• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bugün ne pişirsem köşesi:))

hadi kızlar bugun ne yapcaksınız yazın bana da bi fikir verin:26: dunden besamelli tavuk bide pilav kaldı azcık yanına ne yapsam ki bilemedim:18::1:

merhaba bayanlar ben 11 aylık evliyim evlenmeden önce hiç yemek yapmazdım yeni yeni yapıyorum diyebilirim:)

Pinkbird zaten yemeğin varmış yanına bir çorba bir de salata yeter bence :)
Benim akşam yemeğimde bugün; yayla çorbası, patates yemeği ve yoğurtlu ıspanak var. Uyumlu oldular mı bilmiyorum ama yapayım dedim:)

merhaba.. erkekarkadasim kiymali pogaca istedi benden bugun.. onu yapacam yemek olarak yanina ne yapabilirim? kofte yapmayi duunuyordum yalan oldu kiymali pogaca isteyince.

annemler geliyorlar şu an yoldalarrr..daha dün geceden tembihledi sakın yemek düşünme diye canım benimmm yaa
annem söylemedi süpriz olsun diye ama babacım çaktırmadan hepsini söyledi:)
zeytinyağlı yaprak sarma ve biber dolma
cevizli ev baklavası ama burma şeklinde olandan,ben çok severimde
kayseri mantısı (annecim dün sıkmış gelicekler diye)
benim ççookk sevdiğim çocukluğumdan beri asla sevmekten vazgeçemeyeceğim tutmanik
patatesli börek
ve anacığımın meşhur kasap köftesi:))))

annemler geliyorlar şu an yoldalarrr..daha dün geceden tembihledi sakın yemek düşünme diye canım benimmm yaa
annem söylemedi süpriz olsun diye ama babacım çaktırmadan hepsini söyledi:)
zeytinyağlı yaprak sarma ve biber dolma
cevizli ev baklavası ama burma şeklinde olandan,ben çok severimde
kayseri mantısı (annecim dün sıkmış gelicekler diye)
benim ççookk sevdiğim çocukluğumdan beri asla sevmekten vazgeçemeyeceğim tutmanik
patatesli börek
ve anacığımın meşhur kasap köftesi:))))

size geliyorum :)))))))))))))))))))))))))))))))

off yaa valla çok cnm çekti oruçluyum bde bnm yerimede ye bolca hayatım özellikle sarmadan mantıdan bde köfteden bde börekten of of hepsinden ye çok kıskandım çook:(((:5::5:

canım Allah kabul etsin inşallah orucunu
valla üzüldüm şimdi ama yemek topiği olduğu için benim suçum yok:))
senin yerinede yerim herkes yerinede valla hemen gelsinler gözlerim yollarda kaldı:))))

canım Allah kabul etsin inşallah orucunu
valla üzüldüm şimdi ama yemek topiği olduğu için benim suçum yok:))
senin yerinede yerim herkes yerinede valla hemen gelsinler gözlerim yollarda kaldı:))))

amin cnm benm... evet senin hiç bi suçun yok btün suç anneciğinin:)))) bnce sende çok yiyemiceksn gözün annenden baska bişi grmicek çnkü:16:

amin cnm benm... evet senin hiç bi suçun yok btün suç anneciğinin:)))) bnce sende çok yiyemiceksn gözün annenden baska bişi grmicek çnkü:16:

yok bence yicem sen kendini kandırıyorsun şimdii,psikolojik baskı:)))

yerinizde olsam o menüyü bırakıp ben de gelmezdim :D size de afiyet olsun hep birlikte ağız tadıyla yiyin inşallah :)

sağolun inşallah çok teşekkürler..
menüden ziyade annemleri çok özledim..ruhum doyucak mideden daha çok:))
Hayırlı bol bereketli kandiller dilerim:)

Back
X