Bugün ne giydin? Sok gözüme gözüme geyik versiyonu

duyduğuma göre senin kocişte hazırlanıyormuş düğüne sana süpriz yapac:akmış:roflol:

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:1shok::1shok::1shok:İnanamıyorum bunu bana nasıl yapar hazırlanmasaymış garibim bende mıktanıslı bi kıyafet bulam barim kendime:icecream::icecream::icecream:

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:1shok::1shok::1shok:İnanamıyorum bunu bana nasıl yapar hazırlanmasaymış garibim bende mıktanıslı bi kıyafet bulam barim kendime:icecream::icecream::icecream:

muhahahaha çok isabetli kararsüprizzzzz

Hayırdır leerenim barçman ablalarım bomba gibi olmuşsunuz nere böylejeyyar

topiğin birinde küçülüyoruz birinde morukluyoruz kafam allak bullak olducoksekeriremsu

:roflol::roflol::roflol:Ablam sorma varya 2 tarafada bakıcam diye koptum burda şaşı olucam valla ama olsun sizinle herşey çokkk güzel bu arada ne giyseniz yakışıyo size valla:1hug::1hug:

40 yıl önceee 40 yıl sonraaaa nasaıl iştir biz hiç yaşımızda olamayacakmıyız kuşlar ya daha tüylenmemiş ya kanadı kırık uçamaz konamaz kih kih kih

Ablalarımmm ablalarımmmcoksekeriremsucoksekeriremsuYa sizinle bebekleşmekte çok güzel olur açasanıza bi 30 yıl öncesi topici hıı şekey şekey yasalım:icecream::icecream:

hihihi 40 yıl öncesi olursa ben portakal ağacında c vitamini olarak rol alırım ablam:roflol::roflol::roflol:

Oyyyyy Naslı teyse diyen dillerini yerim seninnn ya bu arada 40 yıl sonrası varda 30 yıl öncesi neden olmasın ablam hıııjeyyarjeyyarjeyyar

30 Yıl öncesi ve kk biz .Barçmaaaaaan,Nazlııııııııı.elma dersem çık armut dersem çıkma .Sobeeeeeee:icecream::dance:lülülülülülü

30 Yıl öncesi ve kk biz .Barçmaaaaaan,Nazlııııııııı.elma dersem çık armut dersem çıkma .Sobeeeeeee:icecream::dance:lülülülülülü

Çıkmıycam işte çıkmıycam çıkmıycam manane manane manane pışıkkkkkkkk bakkk cemre çıkmış işte hadi cemrem bu işi sen yaparsın bak ekip hazır hihihih

DİSHE
kızlar bende bugün bunları giydim nasılım (şimdi gelir hazırlık yapayım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…