- 8 Nisan 2017
- 57.164
- 302.795
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalori gelecekse dolmadan gelsinAnnem bende sarma ve biber dolması yaptik birlikte :)) kıymalı harç hazırladım börek yapacağım başka bişey yok şimdilik bugün kalori nin dibine vuracağı Z![]()
Keşke verebilsem yaptığım şey hergun pişirilen bişey değilse özellikle dağıtırım komşulara ama sadece sevdiklerine :))Kalori gelecekse dolmadan gelsinsağ baştan başlayın herkesten bir tabak isterim ona göre
![]()
Ellerine sağlık yemiş kadar olduk :) hiç ahtapotun olmadı. Yemek isteyeceğim son şey. Zargana balık mı? Zargana gibi diye bir tabir var ama bilmiyorum :)Keşke verebilsem yaptığım şey hergun pişirilen bişey değilse özellikle dağıtırım komşulara ama sadece sevdiklerine :))
Eşim iki ahtapot bir zargana tutmuş birde onlar var akşama galiba ahtapot yemem zargana ya bayilirim![]()
Zargana ince uzun çok lezzetli bir balık kılçığı yeşilimsi kilcigina yakın etinde de onlardan var en cok fosfor barındıran balık diye biliyorum özellikle çocuklar için çok iyi :)) ahtapot hiç yemedim yememde eşim yemeyi düşünüyor ://Ellerine sağlık yemiş kadar olduk :) hiç ahtapotun olmadı. Yemek isteyeceğim son şey. Zargana balık mı? Zargana gibi diye bir tabir var ama bilmiyorum :)
Hmm anladim. Görsellerine de bakayım bir. Ahtapotun bir sürü yemeği yapılıyor da düşünmesi bile beni bir hoş yapıyor ay.. midye de hiç yemedim yemeyi de hiç düşünmedim. Öyle tövbe estağfurullah deniz mahsulü çok.Zargana ince uzun çok lezzetli bir balık kılçığı yeşilimsi kilcigina yakın etinde de onlardan var en cok fosfor barındıran balık diye biliyorum özellikle çocuklar için çok iyi :)) ahtapot hiç yemedim yememde eşim yemeyi düşünüyor ://
Geldin geldimSenden Gelen biz buradayız ayol :))
Zargana ince uzun çok lezzetli bir balık kılçığı yeşilimsi kilcigina yakın etinde de onlardan var en cok fosfor barındıran balık diye biliyorum özellikle çocuklar için çok iyi :)) ahtapot hiç yemedim yememde eşim yemeyi düşünüyor ://[/QUOTE
Ahtapot mu hiç yemedim yemeği de düşünmüyorum:)) Zargana balığı ilk defa duydum eline sağlık afiyet olsun canim
Deniz balıklarını çok severimde bi ahtapot bide midye yemeği düşünmediğim mahsullerden görünüşleri bile beni yeme diyor :/Hmm anladim. Görsellerine de bakayım bir. Ahtapotun bir sürü yemeği yapılıyor da düşünmesi bile beni bir hoş yapıyor ay.. midye de hiç yemedim yemeyi de hiç düşünmedim. Öyle tövbe estağfurullah deniz mahsulü çok.
Ay ben de balık yemeyi çok severim özellikle güzel bir ızgara ve yanına kocaman bir tabak salataDeniz balıklarını çok severimde bi ahtapot bide midye yemeği düşünmediğim mahsullerden görünüşleri bile beni yeme diyor :/
Off off canim çekti. Gerçi geçen gün eşim yaptı balık ızgara yanina bi salata yaptım ohh missAy ben de balık yemeyi çok severim özellikle güzel bir ızgara ve yanına kocaman bir tabak salata![]()
Mmmm afiyet olsun. Bakalım belki ben de yaparım yakın zamandaOff off canim çekti. Gerçi geçen gün eşim yaptı balık ızgara yanina bi salata yaptım ohh miss![]()
Sağol canım insallah yaparsinMmmm afiyet olsun. Bakalım belki ben de yaparım yakın zamanda![]()
Mmmm enfesss...Bugünkü yemeğimiz :
Lazanya
Yeşil salata
Cheesecake