Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin canim:)
Koz sen zaten zayıf değilmiydin ne işin var diyet gruplarındaGunaydin canim:)
Kimse yok hakkethizuran takiliyodu o da yok.. diyet grubuna girdim yemek yarismasina katilmistim zaten orayada takiliyom.. bdv bolumune bile az giriyom:)
Supurge yapim simdi cocuklari hazirliyc randevumuz var. Sabah sabah pogca yaptin, canin sunmasin: ( kabak yemegide var az dunden bi kac dolmada var.. bunlar yensin bugun : )
Sende neler var?
Oh elibe saglik zayifimda sagliksiz yoyorum abur cubur bu sira onu engellerim belki:)Koz sen zaten zayıf değilmiydin ne işin var diyet gruplarındabende kalktım kahvaltı yaptım makinaya çamaşır attım şimdide uzanıyorum çokkkkkkk sıcak havalar
Anladım canım bende çok sağlıksız besleniyorum Doğumdan sonra bende zayıflama grubunda olucam insallah çok gerek kalmazOh elibe saglik zayifimda sagliksiz yoyorum abur cubur bu sira onu engellerim belki:)
Kalmaz ya sen yemene bak besleyici olmasi daha onemli suanAnladım canım bende çok sağlıksız besleniyorum Doğumdan sonra bende zayıflama grubunda olucam insallah çok gerek kalmaz
Ben geldim,akşama taze fasulye pişiriyorum,çocuklara da pilav ekleyeceğim yanına,sen ne pişiriyorsunOvv kimse yok ama buralarda seviyordum burayı.
Oh,hoşgeldin.Ben geldim,akşama taze fasulye pişiriyorum,çocuklara da pilav ekleyeceğim yanına,sen ne pişiriyorsun![]()
Ooh süper bir menü,eline sağlık,ben de yarına biber dolması yaparım dedim,bulgur da katacağım,sadece bulgurla olmaz mı ki,diyetteyim,sıcacık dolmayı da pek severim:)Oh,hoşgeldin.
Eline sağlık
Ben kabak ve patlıcan doldurdum.
Tavuklu şehriye çorbası
Salata,yoğurt
Böyle benim de bugün![]()
Sadece bulgurla hiç denemedim açıkcası.Ooh süper bir menü,eline sağlık,ben de yarına biber dolması yaparım dedim,bulgur da katacağım,sadece bulgurla olmaz mı ki,diyetteyim,sıcacık dolmayı da pek severim:)
Ben de geldim heheOvv kimse yok ama buralarda seviyordum burayı.
HoşgelmişsinBen de geldim hehesebzeli tavuk sarma yaptım. Yanına pirinç pilavı ve salata düşünüyorum bakalım. Çok yorgunum ama ben ya..
Mmmm eline sağlık dolmaya bayılırım...Oh,hoşgeldin.
Eline sağlık
Ben kabak ve patlıcan doldurdum.
Tavuklu şehriye çorbası
Salata,yoğurt
Böyle benim de bugün![]()
Ben de karışık yapıyorum diyetten beri,yarın bulgurla deneyeyim,yazarım buraya:)Sadece bulgurla hiç denemedim açıkcası.
Kıymalı,pirinçten yaptım ben.
Valla ben de severim dolmanın her bir çeşidini :)
Okuldan eve geldim kahvaltı ettim geri çocuğu kresten aldım yemek yaptım öldüm ama. Bir de sıpa kreste uyurken altına isemis bir ton çamaşır geldi. Öğretmen kıyafet yetistirememis arkadaşının donunu giydirmis kerataHoşgelmişsin
Menün de gayet güzelmiş,yorulursun tabi :)
Eline sağlık
Taze fasulye de süper... Yapayım ben de bir ara .Ben geldim,akşama taze fasulye pişiriyorum,çocuklara da pilav ekleyeceğim yanına,sen ne pişiriyorsun![]()
Okuldan eve geldim kahvaltı ettim geri çocuğu kresten aldım yemek yaptım öldüm ama. Bir de sıpa kreste uyurken altına isemis bir ton çamaşır geldi. Öğretmen kıyafet yetistirememis arkadaşının donunu giydirmis kerata![]()
Benim kerata fırının ayariyla oynamış.
Ooo atraksiyonlu bir gün olmuş.
Yine de menü yetişmiş bravo![]()