Bugün ne yaptım?

Söylediğin mantıklı evet bugünkü konusu da çok saçma ya 🤦‍♀️
Bak digeri de geldi..
:)

Selamlar💐

Bugün nasıl gecti?

Sabah hastaneye kızımızın doktoruyla görüşmeye gittik. İdrarda enfeksiyon var, kültürde üreme yok çıktı. Doktor enfeksiyon bana kalırsa yok, belirtileri takip edin dedi. Kafamıza takılan şeyleri sorduk, 1 ay sonra gelmek uzere ayrıldık.

Eşim aciktiysan yemek yiyelim dedi ve sanırım uzun bir aradan sonra çocuksuz yemek yedik😁 strese girmeden yemeğimi yedim, lokmaları cignedim, pek mutlu oldum🤣

Yolda migrosa uğradık alışveriş yaptık🛒

Eve gelince sincapimla kucaklastik🤱🏻❤️

Alışveriş torbalarını boşalttım duş aldım bebiyi emzirdim. Sonra yine kucaklaşma ve omuzda uyuyus💤💤
Hastane dışında çok güzel geçmiş çok sevindim 🤗

Anlatımın çok keyifli senin de mutlu olduğun çok aşikar 😌

Bak digeri de geldi..
:)
Gaz çıkarma ile çok konu açılıyor ya daha önce de çok olmuştu.

Adam gazı çıkarmayıp ne yapacak uzaya füze mi yapacak :deli:

26 Mart 🌺
🌺 Ablamlar için güzel bir kahvaltı hazırladım.
🌺 Oğlumun oyuncaklarını ayarladık,yeğenimin bebeği için yarım oda dolusu eğitici,peluş oyuncak,LEGO ayıklayıp ayarlandı.
🌺İlaç kutusunu düzenlendi.Koca bir çanta ilaç atıldı.
🌺Bir kaç parça kıyafet eşya vs ayıklandı.
🌺Pazara alışveriş için gittim.
🌺Sebze meyveleri yıkayıp , kurumaya koydum.
🌺Defalarca çay keyfi yaptık. ☕
🌺Tombala ,Jenga oynadık.
🌺 Baharat rafını düzenledim.
🌺 Arıtıcıdan çay suyu doldurdum.
🌺Boş odayı süpür,sil yaptım.

26 Mart 🌺
🌺 Ablamlar için güzel bir kahvaltı hazırladım.
🌺 Oğlumun oyuncaklarını ayarladık,yeğenimin bebeği için yarım oda dolusu eğitici,peluş oyuncak,LEGO ayıklayıp ayarlandı.
🌺İlaç kutusunu düzenlendi.Koca bir çanta ilaç atıldı.
🌺Bir kaç parça kıyafet eşya vs ayıklandı.
🌺Pazara alışveriş için gittim.
🌺Sebze meyveleri yıkayıp , kurumaya koydum.
🌺Defalarca çay keyfi yaptık. ☕
🌺Tombala ,Jenga oynadık.
🌺 Baharat rafını düzenledim.
🌺 Arıtıcıdan çay suyu doldurdum.
🌺Boş odayı süpür,sil yaptım.
Valla imrendim, ne güzel zaman gecirmissiniz evde birlikte🥰ben tek çocuğum🥺 keske benim de bir yeğenim olsaydi, bize gelip kalsaydi. Evimizde bir hareket olurdu, neşe getirirdi, çocuğumla oynardı. Hep birlikte oynardık. Evde bir sürü kutu oyunu var, daha bir kez oynamadık😬 eşimin alakası yok hiç kutu oyunlariyla..hatta o zaman ben şey demiştim, inşallah çocuğum olunca çabuk büyür de onunla oynarim🥰 belki üç beş yıl sonra😃

Valla imrendim, ne güzel zaman gecirmissiniz evde birlikte🥰ben tek çocuğum🥺 keske benim de bir yeğenim olsaydi, bize gelip kalsaydi. Evimizde bir hareket olurdu, neşe getirirdi, çocuğumla oynardı. Hep birlikte oynardık. Evde bir sürü kutu oyunu var, daha bir kez oynamadık😬 eşimin alakası yok hiç kutu oyunlariyla..hatta o zaman ben şey demiştim, inşallah çocuğum olunca çabuk büyür de onunla oynarim🥰 belki üç beş yıl sonra😃
Bütün duyguları sırasıyla yaşattığın için bana teşekkür ederim 😌

Senin gibi çocuğun tek olmasın aynı hüznü yaşamasın diyorsan yolu biliyorsun SayYouLoveMe SayYouLoveMe bütün gün altını çizdi :deli:

Ankara'dan geldiler iki senede anca geliyorlar:KK53:anca oynuyoruz yani 😂

Eşini çocukla oynaması konusunda egit biraz bence :tokat:henuz küçük diye belki de bilemedim 😌

Benimki ağaçtır 🌲 falan filan ama çocukla LEGO mego Allah ne verdiyse oynardı.Bende çok oynardım.

Monopoly emlak vs de var . Satranç sever sıkça oynar.Simdi fuardan oğlum mangala almış.

Oyun hamuru ve LEGO çok oynardık.

Baby sincap 🐿️ ın hızlıca büyür sen korkma yakında oynarsınız 😌

Bütün duyguları sırasıyla yaşattığın için bana teşekkür ederim 😌

Senin gibi çocuğun tek olmasın aynı hüznü yaşamasın diyorsan yolu biliyorsun SayYouLoveMe SayYouLoveMe bütün gün altını çizdi :deli:

Ankara'dan geldiler iki senede anca geliyorlar:KK53:anca oynuyoruz yani 😂

Eşini çocukla oynaması konusunda egit biraz bence :tokat:henuz küçük diye belki de bilemedim 😌

Benimki ağaçtır 🌲 falan filan ama çocukla LEGO mego Allah ne verdiyse oynardı.Bende çok oynardım.

Monopoly emlak vs de var . Satranç sever sıkça oynar.Simdi fuardan oğlum mangala almış.

Oyun hamuru ve LEGO çok oynardık.

Baby sincap 🐿️ ın hızlıca büyür sen korkma yakında oynarsınız 😌
Sudemcim saat 04.55 neden uyumuyorsun 🥲 bak ben yine saat başı mesaiye kalkıyorum, sarhoş gibiyim🥴 kesintisiz uyuyabilmek kimbilir ne güzeldir, çünkü unuttum🤣

İkinci çocuk vurgusu mu o:KK57::KK57::KK57: cevabım aşağıdaki ektedir:

Screenshot_2022-03-27-04-59-24-68_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg

Sudemcim saat 04.55 neden uyumuyorsun 🥲 bak ben yine saat başı mesaiye kalkıyorum, sarhoş gibiyim🥴 kesintisiz uyuyabilmek kimbilir ne güzeldir, çünkü unuttum🤣

İkinci çocuk vurgusu mu o:KK57::KK57::KK57: cevabım aşağıdaki ektedir:

Eki Görüntüle 3034917
Ablam ile kaynatıyorduk.
Gecenin ikisinde evdeki fırından çıkmış sıcak şeyler yedik anca sindirdik 🤪

Çarşamba gününden beri benim üstümden de sanki tır geçmiş gibi oldu valla 🤪yogunluk ve yorgunluktan.

İkinci çocuğa 10 senede anca karar vermiş ama yapmamış biri olan benden akıl almazsın zaten :deli:

Yok ya bebeği de şimdi seviyorum ama uzaktan sevmek daha eğlenceli :KK53:

Lizz Lizz bir önceki gün 4 saat uyuduğum için dün şükür 9 saat uyudum iyi geldi.🤪

Bugün yine 4 anca olur gibi yarına ne ederim belirsiz 😬

X