- 15 Ekim 2016
- 22.623
- 129.823
Yok bitiremem eğer dediğin gibi 100 sayfa varsa sadeceBenim de sarma sarmam lazımerteleme modundayim senden az çalışkanlık kapayım
Pazar alışverişi yapmıştım.Onları yıkadım kurumaya koydum.Balıkalmıştım .Onu kızarttim ,salata yaptım.Saçım kokmuştur diye mecburen duş aldım.Hazir duş almışken nevresim değiştirdim zincirleme işler oldu bir nevi
Baya uzun çay keyfi yaptım
Kitap okuycam şimdi
Piknik yerine mi gittin yoksadoğa diyince böyle oldum
8164 adım oldu benim şu ana kadar .
Gideyim de kitabımı okuyayım sen benden önce bitirecek gibisin bu sefer
70 sayfa kaldıYok bitiremem eğer dediğin gibi 100 sayfa varsa sadece
Ancak peşinden gelirim
12 yaşında
Ama yinede tek göndermiyorum
Güvenmiyorum hiç etrafa
Gözümün önünde olsun ama rahat takılsın diye gidiyorum
O istediği sekilde bende istediğim şekilde takılıyoruz işte
Zaman hızlı doğdugunda bir arkadaş gelmişti kızı 6 aylık
Benım ki de büyüse ne güzel olur demiştim
12 yaşına geldı bile
Hayat onlarla güzel ömürleri uzun olsun
Yaa ne güzel, çocuklarınız kocamanmisBüyük benimkiLizz 10 yaşında 9.5 da diyebiliriz
Kendi kendine bakıyor sayılır hatta sen bana bak diyorumsabah bana bal kaymak yap dedi sen bana yap kocaman oldun dedim
Canım sıkılıyor bulaşıkları boşaltmana yardım edeyim dedi geçen pek sevindimhenüz boşaltmadı ama ilk fırsatta yardım düşünüyorum
Yürüyüşe genelde beraber çıkıyoruz
O da alıştı seviyor bayabacakları ağrıyana kadar yürüdüğü olmuştu kaç saat
Amin inşallahYaa ne güzel, çocuklarınız kocamanmisAllah sağlıklı ömür versin hepsine kısmetse o günlere cikarsak benimki örneğin 10 yaşına geldiğinde ben 46 yaşında olucam amaaaan bosverr, Naomi champbel de 50 yaşında anne olmus, geçtiğimiz günlerde 9 aylık kızıyla ilk defa resmini paylaşmış. Ne var ki ben bir Naomi champbel degilim, bildiğin yurdum insanıyım
Vaav baya enterasan bilinmedik şeyler anlatılıyor anlaşılan
İyi pazarlar
Ben de kayınvalidem i dinlerken değişik hissediyorum severim kendisini ama bazen imdattt dıye çığlık atasım geliyorVaav baya enterasan bilinmedik şeyler anlatılıyor anlaşılan
Geçmiş olsunİyi pazarlar
Bugün hastayım boğazım ağrıyor ateşim de var
Hiç bişey yapmadan yatıyorum dün çok üşüdüm galiba
Sizler nasılsınız?
Ha haBen de kayınvalidem i dinlerken değişik hissediyorum severim kendisini ama bazen imdattt dıye çığlık atasım geliyor
Arıyor mügede şöyle olmuş esra da böyle olmuş
Birde bizim memleketle ilgili bir haber duysa arıyor tanıyormusun dıyor
Koca şehri nasıl tanıyor olabılırım
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Hiç korkma geçen hafta bizde ailece atlattık . Çok hafif geçiyor endişe etme.36 saate ateşin geçer.4-5 güne de tamamen öksürük halsizlik filan hepsi geçer.
Ateşin yükselir ise parol al.
Evde zencefil varsa balzencefil yap.Acaip iyi geliyor
Ben iyiyim.
Sabah toplantım vardı.
Evdekilere hava ata ata gittim
Kahvaltıyı okulda yaparım.Simitalırım dedim.Artis gibi gittim simit aldim okula vardım .Çay yok bi de erken gitmişim taze mis gibi dinlenmiş çay var sandım neyse çözüm üretmek şart kahve yaptım kahve simit kahvaltısı yaptım tavsiye eder miyim hayır kahve çikolata ya da lokum ile gidermiş
Eve geldim yeni çay içiyorum
Hasta olurum korkusuna hep evdeHa hayazık kadina ya hayatı Müge konuşacak konu bulamıyor garip desene
Bu çok çok hafif geçiyor insan inanamıyor bile .Cee diyip gidiyor emin ol.Teşekkür ederim
Korona olmuştuk ailece daha önce ama bu korona değil gibi
Hastalık sevmiyorum geçer insallah hemen
Afiyet olsun bende çok severim çay simitle de ne güzel olurdu
Kahve yanına tatlı yakışıyor gercekten
Bu çok çok hafif geçiyor insan inanamıyor bile .Cee diyip gidiyor emin ol.
Bende hiç sevmiyorum ama şükür hafif atlattık.
Ben kahveyi sade içiyorum bir de bademli kurabiye,bitter, kuş lokumu,çifte kavrulmuş lokum onlarla seviyorum bı de hindistan cevizli çikolata çeşitleri ile seviyorum
Yemenin her türlüsünü seviyorum aslında
Yaşı kaç ?Hasta olurum korkusuna hep evde
Ortak tanıdığımızda yok ki dedikodu yapabilsin
Yabancı gelin o yüzden güzel gelmiyor olabılır ona
Sevdiğim için azda olsa tahammül ediyorum ama bazen dayanılmıyor
Çıkıp gezsin tozsun istiyorum korkuyor koronadan
Şu hastalık bitse de insanlar huzur bulsa
Lezzetli olan herşeye tavım benya bende çok severim Hindistan cevizli çikolatayı
Kuş lokumu da severim
Sade filtre kahveyle güzel gidiyor
Yemek yemeği seven insanı bende seviyorum o insanlarla güzel plan yapılıyor güzel sohbet edılıyor
En sevmediğim insan şekli onu yemem bunu sevmem
Bizimki de Karadeniz liYaşı kaç ?
Bizimki de tam tersi düğündernek cenaze fildir fildir gezer.
Yapı meselesi biraz .
İçe dönük olmalı sizinki biraz.
Benimki karadeniz insanı çok neşeli pozitif maşallahhayatı yaşamaya gelmiş.
Ben öyle çok telefon konuşmasına gelemem .Kendi annemle bile haftada bir konuşuyorum.Ablamlarla daha çok konuşurum.Bazen her gün .
Ben de denerim herseyi.Lezzetli olan herşeye tavım ben
Damak tadı acaip önemli sevmediğim bir tat ise o günüm çok mutsuz geçer.
Yemekle aşk yaşıyorum resmen bençevremdeki insanların da iştahı açılır öyle güzel yerim anlatırken de öyle ballandıra ballandıra anlatırım tok insan acıkır yanımda
Hastalıktan korkmaz bizimki.Zaten bir ton hastalığı var.Bizimki de aynı yaşlarda bir iki yaş büyük hatta.Bizimki de Karadeniz li
Neşelidir dışa dönüktür aslında ama kronik hastalıkları var kalp şeker gıbı
61 sanırım yaşı
Korona olursam atlatamam diye çıkmıyor
Ben annemle hergün konusurum kız kardeşim yok erkek kardeslerle hergün muhabbet olmuyor
Kız kardesi olanları hep sanslı bulmuşumdur