Bugün ne yaptım?

Yaa sabahın bu saatlerine kadar sevdiğin bir insanla kaynatıp sıcacık hamurisi yemek.. bana 36 yıldır hiç kısmet olmadı

Ha yıllar önce lisedeyken bazen kuzenimde kalırdım yatıya. O zaman gece 3 kere kadar otururduk. Ha ama o sevgilisiyle mesajlasirdi o zamanlar cep telefonlari yeni yeni çıkıyordu. Bu da tabii hicbi seyden geri kalmaz, kocaman bir Nokia si vardı. Bir gecede 100 kontorun yarını harcardi..ben de gariban gibi TV ye bakardım

Kuzen de iyiymiş

Yorgunum dostlarım yorgunum geziyoruz 2.5 saattir
Ama adım sayım 5400 lerde daha genelde dikilmek ile geçiyor tabi
Bı de bebek bakıcılığı

Kiz Mikan ne gülüyon haksız mıyım
Hatta her eve uğrayan düzenli temizlik şirketleri olsa verdiğimiz vergi karşılığı evimizi paklasa
Uykum üç saat

işlerim başa sardı resmen süpür,sil, yıka, kurut,nevresim yorgan yastık, bulaşık, dağınıklık

Hatta her eve uğrayan düzenli temizlik şirketleri olsa verdiğimiz vergi karşılığı evimizi paklasa
Yine Kahve(ler) fondiplenmis..
Hemen belli etti kendini :)
Su kahvenin icerisine attigini:Turkiye'nin siyasi ve ekonomik Geleceginden daha cok merak ediyorum su an :)

Bak yine geldi,yahu diyorum size var bunlarda bir sey.. :)

Yatılı misafir ağırlamak kolay değil gerçekten , Allah kolaylık versin ama arada da iyi oluyor özellikle sevdiğimiz insanlarsa

Ben de Bugün çok yoruldum. Sabah 6.30 uyandı miniğim
Sonra elektrikler gitti ve 2 ye kadar gelmedi sinir oldum. Allah’tan hava güzeldi de üşümedik. Çocuklara kahvaltıda pişi yaptım. Lavabo WC yıkayıp yatakları topladım. Sonra 5te eşim çocukları bir etkinliğe götürdü. Dedim evi … götürüyor kalk mikan.
Evi komple kendim süpürdüm. Sildim. 2 sepet çamaşır katlayıp yerleştirdim. 1 mak. Yıkayıp serdim. Bulaşık mak.ni boşalttım. Mutfağı topladım. Oyuncak toplamaktan falan bahsetmeme gerek yoktur sanırım.
Çocuklar geldi onları yıkadım. Yemek yaptım yedik tekrar mutfak toplamaca. Belime ani ağrılar giriyor artık uzun süre kendimi bu kadar yormak istemiyorum bunun için günlük daha düzenli küçük şeyler yapmalıyım.

bu neeee

İste bunlar benim tespitimin dogru oldugunun birer kaniti..
Etkilesim artsin,millet topa tutsun diye kasti konu aciliyor bu sekilde..
Bir kadin ciddi anlamda sikintili olsa dahi boyle sacma bir konu acmaz..
Yani bir kadinin elinden cikmadigi o kadar belli ki su konunun..Beni hakli cikariyor resmen

Evet gerçekten haklısın belliki ama böyle yazıyorsun ya biri şikayet etse ban falan alırsan üzülürüm şifreli konuş artık biz anlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…