29 Nisan

İşim vardı dışarı çıktım.
Ordan dönüşte kuaföre uğradım.Bayram öncesi gerekliydi.
Bankaya uğramam gerekti uğradım.
Akşam 19.00 gibi biraz sancı başladı.İlaç etki ediyor bu sefer diye düşünüyorum.
Kitap okudum.
Kahvemi de içtim.

bugün çantalar yerleşecek canım, kızımın banyosu falan var bir de çok plan yapamadım, akşam da iftara davetliyiz
sancılarının başlamasına sevindim inşallah düşük başlamıştır artık

Ooo tatlı telaşlar
Yolculuk vakti.
Bayram tatili.
İyi gelir inşallah.
Davetli olmak da ayrı güzel ya menü planı yok .İş yok .Oh yan gel yat

Sancı işini çözemedim.
Hiç ağrısız da olabilir sancılı da dedi dr.
Geçen hafta hiç yoktu bu hafta var sanki.
Sıkıntısız geçsin inşallah
Ameliyata gerek kalmaz diye ümit ediyorum hala.Bu sefer tedavi yetecek inşallah.

S sarahconnor oğlun nasıl oldu?
Bizimki yine atak geçiriyor iğne verdik sabah.
Bugün maça da gitmeyecek.
10 gündür raporluyum.
Çocuk sadece 3 gün okula gitti.
Onda bile hasta olmayı başardı geldi.
Galiba hazır gıdadan oldu.
Okulda hamburger çıtır tavuk limonata derken alerji azdı .Şeker ve kek de yemiş.

geçmiş olsun canım neye alerjisi vardı? okula gitse en azından sana daha iyi olurmuş ya, kv-kp geldi demiştin onların faydası oluyor mu? seni rahatlattılar mı biraz?

geçmiş olsun canım neye alerjisi vardı? okula gitse en azından sana daha iyi olurmuş ya, kv-kp geldi demiştin onların faydası oluyor mu? seni rahatlattılar mı biraz?
Soğuk hava,paketli gıda vs.canim.

Evet Allah razı olsun.Kafamiz dağıldı.Yoksa gece gündüz düşünüp duruyorduk.

Yemek yapıyor kv iyi oluyor.

Slmlar

Dün akşam eşim sonunda evi komple süpürüp sildi, küçük balkonu yıkadı. Sabaha temiz bir eve uyanmak harika (kendim temizlemediğim temiz bir eve)
Çamaşır topladım. Katlanacak.
1 mak. Yıkadım serdim.
Sonunda Az Seçilen Yol’u bitirdim
Körlük kitabını okuyacağız klüp olarak. Ona başlarım bugün.
Yatakları topladım.
WC lavabo yıkadım.
Çorba makarna var yanına sebze yapacağım patlıcan almış bir eşim belki onu yaparım bakıcam.

Günaydınlar

Valla ben gün vs planlamiyorum çünkü hepsi birbirinin aynı
Hedefim çocukla bir gunu daha kurtarmak
Belki bugün bı süpürge yaparım, niyet ediyorum niyet eyliyorum
Dünden yemek var bugüne yeter, yemekle ugrasmiycam.
Birazdan baby sincap kucakta uykusuna geçerse biraz Netflix bakarım. Uyanınca yoğurdunu yediricem.

Bende çok seviyorum temizlemedigim temiz evde oturmayı temizlersem net dökülen kırıntı sinir olmama sebep oluyor

Kitap bitmiş

Körlük hamileyken okumasan mi miden alır mı?

Patlıcan bayılırım

Günü kurtarmak oda iyi ya

Filmler senden soruluyor yine
Filmin yanında ne var.
Ben dün arada kaçak gocek kolalı jelibon yedim kahvenin yanına .

Ev adam kaynıyor.Oglum da var tabi.
Çaktırmadan gündüz yedim .

KENDİ TEMİZLEMEDİĞİN TEMZ EV bayıldım bu söyleme
körlük kitabını pandemi başında okumuştum, çok etkilenmiştim, yazarın diğer kitaplarını da merak ediyorum ama sıra gelmedi

netflixten güzel film veya mini dizi önerin olur mu:) bazen eşimle oturuyoruz ne izlesek diye düşünürken yatma saatimiz geliyor izleyemeden yatıyoruz

netflixten güzel film veya mini dizi önerin olur mu:) bazen eşimle oturuyoruz ne izlesek diye düşünürken yatma saatimiz geliyor izleyemeden yatıyoruz
Valla bridgerton güzeldi 2 sezon, mini değil ama çerezlik romantik keyifli bir dönem dizisi film olarak biraz daha eskilerden aşkın iki yüzü nu öneriyorum. Eşle izlenebilecek çok tatlı ve çok naif bir film

Günü kurtarmak oda iyi ya

Filmler senden soruluyor yine
Filmin yanında ne var.
Ben dün arada kaçak gocek kolalı jelibon yedim kahvenin yanına .

Ev adam kaynıyor.Oglum da var tabi.
Çaktırmadan gündüz yedim .
Yok bee çoğu zaman yarım kalıyor çocuk uyanınca filmin yanına doritos var ama ortada film yok. Çoktan bitirdim çerezi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…