• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya hanımlar bişey sorucam, aranizda dolap uygulaması kullanan var mı? Ben almak değil de bazi şeyleri elden çıkarmak icin kullanmak istiyorum. Şunu sattım bunu sattım hesabimda su kadar oldu diye yazanlara heves ediyorum valla😀 hem evden bı fazlalık gidiyo hem para kazaniyosun ne güzel bişey🤩Ama işte nasıl olur. Bu zamana kadar çok dağıttım ihtiyaç sahiplerine. İnşallah kıymeti bilinmistir. Eşime kalsa evdeki babybjörnü bile verecek birine sevabına. Git bee dedim. Dolapta ikinci eli bile 4000 tl olmuş, ne vermesi🤣🤣

Ya hanımlar bişey sorucam, aranizda dolap uygulaması kullanan var mı? Ben almak değil de bazi şeyleri elden çıkarmak icin kullanmak istiyorum. Şunu sattım bunu sattım hesabimda su kadar oldu diye yazanlara heves ediyorum valla😀 hem evden bı fazlalık gidiyo hem para kazaniyosun ne güzel bişey🤩Ama işte nasıl olur. Bu zamana kadar çok dağıttım ihtiyaç sahiplerine. İnşallah kıymeti bilinmistir. Eşime kalsa evdeki babybjörnü bile verecek birine sevabına. Git bee dedim. Dolapta ikinci eli bile 4000 tl olmuş, ne vermesi🤣🤣
Canım hiç satış yapmadım.Ama kullanan çok.Vaktim var dersen ek gelir de olur, kullanan birine de gider.Ustelik amacın kar odaklı olmadığı için evden istemediğin şeyleri elden çıkarmış olursun.Bende istiyorum ama eşim boşver kim uğraşacak diyo 🤪

Forumda baya satıcı dolu.
Uygulama olarak let go dan bir kaç şey aldık ama . Monitör, bisiklet,ekran gibi teknoloji adına bir kaç parça alış veriş oldu.

Ooo tatlı telaşlar ❤️
Yolculuk vakti.
Bayram tatili.
İyi gelir inşallah.
Davetli olmak da ayrı güzel ya menü planı yok .İş yok .Oh yan gel yat :KK71:

Sancı işini çözemedim.
Hiç ağrısız da olabilir sancılı da dedi dr.
Geçen hafta hiç yoktu bu hafta var sanki.
Sıkıntısız geçsin inşallah 🧿 ❤️
Ameliyata gerek kalmaz diye ümit ediyorum hala.Bu sefer tedavi yetecek inşallah.❤️
Canım geçmiş olsun umarım önemli birşey yoktur🥺

Canım hiç satış yapmadım.Ama kullanan çok.Vaktim var dersen ek gelir de olur, kullanan birine de gider.Ustelik amacın kar odaklı olmadığı için evden istemediğin şeyleri elden çıkarmış olursun.Bende istiyorum ama eşim boşver kim uğraşacak diyo 🤪

Forumda baya satıcı dolu.
Uygulama olarak let go dan bir kaç şey aldık ama . Monitör, bisiklet,ekran gibi teknoloji adına bir kaç parça alış veriş oldu.
Yani vaktim de yok ki🤣 öyle sürekli değil de arada fazlalıkları elden çıkarsam mutlu olurdum. Ama ne bileyim insanlarla uğraşmak da zor. Kargoda hasar görür vs, sonra dert anlat. O yüzden Cesaret edemiyorum.

Bende çok seviyorum temizlemedigim temiz evde oturmayı 🤩temizlersem net dökülen kırıntı sinir olmama sebep oluyor 🤪

Kitap bitmiş 🥳

Körlük hamileyken okumasan mi miden alır mı?

Patlıcan 🍆 bayılırım 😋
Körlük ü okuma hamileyken diyen biri daha vardı ama bilmiyorum baktım rahatsız ediyor bırakırım 🙈

Yani vaktim de yok ki🤣 öyle sürekli değil de arada fazlalıkları elden çıkarsam mutlu olurdum. Ama ne bileyim insanlarla uğraşmak da zor. Kargoda hasar görür vs, sonra dert anlat. O yüzden Cesaret edemiyorum.
Kargo bence de zor ya.
Direk alıcı bulup aynı şehirde teslim etmek daha mı kolay.

Yapanlara sormak lazım.
Biz kuzenime haber ediyoruz.
İstanbul'dan satıcı bulup.
Kuzenim direk gidip elden alıyor.
Zaten büyük eşya.

Körlük ü okuma hamileyken diyen biri daha vardı ama bilmiyorum baktım rahatsız ediyor bırakırım 🙈
Okuma Mikan im ❤️
Mide bulandırıcı.
Kötü sahneler var için el vermez.
Onur kırıcı,zedeleyici konular var.
Akıcı merak edip okumak istersin ama için almaz.
Her şeyden tiksinirsin.

Okuma Mikan im ❤️
Mide bulandırıcı.
Kötü sahneler var için el vermez.
Onur kırıcı,zedeleyici konular var.
Akıcı merak edip okumak istersin ama için almaz.
Her şeyden tiksinirsin.
Hiç o modda değilim aslında güzel şeyler okumaya ihtiyacım var. Ama klübün diline düşerim sonra 🤦‍♀️

Valla bridgerton güzeldi😍 2 sezon, mini değil ama çerezlik romantik keyifli bir dönem dizisi😌 film olarak biraz daha eskilerden aşkın iki yüzü nu öneriyorum. Eşle izlenebilecek çok tatlı ve çok naif bir film❤️
Not edeyim filmleri 20 GB internet var boşa gitmesin indirelim 🤪
Yok bee çoğu zaman yarım kalıyor çocuk uyanınca😁 filmin yanına doritos var ama ortada film yok. Çoktan bitirdim çerezi🤣
Bende bugun kahveye verdim kendimi 🤪
Jelibon bitti 😋
Kuru kayısı, Türk kahvesi, Nescafe,naneli kahve 👻
inciitanesi inciitanesi biraz entrikalı olsun dersen de boleyn kızı ni izleyin😌👀
Bunu da ekleyim.
Filme zaman ayiramiyorum nete girmekten 👻

Bildiğini sanıyorum 😔
Hatta dua topiğine de etiketlemistim seni.
İnşallah geçip gidecek canım.
Umut ediyorum.
22 gün oldu çekiyorum bu sıkıntıyı.😔

Dış gebelik tedavisi görüyorum.:KK51:
Yaaaa canım benim hiç görmedim gerçekten etiketi filan çok geçmiş olsun Rabbim şifa verir inşallahhh tez zamanda🤲🤲🤲🤲❤️

Yaaaa canım benim hiç görmedim gerçekten etiketi filan çok geçmiş olsun Rabbim şifa verir inşallahhh tez zamanda🤲🤲🤲🤲❤️
Amin canım Allah razı olsun.❤️
Allah düşmanın başına bile kesinlikle vermesin.Sukur düşmanım yok ama.Allah herkesi iyi sağlıklı etsin.

Süreç canım.
Biraz uzun.
22 gündür ne oldu ne bitti anlamaya çalışıyoruz.
Allah'tan erken teşhis kondu.
Erken tedaviye başlandi.
Allah beterinden saklasin.

Sen nasılsın?
Bayram telaşı , hazırlığı ?

Amin canım Allah razı olsun.❤️
Allah düşmanın başına bile kesinlikle vermesin.Sukur düşmanım yok ama.Allah herkesi iyi sağlıklı etsin.

Süreç canım.
Biraz uzun.
22 gündür ne oldu ne bitti anlamaya çalışıyoruz.
Allah'tan erken teşhis kondu.
Erken tedaviye başlandi.
Allah beterinden saklasin.

Sen nasılsın?
Bayram telaşı , hazırlığı ?
Amin canım benim❤️❤️

Ayy ne bayram hazırlığı kız ben en küçüğüm kimse gelmez ben gezerim😁😁

Yarına iftara misafirim var

Geçen gün buzlu cola içtim boğazım dünden beri feci ağrıyor 🤦‍♀️🤦‍♀️

Amin canım benim❤️❤️

Ayy ne bayram hazırlığı kız ben en küçüğüm kimse gelmez ben gezerim😁😁

Yarına iftara misafirim var

Geçen gün buzlu cola içtim boğazım dünden beri feci ağrıyor 🤦‍♀️🤦‍♀️
Ooo iyiymiş yaşasın küçük olmak :rapci:

İftara ooo döktürursun yine :hamarat:
Ya da annen el atar sağolsun :kk77:
Kız buzlu kolayı nasıl içtin ?:confused:donunca gazı kaçıyor ya :KK53:
Bal zencefil yap boğaza iyi geliyor.Geçmiş olsun .💐

Evet canlar...
Kv akşam yemeğine istiridye mantarı 🍄, şehriye çorbası yaptı.
Eşim de tatlı aldı.😋

Doyduk şükür.
Baya acıktım bugün.
Ezan da baya geç okunuyor.
Gündüz yesem de iftarı birlikte yapıyoruz haliyle bekliyorum.😋

Şimdi çay keyfi saati ☕

Bir ayı daha bitirdik .
Şaka gibi zaman ne de çabuk geçti.
Bu yılın ilk çeyreği için en sağlıksız ayı oldu.
İnşallah bir daha böyle günler olmaz.

Ay sonu raporu hazırlayacağım.
Ama bu ay pek de bir şey yapılamamış.
Biraz yürüdüm,bir kitap o kadar.
Allah sağlık versin.
Sağlık olunca gerisi geliyor.
Yoksa hiç bir şeyin önemi olmuyor.

Bir evlat daha derken az kaldı evdeki evladı annesiz bırakıyordum farkına varamadım.
Hala da kesin bir şey yok.
Beta sıfır olana kadar risk mevcut.

Back
X