Bugün ne yaptım?

Bak yine geldi,yahu diyorum size var bunlarda bir sey.. :)
😁😁 İstemsiz akıl veriyorsun 😁😁 o kadar muzdaripki

Evet gerçekten haklısın belliki ama böyle yazıyorsun ya biri şikayet etse ban falan alırsan üzülürüm 🙈 şifreli konuş artık biz anlarız 🤭
Canim ordan bakildiginda bandan endise edecek bir halim var gibi mi gorunuyor :KK70:
Ama adi madem sifreli dediniz,aramizda bir sifre uydururuz ona da..
Tele kulak cetesi gibi olduk zaten:Sifreler,kriptolar :KK70:

Yine Kahve(ler) fondiplenmis.. :KK70:
Hemen belli etti kendini :)
Su kahvenin icerisine attigini:Turkiye'nin siyasi ve ekonomik Geleceginden daha cok merak ediyorum su an :)
Kahve içmeye fırsat bulamadım ya 😔totom yer görmedi 😬 yeğenim bayrama tekrar gelmeyi planlanıyormus 🙃beş yıldızlı otel konforunda misafir agirlarsam 😬

Sayyou neden öyle diyorsun söylediklerim çok mantıklı değil mi?

İstemez misin böyle bir hizmet sunulsa.

Hatta insan gücü değil robotlar yapsa bütün ev işini.

Ev işi bu kadar çok üst üste yapmayı sevmiyorum 😌 ya da ayakta uzun süre kalıp dinlenmemeyi 🙃

Yatılı misafir ağırlamak kolay değil gerçekten , Allah kolaylık versin ama arada da iyi oluyor özellikle sevdiğimiz insanlarsa ☺️

Ben de Bugün çok yoruldum. Sabah 6.30 uyandı miniğim 🤦‍♀️
Sonra elektrikler gitti ve 2 ye kadar gelmedi sinir oldum. Allah’tan hava güzeldi de üşümedik. Çocuklara kahvaltıda pişi yaptım. Lavabo WC yıkayıp yatakları topladım. Sonra 5te eşim çocukları bir etkinliğe götürdü. Dedim evi … götürüyor kalk mikan.
Evi komple kendim süpürdüm. Sildim. 2 sepet çamaşır katlayıp yerleştirdim. 1 mak. Yıkayıp serdim. Bulaşık mak.ni boşalttım. Mutfağı topladım. Oyuncak toplamaktan falan bahsetmeme gerek yoktur sanırım.
Çocuklar geldi onları yıkadım. Yemek yaptım yedik tekrar mutfak toplamaca. Belime ani ağrılar giriyor artık uzun süre kendimi bu kadar yormak istemiyorum bunun için günlük daha düzenli küçük şeyler yapmalıyım.
Yoğunmus baya günün.
Bencede dikkat et artık son aylar.

Bak yine geldi,yahu diyorum size var bunlarda bir sey.. :)
Kız senin yorumlar epey begeni topluyor 🤩

Canim ordan bakildiginda bandan endise edecek bir halim var gibi mi gorunuyor :KK70:
Ama adi madem sifreli dediniz,aramizda bir sifre uydururuz ona da..
Tele kulak cetesi gibi olduk zaten:Sifreler,kriptolar :KK70:
Geyik için birileri açıyor gibi geliyor bana.
Oturup gülmek eğlenmek için.
Erkek üye filan da çok çıkıyor çünkü.

Etkileşim yüksek bir site ya bilmiyorum böyle şeylere ihtiyaç gerçekten var mıdır?

Hamilelik gebelik tüp bebek konuları filan çok tutan konular sanki

Gece mesaisinden selamlar🌙

Bugün hava gunesliydi. Kahvaltıdan sonra biraz dışarı çıktık ailece🚙

Kayinvalidemlerin o taraflara gittik😪

Bahçede oturduk, çocuğu arabayla gezdirdim biraz, sonra uyudu💤

O uyurken ben kek yedim🍞 eşim arabayı yıkadı🚗 annemler sohbet etti vs. Sonra ben yine kek yiyor gibi yapıp çaktırmadan iki büyük dilimi kedilere verdim😻

Akşamüstü eve döndük. Ben baya yorgundum, güneş de çarptı. Çocukla disari çıkınca eve çok yorgun donuyorum.

Evde yemek yoktu, hazir biseyler pişirdik fırında, akşam yemeğini öyle gecistirdik🍕

Baby sincapin da yemeğini yedirdim,sonra köşesinde oyuncaklarıyla oynadı bı sure🧸

22.30 gibi uyudu, ben de 23 gibi yattım. Şuan saat 03.45 ve bu 4. Uyanışım. Gerçekten uykuya hasret yaşıyorum 10 kusur aydir.

Yarın evi supurup silmem gerek 💩 götürüyor artık. İki kadınız su evde ama temizlik konusunda bir türlü duzen tutturamadik. Ha, bi de kek yaparım belki🍰🤪

Kuzen de iyiymiş :deli:
Şimdi görüşmüyoruz🤣 ah ahh, o zamanlar rol modelimdi. Ben 15 o 16 yaşında. O okulun havalı kızı, her gün saçları utulenmis( o zamanlar saçları ütüyle duzlestiriren bir nesil vardı🤣) bugs bunny li diz altı çorapları giyen, kazaginin altından bir parca gömleğini cikaran🤣, geçtiği yerlerde versace red jeans koku bulutu bırakan; bense okul eteği dizinin altında, gömleğinin düğmesi sonuna kadar iliklenmis, annesi kaşlarını almasına izin vermeyen martı kaş bir looser🤣🤣🤣 gülüyorum ama dönüp bakınca çok travmatikti yav:kahve:

Lizz Lizz ben de uyuyamadım 🤪 aslında çok yorgunum ama dengemi alt üst etti yatılı misafir 😬 değişik bir yapım var ya bir dünya memnun etme çabası ama sanki ne karşı taraf memnun olmuş ne ben gibi değişik bir durum 😌 birşeyleri kafama takıyorum sanki neyi taktığımi bende bilmiyorum.

Bugün çok zor geçecek uykusuz 😬
Orta yol bir insan neden olamıyorum ki ben.😬
Akrep de değilim ama sanki ya hep ya hiç tarafım var.

27 Mart 🎃
🎃 Hareketli bir gündü.8451 adım attım.
🎃 Yorucu ve uykusuz geçen kocaman bir zaman dilimi.

Kahve içmeye fırsat bulamadım ya 😔totom yer görmedi 😬 yeğenim bayrama tekrar gelmeyi planlanıyormus 🙃beş yıldızlı otel konforunda misafir agirlarsam 😬

Sayyou neden öyle diyorsun söylediklerim çok mantıklı değil mi?

İstemez misin böyle bir hizmet sunulsa.

Hatta insan gücü değil robotlar yapsa bütün ev işini.

Ev işi bu kadar çok üst üste yapmayı sevmiyorum 😌 ya da ayakta uzun süre kalıp dinlenmemeyi 🙃
O paralara duble yol yapiyor,kopru yapiyor bu ulke.. (sanki cok gerek varmis gibi)
Ha diyorsan ki ben evimi mesire alani gibi halka acarim:O zaman gelsinler tabi..Sonucta amme hizmeti,kamusal fayda var :) Kizim bu hayatta kimseye borclu kalmayacaksin :)
Ben istemem evimi temizlemelerini,3 gun sonra senin evini temizlettik\hizmet verdik,oyunu bize at derler :)
Robot yapilirsa;Elektrige de %1000 zam getirirler zaten.Kulliyen zarar ederiz.
Gerek yok,kendim yaparim :KK70:

Son düzenleme:
SayYouLoveMe SayYouLoveMe benimki utopia zaten son zamandaki duygu durumuma binaen hayal de kurmayim:cry:

Hayal ile gerçeği karıştırdık mi ne :KK8:

Neyse ya çok uykusuzum 🙃

Lizz Lizz seni bugün çok iyi anlıyorum

Lizz Lizz ben de uyuyamadım 🤪 aslında çok yorgunum ama dengemi alt üst etti yatılı misafir 😬 değişik bir yapım var ya bir dünya memnun etme çabası ama sanki ne karşı taraf memnun olmuş ne ben gibi değişik bir durum 😌 birşeyleri kafama takıyorum sanki neyi taktığımi bende bilmiyorum.

Bugün çok zor geçecek uykusuz 😬
Orta yol bir insan neden olamıyorum ki ben.😬
Akrep de değilim ama sanki ya hep ya hiç tarafım var.
Fazla naif olmamak lazim. Ben de öyleydim, hala biraz öyleyim ama bu yönümü torpulemeye calisiyorum. Sen en iyi şekilde agirladin, onlar da gayet memnun ayrıldı. Geçti gitti. İnan onlar seni şuan dusunmuyolar bile. Bir de çok verici olmamak lazım. Benim annem de böyleydi. Eve bir misafir gelince onlari nasıl memnun edeceğini şaşırdı. Kaç kere eve gelen misafir çocuğuna benim çocukluk oyuncaklarımi hediye etmeye kalkisti, ki hepsi anısı olan seyler. Biz karşı tarafin evine gittigimizde kimse kendini parcalamazdi. O yüzden ben anneme benzemiyorum mesela asla.

Ha, bir de yatılı misafirle ilgili şunu söylemek istiyorum. Misafirin de insanı yorani ve yormayani var. Sana yardim ediyorsa, ama bunu adet yerini bulsun diye değil, o anda o evin bir ferdi gibi yapıyorsa, beklentileri yoksa( kimi misafir gezdirilmek ister, bekler ya da ne bileyim iyi yemekler tatlılar vs) kısacası sana ağırlık vermiyorsa ne mutlu.. ama ben hep suna inanıyorum, yatılı misafir 3 günden sonra dünya iyisi de olsa olmuyor. Bayramda yine geleceklermis. Bayrama onlar sizi davet etseydi mesela?

Fazla naif olmamak lazim. Ben de öyleydim, hala biraz öyleyim ama bu yönümü torpulemeye calisiyorum. Sen en iyi şekilde agirladin, onlar da gayet memnun ayrıldı. Geçti gitti. İnan onlar seni şuan dusunmuyolar bile. Bir de çok verici olmamak lazım. Benim annem de böyleydi. Eve bir misafir gelince onlari nasıl memnun edeceğini şaşırdı. Kaç kere eve gelen misafir çocuğuna benim çocukluk oyuncaklarımi hediye etmeye kalkisti, ki hepsi anısı olan seyler. Biz karşı tarafin evine gittigimizde kimse kendini parcalamazdi. O yüzden ben anneme benzemiyorum mesela asla.

Ha, bir de yatılı misafirle ilgili şunu söylemek istiyorum. Misafirin de insanı yorani ve yormayani var. Sana yardim ediyorsa, ama bunu adet yerini bulsun diye değil, o anda o evin bir ferdi gibi yapıyorsa, beklentileri yoksa( kimi misafir gezdirilmek ister, bekler ya da ne bileyim iyi yemekler tatlılar vs) kısacası sana ağırlık vermiyorsa ne mutlu.. ama ben hep suna inanıyorum, yatılı misafir 3 günden sonra dünya iyisi de olsa olmuyor. Bayramda yine geleceklermis. Bayrama onlar sizi davet etseydi mesela?
Evet buna katılıyorum karşılıklı olmalı bence de

Ben o hataya çok düştüm. Başka şehirde olunca gelen giden çok oldu herkese de destek olmaya da çalıştım severek ağırladım gerçekten. Ama memlekete gittiğimizde ki zaten yatılı gitmem bir kahve içmeye bile davet edilmediğimiz çok oldu. Kendi akrabalarım önemsemem ama eşime karşı mahcup olduğum olmuştur çok

Ben o hataya çok düştüm. Başka şehirde olunca gelen giden çok oldu herkese de destek olmaya da çalıştım severek ağırladım gerçekten. Ama memlekete gittiğimizde ki zaten yatılı gitmem bir kahve içmeye bile davet edilmediğimiz çok oldu. Kendi akrabalarım önemsemem ama eşime karşı mahcup olduğum olmuştur çok
İşte ben de bundan bahsediyorum. Çok verici olmayacaksın. İnsan ayırt edeceksin. Bu menfaat değil. Kimden ne kadar değer görüyorsan sen de ona kadarını vereceksin. Nokta.

Ben senelerdir hiçbir akrabamın evinde yatılı kalmadım. İlk evlendigimizde babam bir ameliyat geçirdi. Eşimle o şehire gittik. Baba tarafımin yarısi orda yaşıyor. Gittik sessiz sedasız hastaneye yakın bir otelden odamızı ayirttik. Bir gece kaldık döndük..kimseye yük olmadan sıkıntı vermeden. Hem de biz rahat ettik.

İşte ben de bundan bahsediyorum. Çok verici olmayacaksın. İnsan ayırt edeceksin. Bu menfaat değil. Kimden ne kadar değer görüyorsan sen de ona kadarını vereceksin. Nokta.

Ben senelerdir hiçbir akrabamın evinde yatılı kalmadım. İlk evlendigimizde babam bir ameliyat geçirdi. Eşimle o şehire gittik. Baba tarafımin yarısi orda yaşıyor. Gittik sessiz sedasız hastaneye yakın bir otelden odamızı ayirttik. Bir gece kaldık döndük..kimseye yük olmadan sıkıntı vermeden. Hem de biz rahat ettik.
Ben memlekette anneme gidiyorum, zaten kimsede kalmaya gerek olmuyor ama şöyle ildeki akrabaları görmeye gidince mecbur kaldığımız ki 1 gün sadece zamanlar oldu. Karşılığında gelenleri kayınbabamın yeğenleri olmalarına rağmen kendi evimde ağırladım.. ben buna çok önem veriyorum kimseye yük olmak minnet etmek istemem

Ben memlekette anneme gidiyorum, zaten kimsede kalmaya gerek olmuyor ama şöyle ildeki akrabaları görmeye gidince mecbur kaldığımız ki 1 gün sadece zamanlar oldu. Karşılığında gelenleri kayınbabamın yeğenleri olmalarına rağmen kendi evimde ağırladım.. ben buna çok önem veriyorum kimseye yük olmak minnet etmek istemem
Haklısın mikancigim🌸

X