• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnşallah 🙏 her tatilde bu sene hastalık muhabbeti vardı Allah dermansız dert vermesin 🙏🙏🙏
Evet ya sanki ayarlamış gibi nasıl denk geliyor 😔
Bizim oğlumun doğum gününde oğlum hasta olur.
Benimkinde ben hasta oldum.
Yılbaşında iki senedir yine oğlum hastalandı.İnfluanza idi biri biri alerji.

Plan yapmadan spontan olmak gerek belki.

Oruç aslında diğer manevi ibadetleri de tetikleyen bir şeymiş onu fark ettim, bu sene gebelikten ötürü oruç tutamadım, öyle olunca maneviyatım da azaldı, verimim çok düştü, önümüz tatil artık tatil dönüşüne esaslı bir programı hak ettim :D

Keira- Keira- yine nereye kayboldun :KK55:
Bayram hazırlığı mi yoksa :hamarat:
Doktor kontrollerim vardı canım. Bayram da memlekete gidemeceğiz ama eşimin 2 ablası ve ailesi gelecek onun da hazırlığı var 🤗 sen de iyisindir inşallah. Takip ediyorum yazdıklarını.

Doktor kontrollerim vardı canım. Bayram da memlekete gidemeceğiz ama eşimin 2 ablası ve ailesi gelecek onun da hazırlığı var 🤗 sen de iyisindir inşallah. Takip ediyorum yazdıklarını.
Ooo güzel güzel pişirirler hep birlikte yersiniz 😋
İyiyim inşallah canım ❤️
Daha iyi olmak istiyorum ❤️
İnşallah güzel günler gelecek 🤩

Ha ha 😂 bende senin 🍰 kekleri merak ediyordum.

Yemiş kadar oluyordum 😋
Yaa inan ki halim de yok artık kek yapmaya🥺 cok yoruldum şu son günlerde. Diğer evin işleri için de arada eşimle gidiyorum. Eşya taşı, yerleştir vs bitmiyor. Gelince çocukla anca ilgilenebiliyorum. Yemek vs bile yapamiyorum annem yapiyo bikac bişey.

Bu arada selamlar herkese de🌺
Geçmiş konuları hızlıca geçtim hepsini tek tek okuyamadım, umarım herkes iyidir🙏🏻

Son bir haftada neler yaptım,
Yeni evin perdeleri geldi takıldı, aslında yıkayıp asmak istiyordum ama vakit yoktu. Neyse artık bı sure böyle kullaniriz sonra tek tek yıkarız. Yıkayınca çünkü evin kokusu bile değişiyor, mis gibi oluyor🌸
Mutfak ve çocuk odasının cam balkonu yapıldı.
Halılar geldi ama serilmedi daha..bayramdan sonra bı son genel temizlik yapıp sericez.
Ivır zıvır taşıdık, daha gidecek şeyler var.
Bugun LCW ye uğradık bikac bişey aldım anneme bana bebiye.
Ordan kuyumcuya geçtik baby sincapin doğumgünü hediyesini aldık❤️

Yaa inan ki halim de yok artık kek yapmaya🥺 cok yoruldum şu son günlerde. Diğer evin işleri için de arada eşimle gidiyorum. Eşya taşı, yerleştir vs bitmiyor. Gelince çocukla anca ilgilenebiliyorum. Yemek vs bile yapamiyorum annem yapiyo bikac bişey.
Olsun ya güzel telaşlar ❤️
Yeni ev ,yeni eşyalar,yeni düzen 🤩
Güzel olacak her şey .

Bu arada selamlar herkese de🌺
Geçmiş konuları hızlıca geçtim hepsini tek tek okuyamadım, umarım herkes iyidir🙏🏻

Son bir haftada neler yaptım,
Yeni evin perdeleri geldi takıldı, aslında yıkayıp asmak istiyordum ama vakit yoktu. Neyse artık bı sure böyle kullaniriz sonra tek tek yıkarız. Yıkayınca çünkü evin kokusu bile değişiyor, mis gibi oluyor🌸
Mutfak ve çocuk odasının cam balkonu yapıldı.
Halılar geldi ama serilmedi daha..bayramdan sonra bı son genel temizlik yapıp sericez.
Ivır zıvır taşıdık, daha gidecek şeyler var.
Bugun LCW ye uğradık bikac bişey aldım anneme bana bebiye.
Ordan kuyumcuya geçtik baby sincapin doğumgünü hediyesini aldık❤️
Baya yoğun telaşlı bir o kadar da bereketli geçmiş.

Hepsi çok tatlı telaşlar ❤️

Darısı Mikan Mikan a sonrada kim isterse ona olsun.

S sarahconnor ile bizim de hayallerimiz var bakalım kısmet 🤩

Back
X