pahalı.. eşim de tadını çok beğenmedi.. ben yulaf lapasını muz ezip, yer fıstığı ve bal koyuyorum ama onunkine bol bal koyup tatlı diye veriyorum onu bayıla bayıla yiyor valla hatta dedi dün, bunun yerine ondan yapsana diye ama dene istersen chialıyı da ben sevdim ama evet ben de salataya tohum seviyorum. Böyle karışık yeşil salata yap, işte marul roka ne seviyorsan, varsa sevdiğin bir peynir türü koy (millet tulum der ama ben ya sert beyaz peynir ya da lor tercih ederim) çeri domates dilimle 3 5 tane. Dök chia üstüne, varsa ay çekirdeği içi, hatta az çörek otu.. sonra sosla onu ohhh.. çorbalara en güzel eşlikçisekersizcikolata dolapta chia tohumu var diyetten kalma bugün elime geldi.
Salataya katsam diyodum.
Benim blender pek güçlü değil.
Shake yapmayı hiç denemedim.
O kadar diyet geçmişim var bir de.
Chialı puding duydum bir kez ama denemedim.
Hem chia genelde yoğurt ve meyve yulaf karışım yapıp diyet kahvaltısı olarak tükettim diyet zamanı.
Evet böyle kitap tavsiyeleri, podcaste tavsiyeleri, yemek,.çocuk bakımı.. çok güzel ekip olduk valla.. ben de zevkle okuyorumÇok güzel sohbetler edilmiş keyifle okudum. ❤
Ya dimi şeker portakalı var birdeTeşekkür ederiz
2 ciltten oluşuyor ilk cilt 800 küsür sayfa inşallah 1 yılda bitiririm
Ben de ağlarım kesin
Ortaokulda şeker portakalını okuyup çok ağlamıştım. Ben şu an onu tekrar okumak istiyorum. Hatırlamıyorum çok anladığımı da sanmıyorum.. şu anki kafayla okumam lazım
Onla ilgili de anlatayımBazı kitapları anlamak için belli bir olgunluğa ulaşmak gerekiyor gerçekten. Mesela şu an çizgili pijamalı çocuk da çocuklara öneriliyor. Ama ben çok anlayacaklarını sanmıyorum onu da. En azından sonunu anlamaz ortaokul öğrencisi. Ki anlamasa daha iyi zaten kötü etkileyebilir
Gercekten işe yarıyor çay şimdilikBiberiye çayı benim de aklımda bulunsun bari.. ay zor zor valla, derler ya insanin neresi ağrırsa canı orada diye.. Geçmiş olsun.
Sağlıkla büyüsün kuzu Bana da fikir verdin, ben de çok uzun zaman oldu Sefiller'i okuyalı.. Şu yaşta tekrar okumalıyım.. Bir dahaki siparişe kır tepeleri ile birlikte Sefiller'i de vereceğim
Çuhalı puding dün yedik valla ben beğendim. 1 su bardağı süte 3 yk chia ile kıvam alıyor ama anca.. chia da pahalı.. eşim de tadını çok beğenmedi.. ben yulaf lapasını muz ezip, yer fıstığı ve bal koyuyorum ama onunkine bol bal koyup tatlı diye veriyorum onu bayıla bayıla yiyor valla hatta dedi dün, bunun yerine ondan yapsana diye ama dene istersen chialıyı da ben sevdim ama evet ben de salataya tohum seviyorum. Böyle karışık yeşil salata yap, işte marul roka ne seviyorsan, varsa sevdiğin bir peynir türü koy (millet tulum der ama ben ya sert beyaz peynir ya da lor tercih ederim) çeri domates dilimle 3 5 tane. Dök chia üstüne, varsa ay çekirdeği içi, hatta az çörek otu.. sonra sosla onu ohhh.. çorbalara en güzel eşlikçi
Çok güzel oluyor canım dene mutlaka mantı gibi tadıDikkat sürem çok fena ya 5 dk da bir mola verdiğimi anladım dersten kaytarmak için anca lavobo öv, çamaşır topla, katla, bulaşık yemek filan uğraştım
Ha ha hamur olacak tatlı olacak un olacak diyosun çikolata olacak filan.
Benim de dün az başım ağrıdı aynen.
Cumartesi regl günü yaklaştı kendini belli ediyor
Sıkıcık çorbasına bakayım bir ara.
Bugün çorba yoktu bizde.
Daha az bulaşık oluyor gerçi çorba olmayınca.
Tencere kase off ya ne tembelim neleri hesaplıyorum
Sonu bizi bile sarsıyor, çocuk etkilenmiştirOnla ilgili de anlatayım
Oğlum onun sonunu anlamamış kayboldu sanmış
Ben de filmini açtım
Sonunda yandıklarını anladı o kadar kötü hissetti ki
Pişman oldum
Ortaokul çocukları anlamıyor gercekten sonunu kitapta
Şeker portakalı hep çocuk kitabı olarak bilindi ama değil bence de.. Genç çocuk diyelim hadi ama çocuk değil.. keşke bilete de yaş sınırı koysalarmis, hem çocuklar etkilenmedi hem de uygun yaştakiler keyifle oyunu izlerdi..Ya dimi şeker portakalı var birde
Biz oğlumla onun tiyatrosuna gitmiştik
Sanırım hiç bilmiyordu gelen aileler konusunu
Hep 4-5 yaş çocukları
Maalesef çok sıkıldılar
Oyuncular arada uyarmak zorunda kaldı sessizlik için
Olumsuz seyler yaşandı
O yaş çocuguna hiç uygun tiyatro oyunu değildi
Ya anlamamaları o kadar normal ki. biZ bile etkileniyoruz.. Ki ben de o kitabı kendim için okudum.. çocuk kitabı olarak değil...Onla ilgili de anlatayım
Oğlum onun sonunu anlamamış kayboldu sanmış
Ben de filmini açtım
Sonunda yandıklarını anladı o kadar kötü hissetti ki
Pişman oldum
Ortaokul çocukları anlamıyor gercekten sonunu kitapta
Yaaa ahaha çok tatlısınız hayat bu.. hiç olma denen şeyler oluyor.. belki yeriz bir gün yemek o zaman siz ne yapın biliyor musunuz, pide alın yuvarlak, üstünü çıkarın ve sos yerine de nutella sürüp üstüne dil peyniri koyup fırına verin.. miss gibi tatlı pizza refika'nın tariflerinde var ıspanak tabanlı pizzada hamur yerine ıspanak mı, yoksa domates sos yerine mi? Denerim ben de çok da lezzetli olur.. Ayrıca haklısınız adına pesto sos deseydiniz adına da hepsi yerdiGercekten işe yarıyor çay şimdilik
Ay siz benım tam yemek yıyeceğim kişisiniz
Gercı burdaki herkes güzel tarifler güzel yemekler yapıyor
Ama çok severım böyle değişik seyler denemeyi
Hatta restaurantta gittiğimizde hep aynı seyleri görünce salata yıyen insanım
İstiyorum ki hep farklı seyler olsun
Pizza misal hep aynı pizza
Yunanda kremalı yanları sekerli bir pizza yemiştim ne güzeldi
Sonra bodrumda sebzeli oda acayıp güzeldi
Brokoli olan pizza yediğine inanamıyorum diyordu oğlum
Halbuki hep aynı seyler yenmesıne ben inansmıyorum asıl
Kendim ıspanak tabanlı pizza yapmıştım
Lezzeti çok güzeldi önyargılarından dolayı onu da beğenmediler
Halbuki somer sef yapsa dünya para verip yerlerdi
Şef olmadığımızdan hep
sizde çok tatlısınız teşekkür ederimŞeker portakalı hep çocuk kitabı olarak bilindi ama değil bence de.. Genç çocuk diyelim hadi ama çocuk değil.. keşke bilete de yaş sınırı koysalarmis, hem çocuklar etkilenmedi hem de uygun yaştakiler keyifle oyunu izlerdi..
Ya anlamamaları o kadar normal ki. biZ bile etkileniyoruz.. Ki ben de o kitabı kendim için okudum.. çocuk kitabı olarak değil...
Yaaa ahaha çok tatlısınız hayat bu.. hiç olma denen şeyler oluyor.. belki yeriz bir gün yemek o zaman siz ne yapın biliyor musunuz, pide alın yuvarlak, üstünü çıkarın ve sos yerine de nutella sürüp üstüne dil peyniri koyup fırına verin.. miss gibi tatlı pizza refika'nın tariflerinde var ıspanak tabanlı pizzada hamur yerine ıspanak mı, yoksa domates sos yerine mi? Denerim ben de çok da lezzetli olur.. Ayrıca haklısınız adına pesto sos deseydiniz adına da hepsi yerdi
Siz yeni tatlara baya açıksınız.. Ben de bildiğimiz tatları başka şekilde yemeği seviyorum.. işte mercimek neden hep yemek olsun.. sıkılıyor insan, rondodan geçirelim milfoye koyalım börek olsun gibi
Ayy mükemmel.. otlu gözleme işte miss.. insanlar Egede ot topluyor onun için.. aynen yemeklere karşı hep ön yargı.. Allah'tan benim eşim yemeğe ilgili ve sever yorum yapmayı, içindekini bulmayı falan..sizde çok tatlısınız teşekkür ederim
O kadar haklısınız ki dimi sadexe neden yemek yada çorba dünya kadar farklı seyler var
Ben annemdeyken ordaki bütün yenilebilir otları karıştırıp gözleme yapmıştım
Eşim bu yenir mi dedi durdu
Tost makinesınde ısıtıp tadına baktı çok beğendi hep önyargı işte
Pizza tabanını ıspanaktan yapmıştım gercekten çok sağlıklı ve lezzetliydi
Ohhh iyi keyiflerKendime zaman ayırma vakti…️
Fotoğrafı yok ama tarifini verebılırımAyy mükemmel.. otlu gözleme işte miss.. insanlar Egede ot topluyor onun için.. aynen yemeklere karşı hep ön yargı.. Allah'tan benim eşim yemeğe ilgili ve sever yorum yapmayı, içindekini bulmayı falan..
Ben pizza deneyeceğim ya,.mükkemel olur bence de.. fotoğrafı varsa atar misiniz?
Bu arada ben deTeşekkür ederim
Chialı pudingi diyet için pişirmeden yapan da var.Biberiye çayı benim de aklımda bulunsun bari.. ay zor zor valla, derler ya insanin neresi ağrırsa canı orada diye.. Geçmiş olsun.
Sağlıkla büyüsün kuzu Bana da fikir verdin, ben de çok uzun zaman oldu Sefiller'i okuyalı.. Şu yaşta tekrar okumalıyım.. Bir dahaki siparişe kır tepeleri ile birlikte Sefiller'i de vereceğim
Çuhalı puding dün yedik valla ben beğendim. 1 su bardağı süte 3 yk chia ile kıvam alıyor ama anca.. chia da pahalı.. eşim de tadını çok beğenmedi.. ben yulaf lapasını muz ezip, yer fıstığı ve bal koyuyorum ama onunkine bol bal koyup tatlı diye veriyorum onu bayıla bayıla yiyor valla hatta dedi dün, bunun yerine ondan yapsana diye ama dene istersen chialıyı da ben sevdim ama evet ben de salataya tohum seviyorum. Böyle karışık yeşil salata yap, işte marul roka ne seviyorsan, varsa sevdiğin bir peynir türü koy (millet tulum der ama ben ya sert beyaz peynir ya da lor tercih ederim) çeri domates dilimle 3 5 tane. Dök chia üstüne, varsa ay çekirdeği içi, hatta az çörek otu.. sonra sosla onu ohhh.. çorbalara en güzel eşlikçi
Canım senin maşşallahın var hızlı adapte olup benimsedin naifliğin ile gönlümüze taht kurdun.Evet böyle kitap tavsiyeleri, podcaste tavsiyeleri, yemek,.çocuk bakımı.. çok güzel ekip olduk valla.. ben de zevkle okuyorum
Sınava odakladım kendimi.Çok güzel oluyor canım dene mutlaka mantı gibi tadı
Offf ya keşke orda ben de olsaydım.Kendime zaman ayırma vakti…️
Ay yarın bunu yapıcam çok tesekkür ederim mükemmel fikir olduFotoğrafı yok ama tarifini verebılırım
Ispanağı biraz kavurdum suyu çıkıncaya kadar suyu bitip soğuduğunda içine bir yumurta yada ıspanak çoksa 2 yumurta kaşar biraz tuz karabiber filan karıştırıp pizza tepsısıne yağlı kağıt serip fırında biraz pişirdim
Çıkınca üzeribe pizza sosu mantar sucuk isterseniz olabılır mısır kasar koyup tekrar fırına sürdüm peynır eriyip hafif kızarınca aldım
Gercekten çok güzel lezzetli oluyor
Bu arada ben de pişirmedim pudingi.. ama 1 su bardağına 3 yk anca kıvam alıyor işte.. bana çok pahalıya patladı yani, içine tabi kakao, muz, bir de bal giriyorChialı pudingi diyet için pişirmeden yapan da var.
Direk muz chıa kakao vs.
Burcun neydi?
B12 gerçekten eksik belki sormuşumdur.
Canım senin maşşallahın var hızlı adapte olup benimsedin naifliğin ile gönlümüze taht kurdun.
Kızlar maşşallah bir yıl olacak nerdeyse
Gece gündüz acı tatlı her gün beraberiz yediğimiz içtiğimiz herşeyimize şahidiz.
Sınava odakladım kendimi.
Bugün pilav istediler yorgunum dedim onu bile yapmadım.
Ama sınavdan sonra sahalara hızlı bir giriş yaparım
Offf ya keşke orda ben de olsaydım.
İki lafın belini ne kırardık.