YaaAblam ile kaynatıyorduk.
Gecenin ikisinde evdeki fırından çıkmış sıcak şeyler yedik anca sindirdik
Çarşamba gününden beri benim üstümden de sanki tır geçmiş gibi oldu vallayogunluk ve yorgunluktan.
İkinci çocuğa 10 senede anca karar vermiş ama yapmamış biri olan benden akıl almazsın zaten
Yok ya bebeği de şimdi seviyorum ama uzaktan sevmek daha eğlenceli
9 saat mi? Allah'ım nasip olur mu beeLizz bir önceki gün 4 saat uyuduğum için dün şükür 9 saat uyudum iyi geldi.
Bugün yine 4 anca olur gibi yarına ne ederim belirsiz
Harbiden hayattaki duruşumKediye bak,surya namaskar yapiyor..
Ondeki lizz,arkadaki ise; Onun ne yapmaya calistigini anlamaya calisan Mikan :)
Kuzen de iyiymişYaasabahın bu saatlerine kadar sevdiğin bir insanla kaynatıp sıcacık hamurisi yemek.. bana 36 yıldır hiç kısmet olmadı
Ha yıllar önce lisedeyken bazen kuzenimde kalırdım yatıya. O zaman gece 3 kere kadar otururduk. Ha ama o sevgilisiyle mesajlasirdio zamanlar cep telefonlari yeni yeni çıkıyordu. Bu da tabii hicbi seyden geri kalmaz, kocaman bir Nokia si vardı. Bir gecede 100 kontorun yarını harcardi..ben de gariban gibi TV ye bakardım
Bana da nazar edecen kız9 saat mi? Allah'ım nasip olur mu beeEki Görüntüle 3034919
Anlamlandirilmaya çalışılan hayatHarbiden hayattaki duruşum
Eltilik görevimi yaptım çok güzel
Ablamlar az önce gitti ama ben çok yorgunumGeçmişi okumadım sizler nasılsınız?
Kiz Mikan ne gülüyon haksız mıyımAblamlar az önce gitti ama ben çok yorgunum
Keşke ev oturması konaklaması yasak olsa.
Herkes otelde yaşasa .
Buluş sohbet et.
Cafede restoranda ye iç gez.
Herkes odasına gidip yatsın.
Ev sahibeligi çok yorucu
Şu an bu haldeyim
Yine Kahve(ler) fondiplenmis..Hatta her eve uğrayan düzenli temizlik şirketleri olsa verdiğimiz vergi karşılığı evimizi paklasa
Yatılı misafir ağırlamak kolay değil gerçekten , Allah kolaylık versin ama arada da iyi oluyor özellikle sevdiğimiz insanlarsaKiz Mikan ne gülüyon haksız mıyım
Hatta her eve uğrayan düzenli temizlik şirketleri olsa verdiğimiz vergi karşılığı evimizi paklasa
Uykum üç saat
işlerim başa sardı resmen süpür,sil, yıka, kurut,nevresim yorgan yastık, bulaşık, dağınıklık
Bak yine geldi,yahu diyorum size var bunlarda bir sey.. :)
yeter ya yeter adamı evden kovdum.
mutfakta işleri bitirdim geldim oturma odasına.sesler geliyordu zaten içeri bir girdim ortalık kokudan geçilmiyor.cinnet geçirdim.boşanıyorum senden defol git ananın evinde osur dur dedim.kovdum evden.gitti o da .sinirimden ağlıyorum her tarfın camını açtım.çamaşır suyuyla yıkayasım var her yeri.www.kadinlarkulubu.com
İste bunlar benim tespitimin dogru oldugunun birer kaniti..bu neeee
Evet gerçekten haklısın belliki ama böyle yazıyorsun ya biri şikayet etse ban falan alırsan üzülürümİste bunlar benim tespitimin dogru oldugunun birer kaniti..
Etkilesim artsin,millet topa tutsun diye kasti konu aciliyor bu sekilde..
Bir kadin ciddi anlamda sikintili olsa dahi boyle sacma bir konu acmaz..
Yani bir kadinin elinden cikmadigi o kadar belli ki su konunun..Beni hakli cikariyor resmen