Bugün ne yaptım?

Ben Hasan Tahsin gibiyim,biri isyan etti mi aninda galeyana gelirim.. :)
Benlik bir sey yok,sen uzuluyordun,o akima katildim bende..
Bayrak senin icin,sadece tutan benim :)
Can ciksa huy cikmiyor iste.
Abartmak benim huyum.

Sende de sevgi duygu arayışı var mi?
Nick in bile duygulu çünkü.

81 yasinda hayatta.
Sevgi görmedigi icin sevmeyi bilmiyor.
Bir tek buyuk abimi sever.
Allah sağlıklı ömürler versin..
Üzüldüm adına ama o da böyle görmüş böyle doğru sanmış.
Sen buna rağmen ne kadar güzel bir annesin, burdan anlaşılıyor ne kadar sevgi dolu olduğun 🥰 sen de böyle gördüğün için böyle olabilirdin ama bak sen kabuğunu kırmışsın şu an önemli olan da bu bence 💗

Can ciksa huy cikmiyor iste.
Abartmak benim huyum.

Sende de sevgi duygu arayışı var mi?
Nick in bile duygulu çünkü.
Benim babam asker emeklisi,erkek bekliyorlarmis kiz dogmusum...
Silahlarla aram iyidir,en karmasik tabancayi sokup kurmam 5 dakikami alir.
Yillarca futbol izletti babam,aile de pek kiz cocuk olmayinca erkek cocuklarla kavgalasarak gecti omrum :)
Fizik olarak zaten iriyim..En azindan bir kadin icin iri diyebilirim kendime..
Ailemden sevgizilik hic gormedim..Ama bir kadin gibi de yetistirildim desem yalan olur..
O yuzden mantik olarak daha duzum ben..
Tepkilerim daha sert ve duz..Hani anlatabildim mi bilemiyorum da bu sekilde bende.

Benim babam asker emeklisi,erkek bekliyorlarmis kiz dogmusum...
Silahlarla aram iyidir,en karmasik tabancayi sokup kurmam 5 dakikami alir.
Yillarca futbol izletti babam,aile de pek kiz cocuk olmayinca erkek cocuklarla kavgalasarak gecti omrum :)
Fizik olarak zaten iriyim..En azindan bir kadin icin iri diyebilirim kendime..
Ailemden sevgizilik hic gormedim..Ama bir kadin gibi de yetistirildim desem yalan olur..
O yuzden mantik olarak daha duzum ben..
Tepkilerim daha sert ve duz..Hani anlatabildim mi bilemiyorum da bu sekilde bende.
Çocukken erkek olmayı çok isterdim.
Abimlere bakar ozenirdim.
İstedikleri saatte eve geliyorlardı, arkadaşlariyla özgürce geziyorlardi.
O yaşlarda bile eşitsizligi farkedip keşke erkek olsaydım derdim hep.

Sonra çok çalışıp ünv.ye attım kapağı özgürlük benim oldu.Arkadaslarim , onların aileleri ailem oldu.

Arkadaşa daha çok önem verirdim daha çok severdim.

İri olman seni olumsuz yönde etkiliyor mu?
Kilon çünkü boyuna oranlayinca herkesin hayran kalacağı boy ve kilo oluyor.

Ben çocukken ayaklarım içinde çok üzülürdüm.Cok büyük olduğu için gülüp alay eden olmuştu.Cok icerlemistim.

Kilon çünkü boyuna oranlayinca herkesin hayran kalacağı boy ve kilo oluyor.
Ben çocukken ayaklarım içinde çok üzülürdüm.Cok büyük olduğu için gülüp alay eden olmuştu.Cok icerlemistim.
Benim bir kez orta 2'de basima geldi o,cocuga vurdum direkt..
Suratinin uzerine vurdum..Burnu kanamisti galiba..
Sikayet olunca bizimkiler geldi apar topar..Hatta babam kizima kim ne yapmissa cekip vuracagim diye bagirarak gelmis annem hala anlatir..
Ya bir geldiler,cocugun elinde kanli mendil yanimda oturuyor..
Babam bir cocuga bir bana bakti :)
Aldilar getirdiler beni,annem;kizim yapma cok ayip diyor,babam;aslan kizim nasil burnunu eline vermis diyor :KK70:
İri olmam etkilemiyor da etrafimda partner bulurken problem oluyor..
Kiyafet,ozellikle ayakkabi bulurken de sorun yasiyorum :)

Allah sağlıklı ömürler versin..
Üzüldüm adına ama o da böyle görmüş böyle doğru sanmış.
Sen buna rağmen ne kadar güzel bir annesin, burdan anlaşılıyor ne kadar sevgi dolu olduğun 🥰 sen de böyle gördüğün için böyle olabilirdin ama bak sen kabuğunu kırmışsın şu an önemli olan da bu bence 💗
Amin canım

Sana bana yaptığı beni küçük düşürdüğü olayları umursamazligini anlatsam şaşar kalırsın.Ama şunu biliyorum bilerek isteyerek yapmıyordu asla.Bilmedigi içindi.

Hep arkadaşlarımin annelerine ozenirdim.Hatta belki de imrenirken kıskanır bile olabilirim.Hatta okulda bekar bir arkadaş şikayet ederdi sabah elinde muzla sütle peşimde geziyor diye .Vay ve diyordum ne analar var.

Selamlar✋
Herkes iyidir umarım. Ben de iyiyim. Bugün iyi bir gün geçirdim. İnsanlarla tanıştım hamileliğime biraz daha alıştım 🤭 Yarın çarpıntım olduğu için kardiyolojiye gideceğim. Yarın menüde kağıt kebabı var. Akşamdan kıyma çıkarıp çözülmesi için alt rafa koyacağım. Haftalık yemek listesini bu akşam hazırlayacağım. Ramazan için de sarma sarıp biraz börek yapıp dolaba atacağım. Ramazan için de bir liste yapacağım. Kütüphaneye gideceğim 😊

Verici olmak hakkında konuşulmuş sanırım. Benim de düşüncem kendini yıpratacak şekilde değil de insanına göre ve kendime yakışan şekilde hareket etmek. Evet misafirim rahat etsin ama imkanlarım ve bedenim elverdiği sürece. Yıpratmam kendimi. Bugün annemi teselli ettim doğumuma gelemeyeceği için. Çok üzülüyordu. Aslında ben de çok üzülüyordum ama baktım elden gelen birşey yok ben kendimi yıpratıyorum. O halde mevcut durum neyse ona adapte olmayı seçtim. Bu da benim bugünkü kendime doğru attığım bir adım oldu bir kabulleniş bir aydınlanma diyelim. Çünkü daha önce suçluyordum ve bu bana birşey kazandırmıyordu daha çok kaybediyordum. Tabi oğlumda hissediyordu karnımda. 😊 Verimli bir gün oldu 😁

Amin canım

Sana bana yaptığı beni küçük düşürdüğü olayları umursamazligini anlatsam şaşar kalırsın.Ama şunu biliyorum bilerek isteyerek yapmıyordu asla.Bilmedigi içindi.

Hep arkadaşlarımin annelerine ozenirdim.Hatta belki de imrenirken kıskanır bile olabilirim.Hatta okulda bekar bir arkadaş şikayet ederdi sabah elinde muzla sütle peşimde geziyor diye .Vay ve diyordum ne analar var.
Ben tek çocuk olduğum için annem de beni el bebek gül bebek büyüttü. Bende de onun fedakarlıkları altında ezilme duygusu var. Allah başımdan eksik etmesin hala arkamı topluyor.
Ama biliyor musun ben çocuklarıma onun gibi olamıyorum. Anneliğimi çok sorguladığım zamanlar oluyor. Ben bu kadar verici olamıyorum, bencillik belki de bilmiyorum 🤷‍♀️

Benim bir kez orta 2'de basima geldi o,cocuga vurdum direkt..
Suratinin uzerine vurdum..Burnu kanamisti galiba..
Sikayet olunca bizimkiler geldi apar topar..Hatta babam kizima kim ne yapmissa cekip vuracagim diye bagirarak gelmis annem hala anlatir..
Ya bir geldiler,cocugun elinde kanli mendil yanimda oturuyor..
Babam bir cocuga bir bana bakti :)
Aldilar getirdiler beni,annem;kizim yapma cok ayip diyor,babam;aslan kizim nasil burnunu eline vermis diyor :KK70:
İri olmam etkilemiyor da etrafimda partner bulurken problem oluyor..
Kiyafet,ozellikle ayakkabi bulurken de sorun yasiyorum :)
Baban çok tatlı ya 😂 işte böyle babası olan bir kadın klasik odun erkeği ne yapsın .
Burnuna mendil bile yapmaz.

Ya bizim çevre uzun hep.
Sana mı kısalar denk geliyor ben anlamadım.👻annem babam abimler yeğenimler genelde 180 ve üstü .En kısa erkek 175.

Kıyafet olabilir.Ama ayakkabi da Marks Spencer, Deichmann , Zara,hm, Bershka ve büyük beden satan girla mağaza var artık.Eskiden yoktu ya da ben bilmiyordum.40 giymeye zorlamaktan baş parmaklarım deforme oldu.

Son düzenleme:
Ben tek çocuk olduğum için annem de beni el bebek gül bebek büyüttü. Bende de onun fedakarlıkları altında ezilme duygusu var. Allah başımdan eksik etmesin hala arkamı topluyor.
Ama biliyor musun ben çocuklarıma onun gibi olamıyorum. Anneliğimi çok sorguladığım zamanlar oluyor. Ben bu kadar verici olamıyorum, bencillik belki de bilmiyorum 🤷‍♀️
Anneliğini sen değil de çevrende biri ya da birileri (rahatını kıskanan, eş ,KV gibi) sorgulamana sebep oluyor olabilir mi?

Seni bu konuda manipüle edip sana inandırmis olmaları.

Benimki mesela aşırı anaç biri çocukla ilgilenmeyi sever hatta abartır.Beni eleştirir kendi çapında.Halbuki o izin vermediği için ben daha az ilgiliyim.

Son düzenleme:
Mikan'da boyle cok uysal,kendi halinde bir kedi gibi..
Nerede sicak bir yer gorse gidip yanina sinip uyku biriktiriyor..
Yahu Mika,kesin kut saclidir..Ufak tefek boyle biblo gibi..
Etraf kalabalik olunca aradan secilemiyordur da :)
Kizim cocuklara cok verme zaten,zaman eski zaman degil..
Hafifce burunlari surtulecek ki dar bir zaman da sikinti cekmeyecekler..
Burada sorgulanacak bir sey yok,zaman eski zaman degil..
O zaman dogurusu annein yaptigiymis,simdi ise seninkisi..
Bugun ne duygusal yapti baslik :)

Selamlar✋
Herkes iyidir umarım. Ben de iyiyim. Bugün iyi bir gün geçirdim. İnsanlarla tanıştım hamileliğime biraz daha alıştım 🤭 Yarın çarpıntım olduğu için kardiyolojiye gideceğim. Yarın menüde kağıt kebabı var. Akşamdan kıyma çıkarıp çözülmesi için alt rafa koyacağım. Haftalık yemek listesini bu akşam hazırlayacağım. Ramazan için de sarma sarıp biraz börek yapıp dolaba atacağım. Ramazan için de bir liste yapacağım. Kütüphaneye gideceğim 😊

Verici olmak hakkında konuşulmuş sanırım. Benim de düşüncem kendini yıpratacak şekilde değil de insanına göre ve kendime yakışan şekilde hareket etmek. Evet misafirim rahat etsin ama imkanlarım ve bedenim elverdiği sürece. Yıpratmam kendimi. Bugün annemi teselli ettim doğumuma gelemeyeceği için. Çok üzülüyordu. Aslında ben de çok üzülüyordum ama baktım elden gelen birşey yok ben kendimi yıpratıyorum. O halde mevcut durum neyse ona adapte olmayı seçtim. Bu da benim bugünkü kendime doğru attığım bir adım oldu bir kabulleniş bir aydınlanma diyelim. Çünkü daha önce suçluyordum ve bu bana birşey kazandırmıyordu daha çok kaybediyordum. Tabi oğlumda hissediyordu karnımda. 😊 Verimli bir gün oldu 😁
Senin adına çok sevindim ❤️
Geçmiş olsun 💐

Pro üye olsam değiştirirdim başlığı da 50 TL cik vermeyim şimdi bir başlık için 👻

Mikan Mikan sen ilerde istemesen bile annen gibi olacaksın ona emin ol.

Annen ile şu andaki şartlarınız eşit değil çünkü şimdi onun gibi olmayı bekleme.

Kadın tek çocuğa yetmiş sen üç çocuğa fark var . Üstelik senin çocukların yaşındayken annen nasıldı hatırlıyor musun?

Zaman farklı.

Anneliğini sen değil de çevrende biri ya da birileri (rahatını kıskanan, eş ,KV gibi) sorgulamana sebep oluyor olabilir mi?

Seni bu konuda manipüle edip sana inandırmis olmaları.

Benimki mesela aşırı anaç biri çocukla ilgilenmeyi sever hatta abartır.Beni eleştirir kendi çapında.Halbuki o izin vermediği için ben daha az ilgiliyim.
Yok ya bu tamamen benim kendi sorgulamalarım. Biraz da fazla pedagoji kitabı okumaktan yani çok bilmekten sanırım🙈 yoksa eşim annelik konusunda bana kolay kolay karışmaz Seçimlerime güvenir ve takdir eder. Kayınvalidem annem gibidir . 4 çocuğu var 3 erkek 1 kız hepsini aynı el üstünde büyütmüş hala daha nasıl hizmet ederim modunda bana da dahil.
Ben onların bu denli verici olmalarını bir taraftan eleştiyorum ama ebeveynlikle ilgili genel bilgilerim doğrultusunda eleştiriyorum kendimi😢

Saçım küt asitmetrik şekilde 🤣 ama ufak tefek değilim hamilelikten önce 1.65 boy 59-60 kilo idim doğru diyorsun çok sorgulamamak lazım ☺😅

Bi de bana cidden çok uysal derler ama içimde fırtınalar kopar 🤦‍♀️

X