Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ben etiket yaparım toplamak icin:)
Ben de muhabbetimizi özledim burada.Yaaaaa aylar sonra burdan bildirim gelmiş unutulmuş burası amahizuran
Canım napıyorsun yaaa
Bu Arada menümü vereyim
Balık
Patates kızartması
Soğan halkası
Salata![]()
Valla aynı durumdayım bende seninle en lüks yemeğimiz bu ara bunlar aperatif falan geçiriyoruz bende çok özledim maridi gelmiyor artık keşke gelse amaBen de muhabbetimizi özledim burada.MariD gittikten sonra buraları sahipsiz kaldı
hayat koşturmacasi bitirdi beni. Diyeti bitirdim ama eskisi gibi sofra donatamiyorum hayat çok ironik
Menüye bayıldım bu arada![]()
Dedim gel diye kaç kez de bilmiyorum ki. Umarım gelir. Biz ailece hastalıktan kırıldık. Nöbetleşe griplenip duruyoruzValla aynı durumdayım bende seninle en lüks yemeğimiz bu ara bunlar aperatif falan geçiriyoruz bende çok özledim maridi gelmiyor artık keşke gelse ama
Bizde öyle şükür bir aydır grip olmadım ben propolis ve elma sirkesi kullanıyorumDedim gel diye kaç kez de bilmiyorum ki. Umarım gelir. Biz ailece hastalıktan kırıldık. Nöbetleşe griplenip duruyoruz
Maşallah Allah hasta etmesin. Benim hastalanmamam mümkün değildi sanırım acayip bir salgın var otobüsler, sınıflar illa bir yerden mikrop geliyor.Bizde öyle şükür bir aydır grip olmadım ben propolis ve elma sirkesi kullanıyorum