Bugün ne giydin? Sok gözüme gözüme geyik versiyonu

kızlaaar bugünkü kıyafetimi nasıl buldunuz gerçi kesin terden içi paslanmıştır ama herkesler çok beğendi hatta nedendir bilmem ama bir bayan şöför bana bakarken ağaca bindirdi allahtan kendisine birşey olmadı
k17we8fb5.jpg

hocam sen bacayı kendine kurdurmuşsun hayırdır.....????????????????:roflol::roflol:

çileeek harika bir kıyafet kız 8...ayının şerefine hazırlat hemen modacına....................

:1shok:ay ben bunu nasıl kaçırdım yahu:1shok:
:mymeka: bu bana böyle bir topiği neden daha evvel görmedim için :mymeka:
hemen gideyim kimler neler giymiş,bir gözden geçireyimjeyyar
puhahaha:roflol:

ADIVAR
kızlar bugün işe gelirken bu kıyafeti giydim yorumlarınızı bekliyoruuuuum:roflol::roflol:
k2bb9ul2.jpg

:1shok:eek:nun içine ben nasıl girdim aceba:1shok:
ay o benim malum yerlerime batar ve kimse bana yaklaşamazki:1no2:
ama tatlicadiarzuseksü duruyor üzerimde Allah için:roflol:

JOJEE
kızlar aşkım şimdi aradı sinemaya gidecekmişiz hemen üstümü değiştirdim nasıl olmuşum
:roflol::roflol:
l83356cowgirlcostumeqs7.jpg

:roflol:jolem çok şahane olmuşsun
özellikle o kovboy şapka ayrı bir hava vermiş sana tatlım
aynısından bende istiyorum banane:dilcikar:

NAZLI
kızlar sonunda oğlumun sünnetine giyeceğim kıyafeti buldum bakın kıyafet bu sonrada ayakkabılarımın resmini koyacağım :roflol:
k10nb8vq2.jpg

Nazlıcım canım seni haftanın en rüküşü ilan ediyorum canımcoksekeriremsu
ay hele o beline taktığın kemere benzer bir şey varya en çok ona bayıldım inan süper olmuşsun arkadaşım yaa:roflol:

Nazlıcım canım seni haftanın en rüküşü ilan ediyorum canımcoksekeriremsu
ay hele o beline taktığın kemere benzer bir şey varya en çok ona bayıldım inan süper olmuşsun arkadaşım yaa:roflol:

evet nazlım her zamanki gibi ışık saçıyor etrafına ama bugünlerde gözükmüyor iyi değilmi

evet nazlım her zamanki gibi ışık saçıyor etrafına ama bugünlerde gözükmüyor iyi değilmi

Ablacım sünnet telaşı sardı canım ya dün aradım sesi çok yorgun geliyordu..
Birde misafirleri olduğu için pek gelemiyor..ama iyi merak etme:asigim:

casmin ve joje sizede tsk,ler..a.s.

ya utaniyoru mama söyliycem iste,ben bu topigi hic görmemisim:çok üzgünüm:

tamam yahu gelmeyin üstüme hamilelikten deyiverin iste..kafamçokkarıştı

casmin ve joje sizede tsk,ler..a.s.

ya utaniyoru mama söyliycem iste,ben bu topigi hic görmemisim:çok üzgünüm:

tamam yahu gelmeyin üstüme hamilelikten deyiverin iste..kafamçokkarıştı

tamam tamam senin mazeretin var kimse kusuruna bakmaz bu arada senin avatarınada oğluşunun adına kurban olurum ben anladın sen onuŞeniz

tamam tamam senin mazeretin var kimse kusuruna bakmaz bu arada senin avatarınada oğluşunun adına kurban olurum ben anladın sen onuŞeniz

ablacım be bakıyorum da bana uygun kıyafet bulamıyorsun anlaşılann şakkıdı Benim gibi güzellik abidesine kıyafet yakıştırmak zor tabi :lepi::icecream::roflol:

X