Bugün ne giydin? Sok gözüme gözüme geyik versiyonu

alın sıze bır garıp kıyafet.....benle hıc ılgısı yok......kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

işte benım...yakışmışmı kızlar....nasılım...-tatlicadiarzu-a.s.

işte benım...yakışmışmı kızlar....nasılım...-tatlicadiarzu-a.s.

evet hayatim bugun senle carsiya ciktik ya bunu giymistin, kafamçokkarıştı
ya carsiya pek uygun degil sönük kaliyor, sanki pijama gibi :dilcikar:, yani sanki ev kiyafeti gibi olmus ama, neyse idare ettim seni yanimda :dilcikar:,
:roflol: :roflol:

bende bunu giymistim iste normal günlük

buda kıyafette barcman ıcın olsun hedıye canımcıgım...umarım begenırsın

yavrum ıkı tane resım attım ıkısıdemı gorunmuyor....valla burda gorunuyor....sayfadan cık bır daha gır bacım be

kımse hayalıme karışmasın..kaydirigubbakcemile.hiç bu kadar seksı kıyafetler gıyemıyecegım.senağlama..bırakın hayal edıyım.kaydirigubbakcemile3...bu kıyafette benım ıcın....-tatlicadiarzu-

şapkalarımm süpermiştee bu ben deelimm acepp hıdırımmm benim şapkalarıı başka bir hortlağamıı hadeyee ettiiCADIARZU:mymeka:klava:

hiç öyle birşey yaparmı senin hıdırın allah korusun yaparsa süpüşle onu parça pinçik ederiz klava:

şapkalarımm süpermiştee bu ben deelimm acepp hıdırımmm benim şapkalarıı başka bir hortlağamıı hadeyee ettiiCADIARZU:mymeka:klava:

herkese slm kızlar resimleri nasıl kopyalıyorsunuz bilgi verirseniz sevinirim:çok üzgünüm:
beceremedim ya

hiç öyle birşey yaparmı senin hıdırın allah korusun yaparsa süpüşle onu parça pinçik ederiz klava:

HAHH ŞİMDİİ OLDUU GÖZÜMM AÇIKK GİTMEZZ ARTIKK
SENDENN EMİNİMDEE SÜFÜÜ IŞIK TUTARR KESSİNNNsenağlamakaydirigubbakcemile

herkese slm kızlar resimleri nasıl kopyalıyorsunuz bilgi verirseniz sevinirim:çok üzgünüm:
beceremedim ya

canıkom , once resım buldun degılmı..
resmın uzerıne gel mausun üzerine sağ tıkla .ordan en altta özellıkler var..orayıda tıkla...
hah tıkladınmı anacım ..sonra özellıklerde adres url dıye bır yer var..
sonracığıma orayıda kopyala mausenun sag tarafını kullanarak o bölümü kopyala ..
kopyaladıktan sonra...
kk da mesaj yazdığımız bölüm varya sag da 2.butunda karecık varya orda grafık ekle der.
o butonada bas sonra ekrana çıkacak olan http denılen kısmı secmiş olduğunuz resımde kopyaladığımız adresı oraya yapıştır v...sonrada tamam de...
hadi bakalım başarılar...görelım ne giydiğini

dur fırtınanın kızı ben seni şöyle bir giydireyim aksesuarlar müthiş dimiii

dur fırtınanın kızı ben seni şöyle bir giydireyim aksesuarlar müthiş dimiii

ayyyyyyyyyyy harıka ya......
ama boynum agrırı barçman nasıl taşıyacam ..
ben 55 kıloluk bırşeyım zaten taşıyamam onu..
şöyle düdüklü falan yapabılırsen kıyafetımı sevınırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…