nohutun yanına pilav yap gozune az gelirse bide corba yap tamaaamm
bide patlıcanlı börek yapmadıysanız tavsiye ederim guzel oluo eşim cok begendi içinde ne oldugunu anlamadan yarısını yedi bu ne diye ısrarla sordu tahminler yuruttu ama bilemedisoradan soyledm sasırdı dun yine yufka almıs o yaptıgın guzel borekten yapsana dio
Burası super kizlarrr.
Birgun evim olunca bende yazarım bugün ne pişirsen diye)
ayy zormus işin cnm her aksam eve git taze taze yemek yap yorgun argın.bugunkü menünü begendim afiyet olsun simdiden
mrb kızlar bende 9 aylık evliyim yemek yapmaya bayılıyorum ama her gün ne pişirsem diye düşünmek bir süre sonra sıkıyo malesef , ben bugün et sote yapıcam yanına pilav salata hepmize afiyet olsn
bildiğimiz ot ben maraşlı olmama rağmen yenilerde denediysem sizin bilmemeniz garip değil.pırasa gibi ama küçük pırasaya benziyor.
yapmayı düşünüyorum ama ev temizleniyo bugün,temizlik kokusunu bastırmasın şimdi balığın kokusu.
hiç birşey yapmıyorum :) kurtuldum yapmaktan eşime dedim annemlere gidelim olur deyince işten çıkınca oraya gidicem yemek derdim de olmayacak şükür ...
Bu iyi oldu evde 3 kilo patlıcan vardı oyup dolma yapmak zoruma gidiyordu musakkada zor.börek iyidir denemekte fayda var
teşekkür ederm tatlım yemeği yetiştirp yiyip bde ferihayı izliceim için kolay bi menü olsun dedim
ben bugun patlican yemegiyle pirinc pilavi yapayim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?