- 7 Aralık 2009
- 2.529
- 1.907
cnm nacizane fikrimi söylersem ikiside yakışmış
ama gömlekli yani üsteki halin daha çok yakışmış
tatlım teşekkür ederimm gerçektenopuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm nacizane fikrimi söylersem ikiside yakışmış
ama gömlekli yani üsteki halin daha çok yakışmış
canım bu elbise çok hoşuma gitti alıntı yapsam yani modelini bende diktirsem kızarmısın eğer kızmassan elbisenin birazdaha ayrıntılı resmini eklermisina.s.
valla çok sevinirim bir göndrsen bana bende zaten şalını oşeklilde kullana bilmek için beğendim bizim eşim tarafı abiye giydirmezde biraz kapanmış olur dekolteler.hic problem degil canim diktirebilirsin , elbise su anda burda degil ama resmini ceker özelden atarim sana istersen.. birde üzerine ben $ali öyle SIKI$TIRDIm , hatta ebliseyi burda fikir almak icin cekmistim onlar duruyorsa onlari göndereyim.. ayni yerlerde giyinmiyecegimiz icin hic problem olmaz
yok canim dikisli falan degil tamamiyle ayri bir §al ben bonu büstier askilarindan gecirip arka tarafa bagladim bir bütün gibi durdu, demokraside careler tükenmiyor ayni sorun bendede varşal ayrımı yoksa göğüs altındaki taşlı yerlere mi bağlı yani dikişlimi oraya
tutiiim sari sari arkadasim cok tesekkür ederim baldan tatli yorumunaway way way hangi birinize yorum yapsam ki şaşırdım gene...
selayım yawrum boleron süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
anne olduüğuna inanmaz kimse bu fizikle maaşallah taş gibisin...
gamzebalinay yawrım trençkotun çok güzel çok tatlı olmuşsun...
twetty gamze_belinay Selayhus iregiz cok seker olmussunuz..
bana gelen iyi kötü bütün yorumlar icin tskler.
bugün ben..
Uploaded with ImageShack.us
vawwwwwwwwwwww :bbo::asigim:twetty gamze_belinay Selayhus iregiz cok seker olmussunuz..
bugün ben..
twetty gamze_belinay Selayhus iregiz cok seker olmussunuz..
bugün ben..
kızlaarrrrrrrrrrrrrr çok şıkısınız yaw
iregiz,gnydn64,gamzebelinay,aşkito,selayhus,tweety,b&m,kkontes,secl saymadıklarım warsa kusura bakmasınlar aklımda kalanlar bunlardı
gnydn64 üzerindeli çizgili badiyi Lcwden mi aldın?
geçen almaya niyetlenmiştim bende
çok cüsel, siyah beyazın asaleti işte opuyorumnanaktan