Bugün ne yaptım?

Disipline Girmis BirKadin

Ozet sayfası var . Tutsak Güneş bitirdin ya gruba yazdığın özeti yorumunu oraya da ekleyebilirsin.
Zorunlu değil ama zaten sen sayfada yorumlamıstin. Copy paste

Gruptan yazacaktım unuttum.

Burda yakalamisken seni söyleyim.

Son düzenleme:
Hayır bi de her aradığım kitap da yok.

"Algernon "yoktu alamadım.

"Kayıp tanrılar "da yoktu satın almak zorunda kaldım.

"Adı Aylin" yıpranmış geri dönüşüme gitmiş oda yok
Kayıp tanrılar daha çok yeni hemen düşmez oralara. Ben üşenmezsem daha büyük bir yer var oraya da gider alırım yakında, ben de çok memnun değilim açıkçası.
Haruki murakami bulamadım bende mesela

Aslında orada aynı kitabın farkl farklı yayınevlerinden baskıları mevcut hep. Ama ben iş bankasına denk gelemedim. Gerçi var mı tam emin de değilim de
Hmm o zaman sorup istemek lazım.

Ben raf gezmiyorum hiç direk yanlarına gidiyorum şu kitap diyorum gidip bulup getiriyorlar .

Bir dahakine ben de yayınevi ismiyle beraber isteyeyim

Olanı ile idare edicem artık.

Çok merak ettiğim olursa alırım.

Burda çok kitap kaybolmuş alanlar para cezası vs olmadığı için geri getirmemiş. 3.000 mi ne kitap geri gelmemiş.Hic bir idari yaptırımlari yokmuş.Çareyi tek kitap vermekte bulmuşlar.Pandemi bahanesiyle tek kitap veriyorlar.Halbuki giden bir daha gelmiyor diye tek kitap

Kendi okulumdaki kitaplardan da getiriyorum ama genelde eğitim kitabı.Her türlü içerik mevcut değil ne yazikki.

Bende bakayım olmazsa başka kütüphaneye geçerim.

Kulin ve Ümit in kitaplarını seversem onlar baya götürür.Var çünkü çoğu.

Hmm o zaman sorup istemek lazım.

Ben raf gezmiyorum hiç direk yanlarına gidiyorum şu kitap diyorum gidip bulup getiriyorlar .

Bir dahakine ben de yayınevi ismiyle beraber isteyeyim

Ya raf gezmeden de olmuyor ki ben duramam

Keşke yaptırımı olsa, bizde ceza var. Ama mesela bir iki gün gecikince siliyorlar sorun olmuyor. Tanıyorlar bir de artık kimin gelip gittiğini
3bin de az değl yazık :/

Eki Görüntüle 3011930

Yağmurlu bir İstanbul sabahından günaydın

Lizz
S sarahconnor
Disipline Girmis BirKadin
Mikan

Bugün neler yapılacak?
Evet cok güzel yağıyor
Günlük yaptıklarımı tamamladım

Yemeklerim de hazır bir salata yapacam
Eşim bir yerden ikinci el kitaplar bulmuş getırdı toz kir içindeler bazıları baya yıpranmış onları temizleyip kötü durumda olanları ayıracam

Biraz işler var bilgisayarda onları tamamlayacam

Yine 2 elbise aldım bakalım onlar nasıl olacak

Aksam az okuyabıldım kitabımı başım ağrıyordu yine erken uyudum

Sizler nasılsınız?

Günaydın kızlar

İyi uyudunuz mu? Kabuslar haricinde iyiyim
Ya ben çok acayip bir rüya gördüm anlatmayacam ama gercekleşir filan Allah korusun

Kabus ne gördün?

Ya çok alakasız ama ben Rusya savasına da takılıyorum
Olan yine bize oluyor
Petrol çıktı dolar altın yükseldi doğalgaz nolacak belli değil
Sığamadık dünyaya

Sarah kaçta kalkıyorsun , buraya yazana kadar mutlaka bir iş yapmış oluyorsun tebrik ediyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…