- 1 Mayıs 2021
- 6.702
- 31.341
Olsun yagmasada gurluyor,bu da bir sey..Onu yapamayan da var..Benim attığım iki çizik
Sanat benden çok uzak
Hobi amaçlı zaten
Bu arada el bölgesi çok acıyorOlsun yagmasada gurluyor,bu da bir sey..Onu yapamayan da var..
Çok geçmiş olsun. Ben de migrenliyim. Bu hava değişimleri de yoruyor. Aynı zamanda dediğiniz gibi tuzlu yiyecekler de tansiyonu oynatıp inatçı ataklara neden oluyor. Su tüketimine dikkat etmek gerek demişti doktorum.Önceden geçiriyordum iğnesiz geçmezdi uzun zamandır yoktu
Tansiyon aklıma geliyor aşırı tuzlu yememden dolayı
İlaçlar hiç fayda etmiyor
Kuaför de hastanenın dibinde öncesinde gideyim bir iğne yaptırayım en iyisi haklısın
Aşı yan etkisi olabılırS sarahconnor baş ağrısı devam ediyor mu?
Aşı oldun ya yan etki mi yaptı?
Ya da omikron mu atlattin ?O da baş ağrısı çok yapıyor.
Çok haklısınız hersey o kadar etkiliyor kiÇok geçmiş olsun. Ben de migrenliyim. Bu hava değişimleri de yoruyor. Aynı zamanda dediğiniz gibi tuzlu yiyecekler de tansiyonu oynatıp inatçı ataklara neden oluyor. Su tüketimine dikkat etmek gerek demişti doktorum.
Onun ruh sağlığı iyi değildi en sonVanessa'nin profil resmini boyadim :) Artik somurtamayacak.
Eki Görüntüle 3034332
Yahu yalan,millete is veriyor buradan..Onun ruh sağlığı iyi değildi en son
Düzeldi mi
Kimse aşık olmuyormuş galiba
İki günde vanessayi çözdün heVanessa'nin profil resmini boyadim :) Artik somurtamayacak.
Eki Görüntüle 3034332
O rengi ben de çok seviyorumBu arada saçlarımı hep siyah kullanıyordum
Açtırdım
Elçin sangunun saç renginden yaptırdım
Bayada yakıştı
Kaşlarımı da açtırdım
Değişiklik iyi geldı
Aslinda benim dusuncem bunlarin sitenin adamlari oldugu yonunde..İki günde vanessayi çözdün he
12 yıllık üyeyim dünyadan haberim yok
Eleştirel boyutta olaylara bakmanı buzdağının görünmeyen tarafını gorme huyunu seviyorumAslinda benim dusuncem bunlarin sitenin adamlari oldugu yonunde..
Etkilesim zayiflastimi boyle milletin tepki verecegi bir konu acip,insanlari galeyana getiriyorlar..
Daha sonra konu sahibi safa yatiyor,millet iyice yukleniyor..
Bir anda 3k izlenme oluyor..
Gunahlari boynuna ama benim tepit ettigim 3 kisi var su an bu sekilde davranan.
Olmuyor genelde..Eleştirel boyutta olaylara bakmanı buzdağının görünmeyen tarafını gorme huyunu seviyorum
Peki sana ne sorcam .
Yanlış anlayıp yanlış yargıda bulunduğun oluyor mu?
Ben çok saf biriyim gerçekten hileyi hurdayi iyiyi kötüyü ayırt edemem pek .
Kanmaya musaitim.
İnanırım çoğu şeye.
Sherlock Holmes gibisin maşallahAslinda benim dusuncem bunlarin sitenin adamlari oldugu yonunde..
Etkilesim zayiflastimi boyle milletin tepki verecegi bir konu acip,insanlari galeyana getiriyorlar..
Daha sonra konu sahibi safa yatiyor,millet iyice yukleniyor..
Bir anda 3k izlenme oluyor..
Gunahlari boynuna ama benim tepit ettigim 3 kisi var su an bu sekilde davranan.
Aaa bu benEleştirel boyutta olaylara bakmanı buzdağının görünmeyen tarafını gorme huyunu seviyorum
Peki sana ne sorcam .
Yanlış anlayıp yanlış yargıda bulunduğun oluyor mu?
Ben çok saf biriyim gerçekten hileyi hurdayi iyiyi kötüyü ayırt edemem pek .
Kanmaya musaitim.
İnanırım çoğu şeye.