Bugün ne yaptım?

Günaydınlar

Dün çok yorucu bir gündü. Baby sincapi kontrole götürdük. İdrar yolu enfeksiyonunun tekrarladığından suphelendigimiz için yeniden tahlil vermek istedik. Kızı olanlar bilir o idrarı vermek o kadar zor kikaç saat bekledik, defalarca denemeden sonra birazcık numune alabildik ama sadece idrar kültürüne yetti, idrar tahliline yetmedi. 3 tüp kan verdik detaylı bakılması için, çok ağladı ben yine 5 yıl yaşlanmış olarak döndüm eve.

Neyse ki kan temiz çıktı, ama demir eksikliği devam ediyor.

3 haftada 300 Gr almışız, 1 cm uzamisiz geçen ay hiç kilo almamıştı hasta olduğu için. O yüzden mutluyum şimdi

Eve gelince beybisi yıkadık sonra ben hemen bir tarhana çorbası yaptım ona çok acıkmışti hapur hupur yedi

Sonrasında hemen hastane çantamızı boşalttım, yikancaklari makineye attım, yemek çantamızı boşalttım, oyuncakları yıkadım

İşlerim bitince duşa girdim

Baby sincapi 22.30 gibi anca uyuttuk

Ben de işlerimi bitirdim ve internetten doğumgünüyle ilgili ıvır zivir baktım. Muhtemelen evde sadece kendi aramızda kutlayacağimiz için sade biseyler olsun istedim ki zaten öyle saasali kutlamaları sevmiyorum. Bikac balonlu harfli biseyler ve çok sade bir doğumgünü elbisesi aldım

Sabah erkenden kalkıp ilçe hastanesine gidip idrar tahlili için kayıt açtırdım

Ordan fırına uğrayıp ekmek simit ve poğaça aldım

Eve geldiğimde sincap kaka yapmıştı altını yıkadık

Çabucak kahvaltısını hazırlayıp yedirdim

Şimdi de oturdum kendim yiyorum

Lizz bugün neli kek yapılacak?
Valla yine içimi okudun aslında benim böyle sık sık kek yapmanın nedeni bebekten kalan yumurta beyazları onları değerlendirmek için yapıyorum:) ve size pamuk gibi bir kekin sırrını vereyim, en az 5 yumurta beyazı. Hayatımda yaptığım en yumuşak kekleri yapıyorum, etipuf gibiler adeta

Neyli yapsam daha karar vermedim

Çok geçmiş olsun kuzuna
Maşallah ne kadar yoğun geçmiş
Doğumgünü ne zaman şimdiden kutlu olsun

Selamlar
Bugün pek işim yok. İçerileri toparladım bitti. 2 kitabım var onları okuyacağım. Akşama ciğer var eşim alıp getirip doğrayıp ben pişireceğim. Telaş da yok akşama rahatım bugün

Genel olarak yorucu ama tatlı gelişmeler de olmuş

İnşallah bugünkü de temiz çıkar.

Kansızlık kadınlar ve çocuklar için genel sorun zaten

Bizim bebekte de var .Eli ayağı buz gibi.

Sarıyı ne yapıyorsun?

Pandispanya gibi kek var desene her gün
Cevizli havuçlu güzel olur

Selamlar
Bugün pek işim yok. İçerileri toparladım bitti. 2 kitabım var onları okuyacağım. Akşama ciğer var eşim alıp getirip doğrayıp ben pişireceğim. Telaş da yok akşama rahatım bugün
Muhteşem cuma olmuş resmen

Life kinetik egitmenligi seklinde bir meslek varmis..
Seansi 600 tl,%18 Vergiye tabi..
Adam serbest meslek makbuzu duzenletiyor..
Ne meslekler var da haberimiz yok :)
Cidden yaslandim ben..

Benim attığım iki çizik

Sanat benden çok uzak
Hobi amaçlı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…