Valla yine içimi okudun
Çok geçmiş olsun kuzunaGünaydınlar
Dün çok yorucu bir gündü. Baby sincapi kontrole götürdük. İdrar yolu enfeksiyonunun tekrarladığından suphelendigimiz için yeniden tahlil vermek istedik. Kızı olanlar bilir o idrarı vermek o kadar zor kikaç saat bekledik, defalarca denemeden sonra birazcık numune alabildik ama sadece idrar kültürüne yetti, idrar tahliline yetmedi. 3 tüp kan verdik detaylı bakılması için, çok ağladı ben yine 5 yıl yaşlanmış olarak döndüm eve.
Neyse ki kan temiz çıktı, ama demir eksikliği devam ediyor.
3 haftada 300 Gr almışız, 1 cm uzamisizgeçen ay hiç kilo almamıştı hasta olduğu için. O yüzden mutluyum şimdi
Eve gelince beybisi yıkadık sonra ben hemen bir tarhana çorbası yaptım ona çok acıkmışti hapur hupur yedi
Sonrasında hemen hastane çantamızı boşalttım, yikancaklari makineye attım, yemek çantamızı boşalttım, oyuncakları yıkadım
İşlerim bitince duşa girdim
Baby sincapi 22.30 gibi anca uyuttuk
Ben de işlerimi bitirdim ve internetten doğumgünüyle ilgili ıvır zivir baktım. Muhtemelen evde sadece kendi aramızda kutlayacağimiz için sade biseyler olsun istedim ki zaten öyle saasali kutlamaları sevmiyorum. Bikac balonlu harfli biseyler ve çok sade bir doğumgünü elbisesi aldım
Sabah erkenden kalkıp ilçe hastanesine gidip idrar tahlili için kayıt açtırdım
Ordan fırına uğrayıp ekmek simit ve poğaça aldım
Eve geldiğimde sincap kaka yapmıştı altını yıkadık
Çabucak kahvaltısını hazırlayıp yedirdim
Şimdi de oturdum kendim yiyorum
4 Mayıs mikancigimÇok geçmiş olsun kuzuna
Maşallah ne kadar yoğun geçmiş
Doğumgünü ne zamanşimdiden kutlu olsun
Genel olarak yorucu ama tatlı gelişmeler de olmuşGünaydınlar
Dün çok yorucu bir gündü. Baby sincapi kontrole götürdük. İdrar yolu enfeksiyonunun tekrarladığından suphelendigimiz için yeniden tahlil vermek istedik. Kızı olanlar bilir o idrarı vermek o kadar zor kikaç saat bekledik, defalarca denemeden sonra birazcık numune alabildik ama sadece idrar kültürüne yetti, idrar tahliline yetmedi. 3 tüp kan verdik detaylı bakılması için, çok ağladı ben yine 5 yıl yaşlanmış olarak döndüm eve.
Neyse ki kan temiz çıktı, ama demir eksikliği devam ediyor.
3 haftada 300 Gr almışız, 1 cm uzamisizgeçen ay hiç kilo almamıştı hasta olduğu için. O yüzden mutluyum şimdi
Eve gelince beybisi yıkadık sonra ben hemen bir tarhana çorbası yaptım ona çok acıkmışti hapur hupur yedi
Sonrasında hemen hastane çantamızı boşalttım, yikancaklari makineye attım, yemek çantamızı boşalttım, oyuncakları yıkadım
İşlerim bitince duşa girdim
Baby sincapi 22.30 gibi anca uyuttuk
Ben de işlerimi bitirdim ve internetten doğumgünüyle ilgili ıvır zivir baktım. Muhtemelen evde sadece kendi aramızda kutlayacağimiz için sade biseyler olsun istedim ki zaten öyle saasali kutlamaları sevmiyorum. Bikac balonlu harfli biseyler ve çok sade bir doğumgünü elbisesi aldım
Sabah erkenden kalkıp ilçe hastanesine gidip idrar tahlili için kayıt açtırdım
Ordan fırına uğrayıp ekmek simit ve poğaça aldım
Eve geldiğimde sincap kaka yapmıştı altını yıkadık
Çabucak kahvaltısını hazırlayıp yedirdim
Şimdi de oturdum kendim yiyorum
Sarıyı ne yapıyorsun?Valla yine içimi okudunaslında benim böyle sık sık kek yapmanın nedeni bebekten kalan yumurta beyazları onları değerlendirmek için yapıyorum:) ve size pamuk gibi bir kekin sırrını vereyim, en az 5 yumurta beyazı. Hayatımda yaptığım en yumuşak kekleri yapıyorum, etipuf gibiler adeta
Neyli yapsam daha karar vermedim
Sarıyı bebiş yiyordurSarıyı ne yapıyorsun?
Pandispanya gibi kekvar desene her gün
Cevizli havuçlugüzel olur
Boğa4 Mayıs mikancigim
Kahvaltıya karışım yapardim galibaSarıyı bebiş yiyordur
Muhteşem cuma olmuş resmenSelamlar
Bugün pek işim yok. İçerileri toparladım bitti. 2 kitabım var onları okuyacağım. Akşama ciğer var eşim alıp getirip doğrayıp ben pişireceğim. Telaş da yok akşamarahatım bugün
AynenBoğasudem teyzesi gibi
Benim attığım iki çizikBi ara bu dovme yaptirmaya cok heveslendim de cesaret edemedim..
İgne denince zaten bir tuhaf oluyorum..
Ama guzel duruyor simdi kiminde..
Sarah,senden daha neler cikacak acaba..
Yahu kadin dovme yapiyor ya..
Bildiginiz sanat direkt..
Cidden tebriks :)
iyi de kazaniyormus dovmeciler..
Canım yok dün saç için kuaför deydımS sarahconnor yolculuk başladı mı?