bugün ne pişirsem köşesi:))

cnm saol önerin için ama gec kaldın ustune kac tane yemek yaptım

ooo yemekler süpermiisss

Yeni evliler ve calisanlar icin benim TAVSIYEM VAR. Kendimde boyle yapiyorum calisiyorum cunki.

Pazar gunu dolabimda ne var ne yok bakarim.
Butun hafta icin planimi yaparim. Malzemelerini ya gece yada sabahtan hazirlarim aksam geldimmi sipsak pisirebileyim yada firina ata bileyim diye.
Gercekten cok zaman kazaniyorsunuz ve daha kolay oluyor.

evet calısanlar icin gayet pratik olur ama benm gibi calısmayanlar cocugu olmayanlar icin gerek yok vakit cok nasılsa:))

Mrb kızlar 8 aylık evliyim . Bazen ne yemek yapmalıyım diye düşünürken çeşit bulamıyorum.zaten çalışıyorum. Bugün için kolay bir yemek önerir misiniz yada bana tarif eder misiniz

Merhaba kizlarrrr

buraya yıllar önce yazmıştım bir gun evim olursa bende yazicam diye
suan evim var ve ben yaklaşık 4 aydır yeni yeni yemek yapıyorum (öğreniyorum)
hergun ne yapsam diye kara kara dusunuyom:44: burayı aktiv tutmaya ne dersiniz herkes dun yaptıgı yemegi söylerse de cok iyi fikirler olur herkese ben dun yemek yapmadım O yuzden yazamam.

Hadi hanimlarrrrrrrr

kızlar bugünkü menum dünden kalan patatesli bulgur pilavı ve yine dünden kalan kabak yemeği yanına domates salatası semizotlu yoğurt ohh miss bende 13 aylık evliyim çalışıyorumda önceden hergün ne pişirsem diye düşünürdüm şimdi az fazla yapıyorum iki gün aynı yiyoruz rahat ediyorum yanına garnitürü değiştiriyorum sadece değişiklik olsun diye yarın ki yemeğimi de şimdiden planlıyorum mesela yarın kuru fasulye şehriyeli pirinç pilavı yapıcam cumada onu yeriz cumartesi ev taşıcaz börek yapıcam atıştırmalık cuma akşamdan. bu kadar artık bende buraya yazıcam elimden geldiğince

Hanimlar benim dünkü yemeğim
Dun isten çıktım ve annemle çarşıya gittik turşu malzeme aldık. Annemlere gelip turşuyu beraber hazırladık sonra ben eve geldim kocis evdeydi ve vakit biraz geçmişti. Bende kolay yemek diye aldım patates patlıcan havuç ve kırmızı biberi siviyagda teker teker kizarttim ve üzeri icin bol sarimsakli yoğurt hazırladım birde yanına yeşil zeytinli bebek Mısırlı bol yeşil salata yaptım afiyetle yedik ha birde fırına 4 tane kocaman patates koydum aksam tv karşısında tuzlayip yedik kumpirlerimizi.

Bugun menü de ne var bilmiyorum henüzhenüz ama mozaik pasta kesin olcak

Mercimek çorbası
ıspanaklı yumurta
meyva
akşama çipura ve salata

sizede kolay gelsin

Patates kızartması mercimk çorbası . Bugun geç kaldım anca bunları yapabilirm

Bu kadar faydalı bi konuya senelerdir yazan olmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…