- 23 Ekim 2018
- 15.122
- 34.393
SayYouLoveMe seninki yine konu açmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Size anlattigim olay iste..SayYouLoveMe seninki yine konu açmış
Söylediğin mantıklı evet bugünkü konusu da çok saçma yaSize anlattigim olay iste..
Su an fark ettin degil mi :)
Bunun gibi 2 kisi(belki de ayni kisi) daha var.
Bak digeri de geldi..Söylediğin mantıklı evet bugünkü konusu da çok saçma ya
Hastane dışında çok güzel geçmiş çok sevindimSelamlar
Bugün nasıl gecti?
Sabah hastaneye kızımızın doktoruyla görüşmeye gittik. İdrarda enfeksiyon var, kültürde üreme yok çıktı. Doktor enfeksiyon bana kalırsa yok, belirtileri takip edin dedi. Kafamıza takılan şeyleri sorduk, 1 ay sonra gelmek uzere ayrıldık.
Eşim aciktiysan yemek yiyelim dedi ve sanırım uzun bir aradan sonra çocuksuz yemek yedik strese girmeden yemeğimi yedim, lokmaları cignedim, pek mutlu oldum
Yolda migrosa uğradık alışveriş yaptık
Eve gelince sincapimla kucaklastik
Alışveriş torbalarını boşalttım duş aldım bebiyi emzirdim. Sonra yine kucaklaşma ve omuzda uyuyus
İyi gecelerBahar gelmiş hoşgelmiş günaydınlar
Ne yediniz?Eşim aciktiysan yemek yiyelim dedi ve sanırım uzun bir aradan sonra çocuksuz yemek yedik strese
Annesi sağolsun ya çok destek oluyor Lizz e çok şanslı .Annen sizdeyken daha sık başbaşa bir şeyler yapmalısınız, iyi gelmiş belli
Onlar kim ?Size anlattigim olay iste..
Su an fark ettin degil mi :)
Bunun gibi 2 kisi(belki de ayni kisi) daha var.
Hepsi saçma zatenSöylediğin mantıklı evet bugünkü konusu da çok saçma ya
Gaz çıkarma ile çok konu açılıyor ya daha önce de çok olmuştu.Bak digeri de geldi..
:)Sarılıp yakınlaşırken gaz çıkaran koca
sanırım boşanacağım.artık midem kaldırmıyor bu adamı.yapma dedikçe inada mı yapıyor anlamadım.biraz önce sarılıp biraz yakınlaşırken bir gaz çıkardı duyma duyma devam diyor.kalktım yanından geldim salona.bir hastalığı da yok.gayet doğal bir şeymiş ben de yapmalıymışım.şimdi ben hakime bunu desem...www.kadinlarkulubu.com
Et türü biseyler, aramızda hamişler var, canları çekebilirNe yediniz?
Dışarda yemek yemeyi unuttuk
Valla imrendim, ne güzel zaman gecirmissiniz evde birlikteben tek çocuğum keske benim de bir yeğenim olsaydi, bize gelip kalsaydi. Evimizde bir hareket olurdu, neşe getirirdi, çocuğumla oynardı. Hep birlikte oynardık. Evde bir sürü kutu oyunu var, daha bir kez oynamadık eşimin alakası yok hiç kutu oyunlariyla..hatta o zaman ben şey demiştim, inşallah çocuğum olunca çabuk büyür de onunla oynarim belki üç beş yıl sonra26 Mart
Ablamlar için güzel bir kahvaltı hazırladım.
Oğlumun oyuncaklarını ayarladık,yeğenimin bebeği için yarım oda dolusu eğitici,peluş oyuncak,LEGO ayıklayıp ayarlandı.
İlaç kutusunu düzenlendi.Koca bir çanta ilaç atıldı.
Bir kaç parça kıyafet eşya vs ayıklandı.
Pazara alışveriş için gittim.
Sebze meyveleri yıkayıp , kurumaya koydum.
Defalarca çay keyfi yaptık.
Tombala ,Jenga oynadık.
Baharat rafını düzenledim.
Arıtıcıdan çay suyu doldurdum.
Boş odayı süpür,sil yaptım.
Bütün duyguları sırasıyla yaşattığın için bana teşekkür ederimValla imrendim, ne güzel zaman gecirmissiniz evde birlikteben tek çocuğum keske benim de bir yeğenim olsaydi, bize gelip kalsaydi. Evimizde bir hareket olurdu, neşe getirirdi, çocuğumla oynardı. Hep birlikte oynardık. Evde bir sürü kutu oyunu var, daha bir kez oynamadık eşimin alakası yok hiç kutu oyunlariyla..hatta o zaman ben şey demiştim, inşallah çocuğum olunca çabuk büyür de onunla oynarim belki üç beş yıl sonra
Sudemcim saat 04.55 neden uyumuyorsun bak ben yine saat başı mesaiye kalkıyorum, sarhoş gibiyim kesintisiz uyuyabilmek kimbilir ne güzeldir, çünkü unuttumBütün duyguları sırasıyla yaşattığın için bana teşekkür ederim
Senin gibi çocuğun tek olmasın aynı hüznü yaşamasın diyorsan yolu biliyorsun SayYouLoveMe bütün gün altını çizdi
Ankara'dan geldiler iki senede anca geliyorlaranca oynuyoruz yani
Eşini çocukla oynaması konusunda egit biraz bence henuz küçük diye belki de bilemedim
Benimki ağaçtır falan filan ama çocukla LEGO mego Allah ne verdiyse oynardı.Bende çok oynardım.
Monopoly emlak vs de var . Satranç sever sıkça oynar.Simdi fuardan oğlum mangala almış.
Oyun hamuru ve LEGO çok oynardık.
Baby sincap ın hızlıca büyür sen korkma yakında oynarsınız
Ablam ile kaynatıyorduk.Sudemcim saat 04.55 neden uyumuyorsun bak ben yine saat başı mesaiye kalkıyorum, sarhoş gibiyim kesintisiz uyuyabilmek kimbilir ne güzeldir, çünkü unuttum
İkinci çocuk vurgusu mu o cevabım aşağıdaki ektedir:
Eki Görüntüle 3034917