- 17 Mart 2010
- 26.289
- 67.743
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki Kenta yayınevi imiş. Baktım şimdi. Hadi yine iyisin
Kütüphane ne yapıyor ya en ucuzu hangisi ise onu mu alıyorBenimki Kenta yayınevi imiş. Baktım şimdi. Hadi yine iyisin
Hayır bi de her aradığım kitap da yok.Benimki Kenta yayınevi imiş. Baktım şimdi. Hadi yine iyisin
Aslında orada aynı kitabın farkl farklı yayınevlerinden baskıları mevcut hep. Ama ben iş bankasına denk gelemedim. Gerçi var mı tam emin de değilim deKütüphane ne yapıyor ya en ucuzu hangisi ise onu mu alıyor
Kayıp tanrılar daha çok yeni hemen düşmez oralara. Ben üşenmezsem daha büyük bir yer var oraya da gider alırım yakında, ben de çok memnun değilim açıkçası.Hayır bi de her aradığım kitap da yok.
"Algernon "yoktu alamadım.
"Kayıp tanrılar "da yoktu satın almak zorunda kaldım.
"Adı Aylin" yıpranmış geri dönüşüme gitmiş oda yok
Hmm o zaman sorup istemek lazım.Aslında orada aynı kitabın farkl farklı yayınevlerinden baskıları mevcut hep. Ama ben iş bankasına denk gelemedim. Gerçi var mı tam emin de değilim de
Olanı ile idare edicem artık.Kayıp tanrılar daha çok yeni hemen düşmez oralara. Ben üşenmezsem daha büyük bir yer var oraya da gider alırım yakında, ben de çok memnun değilim açıkçası.
Haruki murakami bulamadım bende mesela
Kendi okulumdaki kitaplardan da getiriyorum ama genelde eğitim kitabı.Her türlü içerik mevcut değil ne yazikki.Kayıp tanrılar daha çok yeni hemen düşmez oralara. Ben üşenmezsem daha büyük bir yer var oraya da gider alırım yakında, ben de çok memnun değilim açıkçası.
Haruki murakami bulamadım bende mesela
Hmm o zaman sorup istemek lazım.
Ben raf gezmiyorum hiç direk yanlarına gidiyorum şu kitap diyorum gidip bulup getiriyorlar .
Bir dahakine ben de yayınevi ismiyle beraber isteyeyim
Olanı ile idare edicem artık.
Çok merak ettiğim olursa alırım.
Burda çok kitap kaybolmuş alanlar para cezası vs olmadığı için geri getirmemiş. 3.000 mi ne kitap geri gelmemiş.Hic bir idari yaptırımlari yokmuş.Çareyi tek kitap vermekte bulmuşlar.Pandemi bahanesiyle tek kitap veriyorlar.Halbuki giden bir daha gelmiyor diye tek kitap
Ya raf gezmeden de olmuyor ki ben duramamKendi okulumdaki kitaplardan da getiriyorum ama genelde eğitim kitabı.Her türlü içerik mevcut değil ne yazikki.
Bende bakayım olmazsa başka kütüphaneye geçerim.
Kulin ve Ümit in kitaplarını seversem onlar baya götürür.Var çünkü çoğu.
İyi uykular , sabah görüşürüzKızlar ben yatıyorum
Gözler kapanıyor.
6.30 da kalkınca dayanamıyorum bu saatlerce kalmaya.
Sabah görüşürüz.
Gece oturanlara iyi oturmalar
Evet cok güzel yağıyorEki Görüntüle 3011930
Yağmurlu bir İstanbul sabahından günaydın
Lizz
S sarahconnor
Disipline Girmis BirKadin
Mikan
Bugün neler yapılacak?
Henüz günü planlamadım, düşünüyorum dahaBugün neler yapılacak?
Ya ben çok acayip bir rüya gördüm anlatmayacam ama gercekleşir filan Allah korusunGünaydın kızlar
İyi uyudunuz mu? Kabuslar haricinde iyiyim
Sarah kaçta kalkıyorsun , buraya yazana kadar mutlaka bir iş yapmış oluyorsun tebrik ediyorum seniEvet cok güzel yağıyor
Günlük yaptıklarımı tamamladım
Yemeklerim de hazır bir salata yapacam
Eşim bir yerden ikinci el kitaplar bulmuş getırdı toz kir içindeler bazıları baya yıpranmış onları temizleyip kötü durumda olanları ayıracam
Biraz işler var bilgisayarda onları tamamlayacam
Yine 2 elbise aldım bakalım onlar nasıl olacak
Aksam az okuyabıldım kitabımı başım ağrıyordu yine erken uyudum
Sizler nasılsınız?