Bugün ne yaptım?

Söylediğin mantıklı evet bugünkü konusu da çok saçma ya
Bak digeri de geldi..
:)

Hastane dışında çok güzel geçmiş çok sevindim

Anlatımın çok keyifli senin de mutlu olduğun çok aşikar

Gaz çıkarma ile çok konu açılıyor ya daha önce de çok olmuştu.

Adam gazı çıkarmayıp ne yapacak uzaya füze mi yapacak

26 Mart
Ablamlar için güzel bir kahvaltı hazırladım.
Oğlumun oyuncaklarını ayarladık,yeğenimin bebeği için yarım oda dolusu eğitici,peluş oyuncak,LEGO ayıklayıp ayarlandı.
İlaç kutusunu düzenlendi.Koca bir çanta ilaç atıldı.
Bir kaç parça kıyafet eşya vs ayıklandı.
Pazara alışveriş için gittim.
Sebze meyveleri yıkayıp , kurumaya koydum.
Defalarca çay keyfi yaptık.
Tombala ,Jenga oynadık.
Baharat rafını düzenledim.
Arıtıcıdan çay suyu doldurdum.
Boş odayı süpür,sil yaptım.

Valla imrendim, ne güzel zaman gecirmissiniz evde birlikteben tek çocuğum keske benim de bir yeğenim olsaydi, bize gelip kalsaydi. Evimizde bir hareket olurdu, neşe getirirdi, çocuğumla oynardı. Hep birlikte oynardık. Evde bir sürü kutu oyunu var, daha bir kez oynamadık eşimin alakası yok hiç kutu oyunlariyla..hatta o zaman ben şey demiştim, inşallah çocuğum olunca çabuk büyür de onunla oynarim belki üç beş yıl sonra

Bütün duyguları sırasıyla yaşattığın için bana teşekkür ederim

Senin gibi çocuğun tek olmasın aynı hüznü yaşamasın diyorsan yolu biliyorsun SayYouLoveMe bütün gün altını çizdi

Ankara'dan geldiler iki senede anca geliyorlaranca oynuyoruz yani

Eşini çocukla oynaması konusunda egit biraz bence henuz küçük diye belki de bilemedim

Benimki ağaçtır falan filan ama çocukla LEGO mego Allah ne verdiyse oynardı.Bende çok oynardım.

Monopoly emlak vs de var . Satranç sever sıkça oynar.Simdi fuardan oğlum mangala almış.

Oyun hamuru ve LEGO çok oynardık.

Baby sincap ın hızlıca büyür sen korkma yakında oynarsınız

Sudemcim saat 04.55 neden uyumuyorsun bak ben yine saat başı mesaiye kalkıyorum, sarhoş gibiyim kesintisiz uyuyabilmek kimbilir ne güzeldir, çünkü unuttum

İkinci çocuk vurgusu mu o cevabım aşağıdaki ektedir:

Ablam ile kaynatıyorduk.
Gecenin ikisinde evdeki fırından çıkmış sıcak şeyler yedik anca sindirdik

Çarşamba gününden beri benim üstümden de sanki tır geçmiş gibi oldu valla yogunluk ve yorgunluktan.

İkinci çocuğa 10 senede anca karar vermiş ama yapmamış biri olan benden akıl almazsın zaten

Yok ya bebeği de şimdi seviyorum ama uzaktan sevmek daha eğlenceli

Lizz bir önceki gün 4 saat uyuduğum için dün şükür 9 saat uyudum iyi geldi.

Bugün yine 4 anca olur gibi yarına ne ederim belirsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…