Bugün ne yaptım?

Kızlar dün akşam artk yeter dedim ve kuaföre gidip komple bir bakıma girdim ,doğumdan beri ilk
Kendime geldim resmen.

Bakımsızlık insanin enerjisini yerle yeksan ediyor.
Canım yoğunluktan zor değişmeleri.
Ya ısrar edeceksin.
Ya da direk şu saat değişin.
Ya da yine atlet.

İyi yapmışsın bakım işine

Çok geçmiş olsun ya 3 yaş için de erken sanki,tabi siz daha iyi bilirsiniz de çocuklar işte zorlaniyor maalesef.
Seneye biizm anaokul olacak.
Evet erken oldu abisi 5 yaşında başlamıştı ama okul eve 5 dk ve abisine çok özeniyor diye verdik. Sabah okula gideceğim diye baya ağladı. Öğretmenin gelmemiş bugün diye kandırdık
Bana kalsa artık gitmese daha iyi ama bakalım

Teşekkür ederim aynen bi yarım saat önce haber verse en azından koltuk örtülerini düzeltebilirdim

Kızlar dün akşam artk yeter dedim ve kuaföre gidip komple bir bakıma girdim ,doğumdan beri ilk
Kendime geldim resmen.

Çok iyi yapmışsın evdeyiz diye kendimizi salıyoruz arada yenilenmek iyi oluyor

Ahaha, Mikan' da dediğim gibi menü de hedef de evdeyim diye böyle.. Çalışmaya başlayınca görün bir de beni.. Bir de o zaman çocuk kitapları falan okuyorum çocuklara tavsiye edebilmek için, kendime eve hiç vakit kalmıyor ama teşekkür ederim güzel düşüncen için

Ya kaç yaş kitapları okuyorsunuz
Ben de tavsiye alabılırım

12-13 yaş için
14 de olabılır

Ben boyatmayacağım bir süre ya
Çok yıprandı
Beyazlarım da çok ama idare edecem

İnsanı o beyazlar inanılmaz dibe çekiyor
Ne kadar süre boyamayacaksın? Ben henüz saçıma boya sürmedim. İnce telli ve az benim saçlarım boyayla daha çok yıpratmak istemedim

Okul öncesi öğretmeni miydin ?

Teşekkür ederim İstediğinde yapılıyor olmak güzel yine de

Bu başlığı görünce kendini sorguluyorum. Elle tutulur bir şey yapamıyorum sürekli kızımla beraberim. Kendim için bir şey yapmayı unuttum

Kendime geldim resmen.

Yaaa müthiş çok iyi yapmışsınız, insani acayip iyi hissettiriyor
Ben boyatmayacağım bir süre ya
Çok yıprandı
Beyazlarım da çok ama idare edecem

İnsanı o beyazlar inanılmaz dibe çekiyor
Ya ben bir gördüm instagramda, olaluna gibi bir şey tam bilmiyorum arkadaşım gösterdi. Saçlarını tamamen salmış, beyaz bildiğin ama o kadar güzel ki.. Bir bakin profilenile çok motive olursunuz .

yaş kitapları okuyorsunuz
Ben de tavsiye alabılırım

12-13 yaş için
14 de olabılır
Ben aslında daha küçük çocuklar için okuyorum. 6_10 yas arası ama birkac çocuk icin 12 yaş okumuştum.. Tabi ben çocuklarımı tanıyorum.. (bu da nasıl kalın oldu bilmiyorum, istesem yapamam) Ne tarz kitaplardan hoşlandığını da çözüyorum onların fikirlerini alınca ana İş Bankası Yayınları Çocuk Klasikleri serisi yayınlıyor. Gizli Bahçe, Doktor Öcün Deneyi, Peter Pan, Moby Dick, Küçük Lord,Robin Hood bizim çocuklardan olumlu dönüş aldıklarım arasında..

Bilgin Adalı.. benim bile zevkle okuduğum kitapları var. Zaman Bisikleti bunun basında. Geçmişten Gelen Konuklar da öyle..

Sermin Yaşar'ı ( kendi kendine yazı da düzeldi bu arada) genelde okumayı sevmeyen çocuklar onun kitaplarını seviyor. Konuşur gibi yazıyor. Dedemin Bakkalı en sevilenler arasında..

Seran Demiral _ Parmak Uçları da çok güzel.. Engelli çocuk, farklar, farkındalıklar acısından çok güzel..

Bir de çocuğunuz kız ise Asi Kızlara Yatmadan Önce Hikayeler'i okutun mutlaka.. Başarılı kadınların hikayeleri var. Bence her kız çocuğu okumalı

Aklıma bunlar geldi şimdilik, eğer başka gelirse özelden de yazarım

Ne kadar süre boyamayacaksın? Ben henüz saçıma boya sürmedim. İnce telli ve az benim saçlarım boyayla daha çok yıpratmak istemedim
Süper yapmışsın valla, dayanabildiğin kadar dayan bence
Okul öncesi öğretmeni miydin ?
Yok sosyal hizmetlerde çalışyorum.
Kış boyunca diyelim
Ben de liseden beri saçma sapan renklerde boyuyorum

Yazık oldu saçlarıma

Boyamamakla çok iyi yapmışsın
Ay ben de lise son balosunda bir başladım.. her renk gördü saçım üniversitede.. şimdi ama dip boya yapmadan boyatıyorum, sombre tarzı ışıltı tarzı.. sanki daha az yıpranıyor

Oğlum 12 yaşında hepsını okudu nerdeyse

Danışman öğretmeni Türkçe ci
Çok güzel kitaplar öneriyor

Çocuk kitapları okuyan olunca hemen fikir alıyorum

Teşekkür ederim

Bende dore kumral boyatıyorum beyazlar daha az belli oluyor koyu renge göre
Zaten 15 gün kalıyor sonra hemrm çıkıyolar beyazlar

Benim çok beyazım ya kuaföre gittik annemle
Kuaför dedi ki annenın senden daha çok saçı ve beyazı daha az dedi

Oğlum 12 yaşında hepsını okudu nerdeyse

Danışman öğretmeni Türkçe ci
Çok güzel kitaplar öneriyor

Çocuk kitapları okuyan olunca hemen fikir alıyorum

Teşekkür ederim
Ya okuyan çocuk ne güzel kusura bakmayın bende de o yaş grubu çok yok.. ama cok sevindim ne güzel okuyan bir çocuk yetiştirmişsiniz

Boya da işte uzun zamandır boyandığı için muhtemelen daha çok beyazliyor.. siz dediğim kadına bakin valla motive oluyor insan.. sanki saçını gri yapmış gibi, ben bayılmıştım.. az dinlendirmek çok iyi gelecek saçınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…