- 1 Temmuz 2017
- 1.161
- 3.272
Sabah yemek yapmak iyi oldu mu? Geçen konuşmuştuk ya.. ondan merak ettimSelam canlar
Hayırlı kandiller
Neler yaptım?
Sabah ders çalıştım.
Etli patlıcan yemeği yapıp işe gittim.
İş yorucu yoğun ama sevimli idi.
Sanırım alışıyorum.
Geldim.
Bir kaç telefon görüşmesi.
Yemek.
Çay
Şimdi de oğlumu uyuttum.
Burayı okudum.
Keşke yaaa belki bir gün tatile gelirsiniz ben de seni evimde ağırlarımChialı pudingi diyet için pişirmeden yapan da var.
Direk muz chıa kakao vs.
Burcun neydi?
B12 gerçekten eksik belki sormuşumdur.
Canım senin maşşallahın varhızlı adapte olup benimsedin naifliğin ile gönlümüze taht kurdun.
Kızlar maşşallah bir yıl olacak nerdeyse
Gece gündüz acı tatlı her gün beraberiz yediğimiz içtiğimiz herşeyimize şahidiz.
Sınava odakladım kendimi.
Bugün pilav istediler yorgunum dedim onu bile yapmadım.
Ama sınavdan sonra sahalara hızlı bir giriş yaparım
Offf ya keşke orda ben de olsaydım.
İki lafın belini ne kırardık.
Bu ıspanak tabanını brokoli karnıbahardan fılan yapanlarda varAy yarın bunu yapıcam çok tesekkür ederim mükemmel fikir oldu
Bu arada ben de pişirmedim pudingi.. ama 1 su bardağına 3 yk anca kıvam alıyor işte.. bana çok pahalıya patladı yani, içine tabi kakao, muz, bir de bal giriyor
Bu arada tessekkür ederimvalla çok tatlısınız.. ben sizin 1 yıldır beraber olduğunuzu bilmiyordum bile.. hemen aldınız beni araniza gerçekten.. sabah ilk oturduğumda yaptığım konuya bakmak oluyor, o derece alıstım size
Burcum başak ama annem bana başakların yüz karası derdi.. dağınığımdır baya.. hoş kendi dağınıklığımda duzenim var amaama 30'dan sonra mı şu hastalık izolasyonu yüzünden mi bilmiyorum, bu ara pek duzenliyim maşallah hoş burcumla ilgili tek bildiğim de temizlik takıntıları olurmuş.. benim yok, en yakın arkadaşım da başak onun da yok biz de burçlardan sorumlu devlet bakanı annem.. aman onunki de yükselen, ay burcu, kuzey ay düğümü, güney bilmemnesi, vedik medik asla anlamam ay bir burç sordun ne yazdım.. hep evdeyim ya telefonlar falan 1 saatten uzun sürüyor bazen, konuşacak birini bulunca eşim dışında anaaam konuş konuş çok mutlu oluyorum senin burcun ne bu arada..
Çok iyi oluyor hatta bazen fazla yapıp kaynatıp kavanoza koyarsanız bir kaç gün sonra yada bir hafta sonra acıp tekrar ısıtınca yeni yemek gibi oluyorSabah yemek yapmak iyi oldu mu? Geçen konuşmuştuk ya.. ondan merak ettim
Sabah sabah ne çok iş yapmışsınızKızlar ben sabah kahvaltıdan sonra, balkonları yıkamakla temizliğe bir başladım.. o arada robota evi süpüttüm hem o sessiz hem de benim eforum daha az olsunsonra o ara nevresimleri attım.. astım bile.. banyoları, mutfağı ovdum.. şimdi de hem diğer makine bitsin onu arıcan hem de saat 9 olsun toz alıp ben de evi süpürüp silerim.. bugün temizlik günü..
Sınavında başarılar canımChialı pudingi diyet için pişirmeden yapan da var.
Direk muz chıa kakao vs.
Burcun neydi?
B12 gerçekten eksik belki sormuşumdur.
Canım senin maşşallahın varhızlı adapte olup benimsedin naifliğin ile gönlümüze taht kurdun.
Kızlar maşşallah bir yıl olacak nerdeyse
Gece gündüz acı tatlı her gün beraberiz yediğimiz içtiğimiz herşeyimize şahidiz.
Sınava odakladım kendimi.
Bugün pilav istediler yorgunum dedim onu bile yapmadım.
Ama sınavdan sonra sahalara hızlı bir giriş yaparım
Offf ya keşke orda ben de olsaydım.
İki lafın belini ne kırardık.
Bayadır chıa almıyorum çünkü bayadır diyet yapmıyorum ordan belliAy yarın bunu yapıcam çok tesekkür ederim mükemmel fikir oldu
Bu arada ben de pişirmedim pudingi.. ama 1 su bardağına 3 yk anca kıvam alıyor işte.. bana çok pahalıya patladı yani, içine tabi kakao, muz, bir de bal giriyor
Bu arada tessekkür ederimvalla çok tatlısınız.. ben sizin 1 yıldır beraber olduğunuzu bilmiyordum bile.. hemen aldınız beni araniza gerçekten.. sabah ilk oturduğumda yaptığım konuya bakmak oluyor, o derece alıstım size
Burcum başak ama annem bana başakların yüz karası derdi.. dağınığımdır baya.. hoş kendi dağınıklığımda duzenim var amaama 30'dan sonra mı şu hastalık izolasyonu yüzünden mi bilmiyorum, bu ara pek duzenliyim maşallah hoş burcumla ilgili tek bildiğim de temizlik takıntıları olurmuş.. benim yok, en yakın arkadaşım da başak onun da yok biz de burçlardan sorumlu devlet bakanı annem.. aman onunki de yükselen, ay burcu, kuzey ay düğümü, güney bilmemnesi, vedik medik asla anlamam ay bir burç sordun ne yazdım.. hep evdeyim ya telefonlar falan 1 saatten uzun sürüyor bazen, konuşacak birini bulunca eşim dışında anaaam konuş konuş çok mutlu oluyorum senin burcun ne bu arada..
Evet öğlen e de akşama da hazır yemek direk ısıt ye hem dinlenmiş oluyor.Sabah yemek yapmak iyi oldu mu? Geçen konuşmuştuk ya.. ondan merak ettim
İnşallah ya.Keşke yaaa belki bir gün tatile gelirsiniz ben de seni evimde ağırlarım
O da iyi fikirmiş aslında.Çok iyi oluyor hatta bazen fazla yapıp kaynatıp kavanoza koyarsanız bir kaç gün sonra yada bir hafta sonra acıp tekrar ısıtınca yeni yemek gibi oluyor
Canım uzak kalamıyorum yine de bak.Sınavında başarılar canım
Özledık bekliyoruz seni
Maşallah canımGünaydın
Ben de yatakları topladım
Bir mak çamaşır yıkandı serildi
Kahvaltı yapıldı mutfak toplandı
Eşim balkonları yıkadı
Büyük oğlanı resim kursuna götürdü
Ben de küçüklerle takılıyorum şimdi
Çamaşır katlanacak
Yemeğe ilave yapmam lazım
Evi komple süpürüp silsem wc lavaboları yıkarsam süper olur ama kısmet
Bu hafta senin yemek listeni uygulayacağım öyleyse çok teşekkür ederimAysen012 maşallah ne kadar çok iş yapmışsın
Pazartesi: sebze yemeği+bulgur pilavı
Salı:”+çorba
Çarşamba: bakliyat yemeği+pirinç pilavı
Perşembe:”+salata
Cuma:et/tavuk/balık+makarna
Cumartesi:”+çorba
Pazar:hamurişi(pizza/mantı/börek/vs.)
Ben böyle bi menü yapmıştım ama hiç uyamıyorum kafama estiği gibi yapıyorum
Öfke dansına devam edemedim ben yainciitanesi nerelerde acaba o bitirdi mi? Benim 2. Tur olunca devam edemedim. Ama bir ara mutlaka okuyacağım.
Bak aklımaLizz geldi sınav geçti dönmedi hala ne yaptı acaba
Kilosundan belli zaten çok fit.Kızlar ne güzel sohbetler olmuş ya kaçırıyorum hep
sekersizcikolata zaten senin nickten de belli tariflerininin yönü
Şekersiz çikolata mi olur değil miMikan sudem34
Süper gelişme okudukça içim açıldı.Kızlar geç oldu ama iki gün önce öfke dansını bitirdim,
Okumaya ilk başladığımda örnekleri zayıf buldum kitaba giremedim sanki ama ilerledikçe benim hayatımdan bir çok alana dokundu ve kesinlikle istifade ettim.
Hatta uzun zamandır Kirgin olduğum ama çok sevdiğim bir arkadaşıma kitabın yonlendirmesi doğrultusunda bir mesaj yazarak içimi döktüm sonuç; arayı düzelttik
Son İki günde de Hayvan Çiftliği 'ni okudum çok akiciydi bir solukta akıp gitti.Tavsiye ederim okumadiysaniz ben alıp kitapligimda bekletmistim uzun zamandır .
Canım Sarah ve Şekersiz de tarıf çok ben yapmiyorum ama fikir olarak.Kızlar yemek listesi yapan var mı,son 15 gündür bir veya iki kez yemek yaptm hastalıklar vs derken evde yapmak gelmedi içimden hep dışardan yedik , kilo da aldm tartilmaya korkuyorum.
Şöyle düşünüyorum cumartesi -pazar haftaici için yemek listesi ve gerekli alışverişi yaparsam kesinlikle çok düzenli ilerlerim.
Listesi olan varsa benimle paylaşabilir mi?
Frankenstein okuyabilirsin.Bugün sabah eşim baktm kalkmış evi topluyor
Çok dağınıklık yoktu zaten kahvaltıdan önce evi komple topladık bir kısmıni ben bir kısmını robot süpürdü.
Mutfağı topladım makineyi boşalt doldur çalıştır işleri işte,
hepimiz yikandik yaglandik
Sonra güzel bı kahvaltı yaptık.
İki makine çamaşır yıkadık astik.
Akşam yemeğim yok
Yeni bir kitap seçmem lazım
Hala hastayiz alıştık hastalıkla yaşamaya inşallah ilerlemez de buna da şükür.
Kendim çalıp kendim söylüyorum nerdeisniz be yaaa
Menun çok iyi canım.Aysen012 maşallah ne kadar çok iş yapmışsın
Pazartesi: sebze yemeği+bulgur pilavı
Salı:”+çorba
Çarşamba: bakliyat yemeği+pirinç pilavı
Perşembe:”+salata
Cuma:et/tavuk/balık+makarna
Cumartesi:”+çorba
Pazar:hamurişi(pizza/mantı/börek/vs.)
Ben böyle bi menü yapmıştım ama hiç uyamıyorum kafama estiği gibi yapıyorum
Öfke dansına devam edemedim ben yainciitanesi nerelerde acaba o bitirdi mi? Benim 2. Tur olunca devam edemedim. Ama bir ara mutlaka okuyacağım.
Bak aklımaLizz geldi sınav geçti dönmedi hala ne yaptı acaba
2 günlük yemek olsun istiyorum ama asla 2. Güne kalmıyor çünkü çocuklar okula başlayınca gelince acıkmış oluyorlar. Ben de bezdim yemek yapmaktanMenun çok iyi canım.
Sende çocuk da var.
Öğlen akşam arada çorbalar iyi gider.
KV de var yancı yemek gelir sürekli.
Ben tek aşçıyım.
Yemek yemeyi ve yapmayı çok severdim.
Ama çok az gidiyorum artık mutfağa
Sarahın kavanoz yöntemi de iyi aslında.
Benim yemekler bir şekilde bitiyor ya.
Misafir olmadıkça abartmıyorum zaten.