- 19 Şubat 2021
- 4.656
- 11.125
- 38
Ben de boyadan bu kadar beyazladığını düşünüyorumYa okuyan çocuk ne güzelkusura bakmayın bende de o yaş grubu çok yok.. ama cok sevindim ne güzel okuyan bir çocuk yetiştirmişsiniz
Boya da işte uzun zamandır boyandığı için muhtemelen daha çok beyazliyor.. siz dediğim kadına bakin valla motive oluyor insan.. sanki saçını gri yapmış gibi, ben bayılmıştım.. az dinlendirmek çok iyi gelecek saçınıza
Ya işte kibarliktan rica ediyoruz ama anlaşılmıyor galiba,net söylemek lazım.sinirlarimi belli edeyim çok haklısın.Canım yoğunluktan zor değişmeleri.
Ya ısrar edeceksin.
Ya da direk şu saat değişin.
Ya da yine atlet.
İyi yapmışsın bakım işine
Yün atlet de çözüm.Ya işte kibarliktan rica ediyoruz ama anlaşılmıyor galiba,net söylemek lazım.sinirlarimi belli edeyim çok haklısın.
Olmasa arada bir gitsin iki gün gitsin 3 gün evde kalsin vs .iyiyse full gitsin tabi.Evet erken oldu abisi 5 yaşında başlamıştı ama okul eve 5 dk ve abisine çok özeniyor diye verdik. Sabah okula gideceğim diye baya ağladı. Öğretmenin gelmemiş bugün diye kandırdık
Bana kalsa artık gitmese daha iyi ama bakalım
Yani habersiz gitmek de ne biliiimmmTeşekkür ederimaynen bi yarım saat önce haber verse en azından koltuk örtülerini düzeltebilirdim
Aynen öyle valla benimki artık son noktayıÇok iyi yapmışsınevdeyiz diye kendimizi salıyoruz arada yenilenmek iyi oluyor
Ben de bir kaç kez boyadım ,şimdi de tek tük beyaz var ama rahatsız etmiyo altlarda kaliyo ,onları da seviyorum aslında yaşanmışlıklarim ,aslında tekrar boyamayı düşünüyorum şimdilik sadece kestirdim ama boya uzun sürer ve rengine de karar veremedim onuj için biraz bekleyeceğim galiba.Ben de boyadan bu kadar beyazladığını düşünüyorum
Kesinlikle iyi gelecek dinlendirmek
Bakıyorum hemen teşekkür ederim
Aklımda canım ilk fırsatta siparişi edeceğim geçen baktim da ne alacağımı bilemedim.Yün atlet de çözüm.
Ekimde de yollayıp yine sürekli hasta olursa kasımdan itibaren yollamamayı düşünüyorum bakalımOlmasa arada bir gitsin iki gün gitsin 3 gün evde kalsin vs .iyiyse full gitsin tabi.
Çocuklar eğleniyor okulda işte alayım diyorum ama sabah erkenden kalkıp beni hazırla diyor gitmeye de hevesli nasıl olacak bakalim,hepimiz için hayırlısı
Baskın basanındır demiştirYani habersiz gitmek de ne biliiimmm
Geçti gitti boşver
Aklımda canım ilk fırsatta siparişi edeceğim geçen baktim da ne alacağımı bilemedim.
Foto atSelam
Yeni çay bardaklarımı kullandım.
Çok tatlılar ya
Aslında kahve için kullanılıyor ama ben kahveyi fincanda sevdiğim için cam bardak ile çay seviyorum sadece.
Termislinin minik boyunu aldım.
Çok cici minyatür gibi
Güle güle kullan... Ben de Çok beğeniyorum o fincanlarıSelam
Yeni çay bardaklarımı kullandım.
Çok tatlılar ya
Aslında kahve için kullanılıyor ama ben kahveyi fincanda sevdiğim için cam bardak ile çay seviyorum sadece.
Termislinin minik boyunu aldım.
Çok cici minyatür gibi
Güzel bir çekim yapıp atayımFoto athayırlı olsun
SağolGüle güle kullan... Ben de Çok beğeniyorum o fincanları
Günaydın sudemGünaydın
Kahvaltı yaptım.
Kolaya kaçtım.
Fırından simit, dereotlu ve peynirli poğaça.
Şimdi de çay keyfisi.