bugün ne pişirsem köşesi:))

bide patlıcanlı börek yapmadıysanız tavsiye ederim guzel oluo eşim cok begendi içinde ne oldugunu anlamadan yarısını yedi bu ne diye ısrarla sordu tahminler yuruttu ama bilemedisoradan soyledm sasırdı dun yine yufka almıs o yaptıgın guzel borekten yapsana dio

Bugünkü menümde :44::44:karnıbahar kızartcam yanına çoban salatasüsleme yapacak olursam bol sarımsaklı yoğurtlu karnıbahar veee zeytinyağlı nar ekşili çoban salata dünden de kalma şaheserim çiriş böreğim varöğle arasıda toplantı var anneler günü münasebetiyle kısmetimizde ne varsa yicez

Bu iyi oldu evde 3 kilo patlıcan vardı oyup dolma yapmak zoruma gidiyordu musakkada zor.börek iyidir denemekte fayda var

mrb kızlar bende 9 aylık evliyim yemek yapmaya bayılıyorum ama her gün ne pişirsem diye düşünmek bir süre sonra sıkıyo malesef , ben bugün et sote yapıcam yanına pilav salata hepmize afiyet olsn

sende bizdensin:)) afiyet olsun ohh yemekleri duyunc karnım acıktı valla

Dün kizim makarna yapmis sagolsun ;biraz yagini abartmis sagolsun ,anne atayimmi dedi yok atma ben onu yarin adam ederim
dedim ve ettim

ispanagi soganla kavurdum baharatini ilave ettim birazda krema ilave attikten sonra ,dünkü makarnayi
icine katarak Birazda beyaz peynir kattiktan sonra
harmanlayip genis bir bor cama döküp üzerine bol kasar peynir ilave edip firina attim insaAllah tadi güzel olur
Birde mantili yogut corbasi yaptim yanina Allah cc halil ibrahim bereketi versin

kızlar haftasonu giremedim siz yazmıssınız bende dun kahvaltıya patatesli börek yaptım bu aksam için de besamel soslu tavukla pilav yapcam yanına da belki corba yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…