- 19 Şubat 2021
- 4.692
- 11.238
- 38
Kırmızı çizgisi demek ki kısırE evine kabul etmediiğin insan kısırı da getirmeyiversin bir zahmet
Ah keşke yaTam bdv de kısır konusu okuyordum
Kapıya bırakın alırım ben asağıdan rahatsız etmem
Pandemi ,sonra yurtdışına giden arkadaslarım yüzünden uzun zamandır bir kahve içip sohbet edecek insana muhtacım
Ya uzaklar ya çok meşguller
Çok iyi gelirdi inan
Evet bulguru biz de ıslatıyoruz öncedenBen de hataylı birinden yemiştim. Zaten tadı güzeldi nar ekşisi ile yoğrulmuş bir şeyin güzel olmaması zaten imkansız dadiyorum ya alışmışım bi tada annemle kendi kısırımdan baskasına pek sıcak bakamıyorum. Ben de annem gibi yapıyorum çünkü
Salça soğan kavururum
Bulgur zaten önceden şişirilir
Yeşillik sadece yeşil soğan ve maydonoz kullanıyorum
Bol da pulbiber koyarım ben hatta az da karabiber
O yetmez yanına da acı biber yerim
Mikan ağzım sulandı
Kim açtı bu konuyu
Ay ben de bakayımBdv de var kısırlı bir konu
Benim de öyle diyormuşumKırmızı çizgisi demek ki kısır
Adı kömbe galiba ama şekerli kurabiyeKömbe yi diyorsun bol baharatlı
Hatay usulü olmayanları kısırdan sayamıyorum ben yaçok yavan kalıyor diğerleri
Sen hangi şehirdeydin?
Sen ne yaptın?Harika olmuş bol hareketli
Onu bulamazsan Martin Eden alabilirsin beraber okuruz.Hakan Gündayın herhangi bir kitabını almayı düşünüyorum ama var mı bilmiyorum:)
Evet evet şekerli baharat dediğim özel kömbe baharatı var bol tarçın ve adını bilmediğim baharatlar var içinde annem evde yapıyorAdı kömbe galiba ama şekerli kurabiye
Aynen bu kısıra alıştım ben de diğerlerini yapsam da yiyen olmuyor ben de yiyemiyorum
İstanbul'da
Yaa bana yemek de çok pis yerimEvet evet şekerli baharat dediğim özel kömbe baharatı var bol tarçın ve adını bilmediğim baharatlar var içinde annem evde yapıyor
Kısırımıza hak ettiği değeri verdiğin için seni tebrik ediyorum
İş güç yemek temizlikSen ne yaptın?
Kedicikler ne âlemde?
Üç boyutlu yazıcı arkadaş ile samimiyet devam ediyor mu?
Ellerine sağlıkYaa bana yemek de çok pis yerim
Bende okulda yapmıştım.
Koca sini baya kalabalık yemiştik Hatay kısırı.
Hatay li bir arkadaş böyle güzel kısır yemedim demişti
Bol zeytinyağlı, mor reyhan tazesi yoksa kurusu o şekilde çok güzel oluyorBen yedim, yoğun nar ekşisi olayın seviyorum ama yine de bi değişik bir şey var tam çözemedim ne olduğunu
Ben normalde de biraz farklı yapıyorum
Mottomuz "bir sıfırdan büyüktür"Bugün hiçbir şey yapmadım sayılır
1 saat kadar ing. Çalıştım
Yemeğimi yaptım
Dolabımı düzenledim.
Onun dışında miskinlik
Büyük ihtimalle.Komşum yapmıştı sanki yıllar yıllar önce
Belki güzel yapana denk gelmedim
Boğa tabikiEllerine sağlıkkapmışsın bu işi
Burcun ne?
Tahmin ettimBol zeytinyağlı, mor reyhan tazesi yoksa kurusu o şekilde çok güzel oluyor
Mottomuz "bir sıfırdan büyüktür"
Bir saat güzel çalışmışsın
Dolap düzenleme zaten ekstra işdaha ne olsun
Büyük ihtimalle.
Acılı çiğ köfte filan seviyorsan bunu da seversin.
Boğa tabiki
Yemeyi seviyorsa ya burcu boğa ya yükselen boğa ya da çevresinde bol boğa vardırTahmin ettim
Ben 21 mayıs doğumluyum ikizlere girse de yemek konusunda kendimi boğa kabul ediyorum
Eşim de boğaYemeyi seviyorsa ya burcu boğa ya yükselen boğa ya da çevresinde bol boğa vardır
Martinle ilgili yazdıklarımı okumadın sanırımOnu bulamazsan Martin Eden alabilirsin beraber okuruz.
Martta okuycam
Okudum ama bu mesajı onları okumadan önce yazmıştımMartinle ilgili yazdıklarımı okumadın sanırım
Bende bakayım hangi yayınevi.Martinle ilgili yazdıklarımı okumadın sanırım