- 1 Mayıs 2021
- 6.702
- 31.341
Aktif kilmak o sekilde olmuyor..SayYouLoveMe sitenin zaten editörleri var her daim aktif kılan.
Bı de bağımlılık yapan bir platform.
Bak mesela ben 2010 da ev eşyaları, derken hamilelik, derken doğum sonrası kilo verme için diyet, derken bebeği büyütme sayfası bla bla habire takılacak kulüp oluyor.
Şimdi kitap kulübü günlük vs
Bu ara bdv den uzak kaldım.Olmuyor genelde..
Durup dururken bir kadin cikiyor ve kocam yanimda gaz cikariyor diyor..
Ayni kadin 2 gun sonra kocam bana tekme atiyor diyor..
5 gun sonra evde bana ait olmayan bir sutyen buldum diyor..
Yani bunu akli basinda bir kadin yazmaz..
Diyelim ki yazdi,kendisine edilen hakaretlere cvpsiz kalmaz..
Bunlar piskince saf numarasi yapiyorlar..
Cok belli aslinda.Milleti kiskirtmaya yonelik oldugu acilan konularin.
Ha haAaa bu ben
Cok bir sey kaybetmeden..Kadin gun asiri sacma bir konu aciyor zaten :)Bu ara bdv den uzak kaldım.
Gece tekme konusunu görmüştüm bi.
Kötü şeyler kondurmayan biriyim kendimde problem ararım karşıda aramamHa hahoca hocayı camide saf safi dakikada bulurmus
Ben de diyorum Mikan ile aramızda ayrı bir çekim varsaflikmis meğer
Zayıflama topikleri vardı kapandı kız 17 kilo verdim ben ordaAktif kilmak o sekilde olmuyor..
Gunluk haberini kac kisi okur ki bu sitenin..
Forumun tiklanma orani daha fazla,surekli aktif..
Bir diyet merak etsem,neden buradan bakayim..
Bir sure Diyetisyen sitesi var hali hazirda..
Olayi anla yani :)
Fake site kuran oldu iki kezCok bir sey kaybetmeden..Kadin gun asiri sacma bir konu aciyor zaten :)
Hatta yarin Bdv'yi kapat,siteye gelen kisi sayisi %70 azalir..
Olay motive degil,sen buradan deva bulmak istedigin icin fayda goruyorsun..Zayıflama topikleri vardı kapandı kız 17 kilo verdim ben ordadiyetisyenden daha çok motive ediyor bazen
Yemek yarışması bölümü var mesela gece e muhabbet çeviriyorlar.Aktif kilmak o sekilde olmuyor..
Gunluk haberini kac kisi okur ki bu sitenin..
Forumun tiklanma orani daha fazla,surekli aktif..
Bir diyet merak etsem,neden buradan bakayim..
Bir sure Diyetisyen sitesi var hali hazirda..
Olayi anla yani :)
Hassas ve ince düşünmekten o.Kötü şeyler kondurmayan biriyim kendimde problem ararım karşıda aramam
Nevrotik gibiyim
İçsel motivasyonum kadar dıştan da motive olan bir yapım var ,Olay motive degil,sen buradan deva bulmak istedigin icin fayda goruyorsun..
Simdi toplum toptan siyah (hain,sinsi) olunca sayica az olan beyazlar(masumlar,ic pazarligi olmayanlar) kendilerini hatali saniyor..Kötü şeyler kondurmayan biriyim kendimde problem ararım karşıda aramam
Nevrotik gibiyim
Annen sizdeyken daha sık başbaşa bir şeyler yapmalısınız, iyi gelmiş belliSelamlar
Bugün nasıl gecti?
Sabah hastaneye kızımızın doktoruyla görüşmeye gittik. İdrarda enfeksiyon var, kültürde üreme yok çıktı. Doktor enfeksiyon bana kalırsa yok, belirtileri takip edin dedi. Kafamıza takılan şeyleri sorduk, 1 ay sonra gelmek uzere ayrıldık.
Eşim aciktiysan yemek yiyelim dedi ve sanırım uzun bir aradan sonra çocuksuz yemek yedikstrese girmeden yemeğimi yedim, lokmaları cignedim, pek mutlu oldum
Yolda migrosa uğradık alışveriş yaptık
Eve gelince sincapimla kucaklastik
Alışveriş torbalarını boşalttım duş aldım bebiyi emzirdim. Sonra yine kucaklaşma ve omuzda uyuyus
Aksama dogru da İstiklal Marsi ve kapanis herlade TRT gibi :)Alışveriş torbalarını boşalttım duş aldım bebiyi emzirdim. Sonra yine kucaklaşma ve omuzda uyuyus
Macro center vardı da biz mi gitmedikAksama dogru da İstiklal Marsi ve kapanis herlade TRT gibi :)
Elit iste,mahallenin yagiz bakkalindan alis veris yapmak yerine migros'a gidiyor.. :)
Simdiye kadar iyi gecti diyeyim,iyi olsun madem :)
Yok bee, dönüşte çocuk uyanmıştı 140 la uçarak geldik eveAnnen sizdeyken daha sık başbaşa bir şeyler yapmalısınız, iyi gelmiş belli
Belli belli,agzi kulaklarinda..Annen sizdeyken daha sık başbaşa bir şeyler yapmalısınız, iyi gelmiş belli
Garibanın yüzü gülür mü beeBelli belli,agzi kulaklarinda..
Yuzu guluyor.. :)
Ne diyelim :Allah Bozmasin..