Bugün ne pişirsem?

Bugun ne pişirsem'in daha karmaşık versiyonu bence "bebegime bugun ne pisirsem" :) Bu konuda tarifleri burada bulabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben izindeyken neler neler yapıyordum da kalmadı işte :( ancak doymaya yetecek şeyler yapıyorum

Tavuk corba, pirasali kiymali ve sucuklu mantarli kasarli pide, cikolata soslu browni

Yaaaaa aylar sonra burdan bildirim gelmiş unutulmuş burası ama hizuran hizuran :KK60: Canım napıyorsun yaaa
Bu Arada menümü vereyim
Balık
Patates kızartması
Soğan halkası
Salata:21:

Yaaaaa aylar sonra burdan bildirim gelmiş unutulmuş burası ama hizuran hizuran :KK60: Canım napıyorsun yaaa
Bu Arada menümü vereyim
Balık
Patates kızartması
Soğan halkası
Salata:21:
Ben de muhabbetimizi özledim burada. MariD MariD gittikten sonra buraları sahipsiz kaldı :KK43: hayat koşturmacasi bitirdi beni. Diyeti bitirdim ama eskisi gibi sofra donatamiyorum hayat çok ironik :KK51:
Menüye bayıldım bu arada:kk77:

Ben de muhabbetimizi özledim burada. MariD MariD gittikten sonra buraları sahipsiz kaldı :KK43: hayat koşturmacasi bitirdi beni. Diyeti bitirdim ama eskisi gibi sofra donatamiyorum hayat çok ironik :KK51:
Menüye bayıldım bu arada:kk77:
Valla aynı durumdayım bende seninle en lüks yemeğimiz bu ara bunlar aperatif falan geçiriyoruz bende çok özledim maridi gelmiyor artık keşke gelse ama

Valla aynı durumdayım bende seninle en lüks yemeğimiz bu ara bunlar aperatif falan geçiriyoruz bende çok özledim maridi gelmiyor artık keşke gelse ama
Dedim gel diye kaç kez de bilmiyorum ki. Umarım gelir. Biz ailece hastalıktan kırıldık. Nöbetleşe griplenip duruyoruz

Dedim gel diye kaç kez de bilmiyorum ki. Umarım gelir. Biz ailece hastalıktan kırıldık. Nöbetleşe griplenip duruyoruz
Bizde öyle şükür bir aydır grip olmadım ben propolis ve elma sirkesi kullanıyorum

Bizde öyle şükür bir aydır grip olmadım ben propolis ve elma sirkesi kullanıyorum
Maşallah Allah hasta etmesin. Benim hastalanmamam mümkün değildi sanırım acayip bir salgın var otobüsler, sınıflar illa bir yerden mikrop geliyor.

Back
X