Biraz baş ağrım var canım. Rahatsız ediyor biraz.
Canım hiç satış yapmadım.Ama kullanan çok.Vaktim var dersen ek gelir de olur, kullanan birine de gider.Ustelik amacın kar odaklı olmadığı için evden istemediğin şeyleri elden çıkarmış olursun.Bende istiyorum ama eşim boşver kim uğraşacak diyoYa hanımlar bişey sorucam, aranizda dolap uygulaması kullanan var mı? Ben almak değil de bazi şeyleri elden çıkarmak icin kullanmak istiyorum. Şunu sattım bunu sattım hesabimda su kadar oldu diye yazanlara heves ediyorum vallahem evden bı fazlalık gidiyo hem para kazaniyosun ne güzel bişey Ama işte nasıl olur. Bu zamana kadar çok dağıttım ihtiyaç sahiplerine. İnşallah kıymeti bilinmistir. Eşime kalsa evdeki babybjörnü bile verecek birine sevabına. Git bee dedim. Dolapta ikinci eli bile 4000 tl olmuş, ne vermesi
Canım geçmiş olsun umarım önemli birşey yokturOoo tatlı telaşlar
Yolculuk vakti.
Bayram tatili.
İyi gelir inşallah.
Davetli olmak da ayrı güzel ya menü planı yok .İş yok .Oh yan gel yat
Sancı işini çözemedim.
Hiç ağrısız da olabilir sancılı da dedi dr.
Geçen hafta hiç yoktu bu hafta var sanki.
Sıkıntısız geçsin inşallah
Ameliyata gerek kalmaz diye ümit ediyorum hala.Bu sefer tedavi yetecek inşallah.
Yani vaktim de yok kiCanım hiç satış yapmadım.Ama kullanan çok.Vaktim var dersen ek gelir de olur, kullanan birine de gider.Ustelik amacın kar odaklı olmadığı için evden istemediğin şeyleri elden çıkarmış olursun.Bende istiyorum ama eşim boşver kim uğraşacak diyo
Forumda baya satıcı dolu.
Uygulama olarak let go dan bir kaç şey aldık ama . Monitör, bisiklet,ekran gibi teknoloji adına bir kaç parça alış veriş oldu.
Geçmiş olsunBiraz baş ağrım var canım. Rahatsız ediyor biraz.
Körlük ü okuma hamileyken diyen biri daha vardı ama bilmiyorum baktım rahatsız ediyor bırakırımBende çok seviyorum temizlemedigim temiz evde oturmayıtemizlersem net dökülen kırıntı sinir olmama sebep oluyor
Kitap bitmiş
Körlük hamileyken okumasan mi miden alır mı?
Patlıcanbayılırım
Kargo bence de zor ya.Yani vaktim de yok kiöyle sürekli değil de arada fazlalıkları elden çıkarsam mutlu olurdum. Ama ne bileyim insanlarla uğraşmak da zor. Kargoda hasar görür vs, sonra dert anlat. O yüzden Cesaret edemiyorum.
Okuma Mikan imKörlük ü okuma hamileyken diyen biri daha vardı ama bilmiyorum baktım rahatsız ediyor bırakırım
Hiç o modda değilim aslında güzel şeyler okumaya ihtiyacım var. Ama klübün diline düşerim sonraOkuma Mikan im
Mide bulandırıcı.
Kötü sahneler var için el vermez.
Onur kırıcı,zedeleyici konular var.
Akıcı merak edip okumak istersin ama için almaz.
Her şeyden tiksinirsin.
Not edeyim filmleri 20 GB internet var boşa gitmesin indirelimValla bridgerton güzeldi2 sezon, mini değil ama çerezlik romantik keyifli bir dönem dizisi film olarak biraz daha eskilerden aşkın iki yüzü nu öneriyorum. Eşle izlenebilecek çok tatlı ve çok naif bir film
Bende bugun kahveye verdim kendimiYok bee çoğu zaman yarım kalıyor çocuk uyanıncafilmin yanına doritos var ama ortada film yok. Çoktan bitirdim çerezi
Bunu da ekleyim.
Bildiğini sanıyorumCanım geçmiş olsun umarım önemli birşey yoktur
Yaaaa canım benim hiç görmedim gerçekten etiketi filan çok geçmiş olsun Rabbim şifa verir inşallahhh tez zamandaBildiğini sanıyorum
Hatta dua topiğine de etiketlemistim seni.
İnşallah geçip gidecek canım.
Umut ediyorum.
22 gün oldu çekiyorum bu sıkıntıyı.
Dış gebelik tedavisi görüyorum.
Amin canım Allah razı olsun.Yaaaa canım benim hiç görmedim gerçekten etiketi filan çok geçmiş olsun Rabbim şifa verir inşallahhh tez zamanda
Amin canım benimAmin canım Allah razı olsun.
Allah düşmanın başına bile kesinlikle vermesin.Sukur düşmanım yok ama.Allah herkesi iyi sağlıklı etsin.
Süreç canım.
Biraz uzun.
22 gündür ne oldu ne bitti anlamaya çalışıyoruz.
Allah'tan erken teşhis kondu.
Erken tedaviye başlandi.
Allah beterinden saklasin.
Sen nasılsın?
Bayram telaşı , hazırlığı ?
Ooo iyiymiş yaşasın küçük olmakAmin canım benim
Ayy ne bayram hazırlığı kız ben en küçüğüm kimse gelmez ben gezerim
Yarına iftara misafirim var
Geçen gün buzlu cola içtim boğazım dünden beri feci ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?