Bugün ne giydin? Sok gözüme gözüme geyik versiyonu

sana ne giysen ne boyasan yakışıyorŞeniz

sızlerde bana ne gıydırecegınızı bılıyorsunuz barçman abla..guzel guzel gıydırırsenız...
yakısır...bırazcık ukalalık yapıyım ıznınle...a.s:roflol:

eeee malzeme guzel olunca cuvalda gıyse yalısır dımı ama......yerimseniben-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

çenenin altından lastik takarsın düşmez o zaman -tatlicadiarzu-

ya bunu çok tuttum. otobüslerde bu herkese verilmeli.kötükedihüso birde bunun ayak için olanı yok mu?:roflol::roflol::roflol:

dıptısınannesi nin eski gacı resimleri ailecek çektirmişler kaydirigubbakcemile3

ayo bende diyom bu beni nasıl unuttu görüyonmu diye şükür ahtırladın beyaa...

yarın akşam üstü gelde bizim evin önünde çekirdek çıtliyelim kıs eski günleri yaaad ederiz .....

şalvarlarını giymeyi unutma amaaaaaaaa... öyle kokoş gelme mahalleye tanımazlar yolarlar seni vallla demedi deme

okey be kuzum sen gel yeter beyaaa

bu arada bizi tanıdık sanmayanlara buda ispatı gençlik yıllarımızdandır hee

ay hatırlamammı ah usman aaaaaaaaaaaaaah
çiğerimin küşesi yaktı beni o zamnlar almadı beni bak bu mendebur karıyı aldı ne hale düştü anacım gözük çıksın usmaaaaaaaaaaaaaaaaan

ay hatırlamammı ah usman aaaaaaaaaaaaaah
çiğerimin küşesi yaktı beni o zamnlar almadı beni bak bu mendebur karıyı aldı ne hale düştü anacım gözük çıksın usmaaaaaaaaaaaaaaaaan

ya o karu usmanu kandurdu. bilmiyin mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…