• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bugün ne pişirsem köşesi:))

bide patlıcanlı börek yapmadıysanız tavsiye ederim guzel oluo eşim cok begendi içinde ne oldugunu anlamadan yarısını yedi bu ne diye ısrarla sordu tahminler yuruttu ama bilemedi:1::1:soradan soyledm sasırdı dun yine yufka almıs o yaptıgın guzel borekten yapsana dio:1::1:

Bugünkü menümde :44::44:karnıbahar kızartcam yanına çoban salata:1::1:süsleme yapacak olursam :1::1:bol sarımsaklı yoğurtlu karnıbahar veee zeytinyağlı nar ekşili çoban salata dünden de kalma şaheserim çiriş böreğim var:1::1:öğle arasıda toplantı var anneler günü münasebetiyle kısmetimizde ne varsa yicez

bide patlıcanlı börek yapmadıysanız tavsiye ederim guzel oluo eşim cok begendi içinde ne oldugunu anlamadan yarısını yedi bu ne diye ısrarla sordu tahminler yuruttu ama bilemedi:1::1:soradan soyledm sasırdı dun yine yufka almıs o yaptıgın guzel borekten yapsana dio:1::1:

Bu iyi oldu evde 3 kilo patlıcan vardı oyup dolma yapmak zoruma gidiyordu musakkada zor.börek iyidir denemekte fayda var:16::16:

mrb kızlar bende 9 aylık evliyim yemek yapmaya bayılıyorum ama her gün ne pişirsem diye düşünmek bir süre sonra sıkıyo malesef , ben bugün et sote yapıcam yanına pilav salata hepmize afiyet olsn:16:

sende bizdensin:)) afiyet olsun ohh yemekleri duyunc karnım acıktı valla:1:

Dün kizim makarna yapmis sagolsun ;biraz yagini abartmis sagolsun ,anne atayimmi dedi yok atma ben onu yarin adam ederim
dedim ve ettim :D

ispanagi soganla kavurdum baharatini ilave ettim birazda krema ilave attikten sonra ,dünkü makarnayi
icine katarak Birazda beyaz peynir kattiktan sonra
harmanlayip genis bir bor cama döküp üzerine bol kasar peynir ilave edip firina attim insaAllah tadi güzel olur :D
Birde mantili yogut corbasi yaptim yanina Allah cc halil ibrahim bereketi versin :-)

kızlar haftasonu giremedim siz yazmıssınız bende dun kahvaltıya patatesli börek yaptım:56: bu aksam için de besamel soslu tavukla pilav yapcam yanına da belki corba yaparım:23::1:

Back
X