Bugün ne yaptım?

Ablam ile kaynatıyorduk.
Gecenin ikisinde evdeki fırından çıkmış sıcak şeyler yedik anca sindirdik 🤪

Çarşamba gününden beri benim üstümden de sanki tır geçmiş gibi oldu valla 🤪yogunluk ve yorgunluktan.

İkinci çocuğa 10 senede anca karar vermiş ama yapmamış biri olan benden akıl almazsın zaten :deli:

Yok ya bebeği de şimdi seviyorum ama uzaktan sevmek daha eğlenceli :KK53:
Yaa😍 sabahın bu saatlerine kadar sevdiğin bir insanla kaynatıp sıcacık hamurisi yemek.. bana 36 yıldır hiç kısmet olmadı😀

Ha yıllar önce lisedeyken bazen kuzenimde kalırdım yatıya. O zaman gece 3 kere kadar otururduk. Ha ama o sevgilisiyle mesajlasirdi:63: o zamanlar cep telefonlari yeni yeni çıkıyordu. Bu da tabii hicbi seyden geri kalmaz, kocaman bir Nokia si vardı. Bir gecede 100 kontorun yarını harcardi..ben de gariban gibi TV ye bakardım🤣

Lizz Lizz bir önceki gün 4 saat uyuduğum için dün şükür 9 saat uyudum iyi geldi.🤪

Bugün yine 4 anca olur gibi yarına ne ederim belirsiz 😬
9 saat mi? Allah'ım nasip olur mu bee
Screenshot_2022-03-27-05-40-46-31_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Yaa😍 sabahın bu saatlerine kadar sevdiğin bir insanla kaynatıp sıcacık hamurisi yemek.. bana 36 yıldır hiç kısmet olmadı😀

Ha yıllar önce lisedeyken bazen kuzenimde kalırdım yatıya. O zaman gece 3 kere kadar otururduk. Ha ama o sevgilisiyle mesajlasirdi:63: o zamanlar cep telefonlari yeni yeni çıkıyordu. Bu da tabii hicbi seyden geri kalmaz, kocaman bir Nokia si vardı. Bir gecede 100 kontorun yarını harcardi..ben de gariban gibi TV ye bakardım🤣
Kuzen de iyiymiş :deli:

Yorgunum dostlarım yorgunum 😬 geziyoruz 2.5 saattir 😌
Ama adım sayım 5400 lerde daha genelde dikilmek ile geçiyor tabi 👻
Bı de bebek bakıcılığı 🤪

Ablamlar az önce gitti ama ben çok yorgunum 👻
Keşke ev oturması konaklaması yasak olsa.
Herkes otelde yaşasa .
Buluş sohbet et.
Cafede restoranda ye iç gez.
Herkes odasına gidip yatsın.
Ev sahibeligi çok yorucu :bicak:
Şu an bu haldeyim:ruh:
Kiz Mikan ne gülüyon haksız mıyım :KK45:
Hatta her eve uğrayan düzenli temizlik şirketleri olsa verdiğimiz vergi karşılığı evimizi paklasa :KK53:
Uykum üç saat :uykucu:

işlerim başa sardı resmen süpür,sil, yıka, kurut,nevresim yorgan yastık, bulaşık, dağınıklık :KK17:

Bak yine geldi,yahu diyorum size var bunlarda bir sey.. :)

Kiz Mikan ne gülüyon haksız mıyım :KK45:
Hatta her eve uğrayan düzenli temizlik şirketleri olsa verdiğimiz vergi karşılığı evimizi paklasa :KK53:
Uykum üç saat :uykucu:

işlerim başa sardı resmen süpür,sil, yıka, kurut,nevresim yorgan yastık, bulaşık, dağınıklık :KK17:
Yatılı misafir ağırlamak kolay değil gerçekten , Allah kolaylık versin ama arada da iyi oluyor özellikle sevdiğimiz insanlarsa ☺️

Ben de Bugün çok yoruldum. Sabah 6.30 uyandı miniğim 🤦‍♀️
Sonra elektrikler gitti ve 2 ye kadar gelmedi sinir oldum. Allah’tan hava güzeldi de üşümedik. Çocuklara kahvaltıda pişi yaptım. Lavabo WC yıkayıp yatakları topladım. Sonra 5te eşim çocukları bir etkinliğe götürdü. Dedim evi … götürüyor kalk mikan.
Evi komple kendim süpürdüm. Sildim. 2 sepet çamaşır katlayıp yerleştirdim. 1 mak. Yıkayıp serdim. Bulaşık mak.ni boşalttım. Mutfağı topladım. Oyuncak toplamaktan falan bahsetmeme gerek yoktur sanırım.
Çocuklar geldi onları yıkadım. Yemek yaptım yedik tekrar mutfak toplamaca. Belime ani ağrılar giriyor artık uzun süre kendimi bu kadar yormak istemiyorum bunun için günlük daha düzenli küçük şeyler yapmalıyım.

Bak yine geldi,yahu diyorum size var bunlarda bir sey.. :)
🤣 bu neeee

İste bunlar benim tespitimin dogru oldugunun birer kaniti..
Etkilesim artsin,millet topa tutsun diye kasti konu aciliyor bu sekilde..
Bir kadin ciddi anlamda sikintili olsa dahi boyle sacma bir konu acmaz..
Yani bir kadinin elinden cikmadigi o kadar belli ki su konunun..Beni hakli cikariyor resmen :KK70:

İste bunlar benim tespitimin dogru oldugunun birer kaniti..
Etkilesim artsin,millet topa tutsun diye kasti konu aciliyor bu sekilde..
Bir kadin ciddi anlamda sikintili olsa dahi boyle sacma bir konu acmaz..
Yani bir kadinin elinden cikmadigi o kadar belli ki su konunun..Beni hakli cikariyor resmen :KK70:
Evet gerçekten haklısın belliki ama böyle yazıyorsun ya biri şikayet etse ban falan alırsan üzülürüm 🙈 şifreli konuş artık biz anlarız 🤭

X