Bugün ne giydin? Sok gözüme gözüme geyik versiyonu

BARÇMAN kızlar bugün ormana kadar gittimde bunları giydim yakışmışmı:roflol:
moda80vn8zl5.jpg

BARÇMAN kızlar bugün ormana kadar gittimde bunları giydim yakışmışmı:roflol:
moda80vn8zl5.jpg

vız vız vız vız arı
yapar petek petek balı.....
.vız vız arı uçuyor
çiçeklere konuyor
topladığı balları
kovanına taşıyor....
.mink arı her zaman
mimarlıkta pek yaman .
.bende olmak isterim
.onun gibi çalışkan......onun gibi çalışkan çok küselsin....hahay kızımda bu yıl bu kostümleydi okulda....:hooray:

İNCİTANEM_bugün öğrencilerime bir sürpriz yapayım dedim olumlu yada olumsuz yorumlarınızı bekliyoruuuuum
post91096268934vf7.jpg

aşkolsun abla bu benim adıma şanıma uygun bir resimdi.:uhm:..demek incike kıyak he.....şakkıdı.
yalnız belinayın kıyafetini sil istersen topik kıtlenmesin....:roflol:

AYYYYY AYYYYAYYY ÇOK ŞEKERRR ABLAAA BENİ VE UFUĞUMUDA DÜŞÜNDÜĞÜN İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUMMMMMM ELLERİN DERT GÖRMESİNNN NASILDA BİLİRSİN UFUKSUZ Bİ YERE GİTMEDİĞİMİİİ YAPIŞIK İKİZ GİBİYİZDİR BİZ ONUNLAAAAcoksekeriremsu MERSİ ABLACIMMM ÖPÜYORUM SENİİİİ:1hug:a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
aşkolsun abla bu benim adıma şanıma uygun bir resimdi.:uhm:..demek incike kıyak he.....şakkıdı.
yalnız belinayın kıyafetini sil istersen topik kıtlenmesin....:roflol:

NİE KİTLENİOMUŞ BAKİMMMM HEEEE NİE KİTLENİOMUŞŞŞ AYIP BİŞİMİ YAPIOZZZ ALIŞ VERİŞE GİDİOZ İŞTEEEE ÇABUK SÖLE KIRMİM BACAKLARINIII :roflol:

BELİNAYMERVE_ bugün aşkım ufukla alışverişe giderkenki halimiz
post118211127499581th5.jpg

:1shok::1shok:anaaaa belinay bu hal ne nan,
la bu kiyafetlerle mi gittiniz alisverise,
taciz veya tecavüze ugramadan dönebildiniz mi eve:roflol::roflol::roflol:

döndük döndükkk hiç bişi yapmadilar çoklafatan olduama ufuğumla koşa koşa eve geldik :)

ah barçman abla ahhh düşürdün bu zillilerin diline beni :)

AYYYYY AYYYYAYYY ÇOK ŞEKERRR ABLAAA BENİ VE UFUĞUMUDA DÜŞÜNDÜĞÜN İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUMMMMMM ELLERİN DERT GÖRMESİNNN NASILDA BİLİRSİN UFUKSUZ Bİ YERE GİTMEDİĞİMİİİ YAPIŞIK İKİZ GİBİYİZDİR BİZ ONUNLAAAAcoksekeriremsu MERSİ ABLACIMMM ÖPÜYORUM SENİİİİ:1hug:a.s.

:1shok::1shok::1shok::roflol::roflol::roflol:

kiz süpürgee gülüp durma ayo lterbiyeli kişileriz bizzzz sen bakma barçman ablamin oraya koyduğu resmeee ablaa a yaaaaaaa gelde açikla şimdii nie böle resim koyduğunuuu

:1shok::1shok:anaaaa belinay bu hal ne nan,
la bu kiyafetlerle mi gittiniz alisverise,
taciz veya tecavüze ugramadan dönebildiniz mi eve:roflol::roflol::roflol:

ne var yaa bu kıyafetlerde benmi salağım bence çok şirin kıyafetler ve aykırı birşey göremiyorum fesat çekirge seni:eek:klava::eek:klava:

süpürge gece 12'yi geçti saat aklin başka yerlere çalişyioo sus uleynnn gebertcem bak yolcam saçini başini :)

ne var yaa bu kıyafetlerde benmi salağım bence çok şirin kıyafetler ve aykırı birşey göremiyorum fesat çekirge seni:eek:klava::eek:klava:

ciddimisin dalga mi geciyon anlamadim kafamçokkarıştı
belinay dese anlarimda sende mi bürütüs:roflol:

ciddimisin dalga mi geciyon anlamadim kafamçokkarıştı
belinay dese anlarimda sende mi bürütüs:roflol:

insan nasıl görmek isterse öyle görürmüş ben sadece şirin pembe kıyafetler görüyorum
ama senin durumunu pekde iyi görmüyorum:roflol::roflol:

insan nasıl görmek isterse öyle görürmüş ben sadece şirin pembe kıyafetler görüyorum
ama senin durumunu pekde iyi görmüyorum:roflol::roflol:

:roflol::roflol:carsidakiler de benim gibi görürlerse
bende, belinayla ufugun halini...jeyyar:roflol:

ay ama cidden ben mi yanlış görüyorum diye ben de epey bi baktım belinay süpürge haklı:sm_confused:

X