Tesbitlerin doğruFazla naif olmamak lazim. Ben de öyleydim, hala biraz öyleyim ama bu yönümü torpulemeye calisiyorum. Sen en iyi şekilde agirladin, onlar da gayet memnun ayrıldı. Geçti gitti. İnan onlar seni şuan dusunmuyolar bile. Bir de çok verici olmamak lazım. Benim annem de böyleydi. Eve bir misafir gelince onlari nasıl memnun edeceğini şaşırdı. Kaç kere eve gelen misafir çocuğuna benim çocukluk oyuncaklarımi hediye etmeye kalkisti, ki hepsi anısı olan seyler. Biz karşı tarafin evine gittigimizde kimse kendini parcalamazdi. O yüzden ben anneme benzemiyorum mesela asla.
Ha, bir de yatılı misafirle ilgili şunu söylemek istiyorum. Misafirin de insanı yorani ve yormayani var. Sana yardim ediyorsa, ama bunu adet yerini bulsun diye değil, o anda o evin bir ferdi gibi yapıyorsa, beklentileri yoksa( kimi misafir gezdirilmek ister, bekler ya da ne bileyim iyi yemekler tatlılar vs) kısacası sana ağırlık vermiyorsa ne mutlu.. ama ben hep suna inanıyorum, yatılı misafir 3 günden sonra dünya iyisi de olsa olmuyor. Bayramda yine geleceklermis. Bayrama onlar sizi davet etseydi mesela?
Selamlar yeniden
Sabah 8 de kalktım( 8 e kadar 474849 kez,)
9 gibi baby sincapin kahvaltısını hazırlayıp yedirdim
Mutfagi ve yatakodasini supurdum.
11 gibi kendi kahvaltımı yaptım.
Öğlen bebik kucağımda uyudu bir saat. Ben de internette gezindim biraz. O uyandiktan sonra mutfağa girdim, çikolatalı kahveli kek yaptım
Gün içinde biraz sincapimla gökkuşağı ruby izledik
Akşam için tavuk sosladim, poşette fırına attım. Sonra aşka geldim, yanına geleneksel yılbaşı pilavimdan yaptım
Dus aldim. Şimdi bebikin çorbasını yapıp yediricem.. sonra da ben yerim.
Akşam için niyetim Survivor birleşme partisi izlemek. Allah'ım nasip et
Ha haÇılgınlar gibi uğurböceği ve karakedi boyuyoruz
Halime şükredeyimHa hasenin yine iyiymiş ben bide kendim çiziyordum boyama kitabı yoktu internetten bak çiz
Bence de hemde iki kuzeni ile beraberken hepsine çiziyordumHalime şükredeyim
Arkadaşının tespitlerini merak ettimKızlar toparlandim şükür
Okulda bir arkadaş ile konuştuk tesbitleri çok iyi geldi
Sonra eve girmedim direk arabayı bırakıp yürüyüşe çıktım 1.5 saat yürüdüm.Telefonda konuştum epey.
Çok samimi bir arkadaşımı dün konuşmak için aramıştım o da bugün mesaj atmış ana ben de dönmedim.Dun yanımda olmadı
Evde 4 makine çamaşır yıkadım.İki makine kurudu,şimdi diğerini aticam.
Akşam yemeği yedik yemek yapmadım dünden vardı zaten.
Tatlı da yapmadım abartmayı sevdiğim için dünden o da vardı.
Güzel haber saçlarımı boyadım çok güzel oldu
Saç sayesinde güzelce banyomu yaptım mis gibi oldum
Oğlum kuzunlerle yürüyüşe maça gitmisti.Rahat rahat evi havalandırdım.
Yeşilçay keyfi yaptım azcik
Ben ikisine ayrı ayrı boyuyorumBence de hemde iki kuzeni ile beraberken hepsine çiziyordum
Degerllsizlik hissi bu yüzden abartılı ilgi sevgi arayışıArkadaşının tespitlerini merak ettim
Saçların hayırlı olsun
Mutluluk tuzağı diye bir kitap var okumadıysan öneririm.Degerllsizlik hissi bu yüzden abartılı ilgi sevgi arayışıLizz in dediği gibi dedi o da fazla verici olmak ama alamayınca şaşırmak.
Mutluluğun sadece bir duygu olduğu her daim mutlu olamayacağımiz bunu beklemenin yanlış olduğu.
Duyguların sürekli değişebilir olmasının doğallığı.
Kimi insan melonkololiden beslenip öyle yaşam sürdüğünü.
Daha bir çok güzel şey ve konudan bahsetti.
Yüzeysel konuştuğumuz halde bile.
Bende kendindeki sebebi biraz çözdüm.
Anne sevgisi boşluğunu doldurmaya çabalamam , çırpınmalarim,kendimi sevdirme cabalarimin anne sevgisine doymamış olmak .
De mi deveye diken misali.Aslinda bu milletin iyi algisi bozuldu..
Simdi iyi davranislar sergileyen kimseler,hor gorulebilecek ve gozden cikarilabilecek bireyler olarak goruluyor..
Ne goruyorsaniz aynisini gosterin bacim..
Eskidenmis o,kotuye iyi davranip hatasini fark etmesini bekleme zamanlari :)
Yine isyan bayragini cektim :)
Icindeki hep dolmayan bir boşluk hissi.Mutluluk tuzağı diye bir kitap var okumadıysan öneririm.
Derin mevzular konuşulmuş
Anne sevgisi ne kadar önemli dimi
Ne olmus ? Bir sey mi olmus?SayYouLoveMe sende ne oldu?
İsyan bayrağı dedin yaNe olmus ? Bir sey mi olmus?
Okumadım okurum inşallah.Mutluluk tuzağı diye bir kitap var okumadıysan öneririm.
Derin mevzular konuşulmuş
Anne sevgisi ne kadar önemli dimi
Annen hayatta mı? Neden öyle hissediyorsunIcindeki hep dolmayan bir boşluk hissi.
Hiçbirşey ile giderilmiyor asla.
Halinin altina supurup oyalaniyorsun anca