- 14 Ocak 2009
- 9.897
- 958
barbiii incecik çok zarif görünüyorsun canım
ben ayakkabıyı yakıştıramadım emme sen sevmişsin en nemliside bu
tşkler canım kaydirigubbakcemile2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
barbiii incecik çok zarif görünüyorsun canım
ben ayakkabıyı yakıştıramadım emme sen sevmişsin en nemliside bu
barbıe cok begndım kıyafetını ben ayakkabını cok hoş buldum kolyenide moon senınde ayakkbn ve fizign cok guzel senınde fizign super barbıe:) tam barbıe
Moon; çok yakışmış elbisen. Fizik süper. Tüh tüh maşallah.
Ayakkabıları bende o elbisenin altına pek yakıştıramadım ama yine de güzel.
[/B]
Barbim,
moon'cum,
demothy,
aşkitom,
xzgi
süpersiniz çok ama çok beğendim kaydirigubbakcemile5
askitooo oglusunla nasıl uyumlusunuz öyle cok sıksınız
moon cok çıtır olmussun masallah
barbiim cok uyumlusun siyahlara bürünmüssün boshayallersmile
KIZLAR SÜPERSİNİZ!!cennetkokulum kontess rocker :asigim: cennet saçına bayıldım , çok yakışmışş.sadece son syflara bakabildm görmediklerim varsa affola :Saruboceq:Bu pantolonu yeni aldım,altımda topuklu taba renkte ayakkabı vardı;üstümdede minicik dantel bi bolero ama kahve döktüğüm için üstüne eve gelip attım direk üstümden kaydirigubbakcemile3 o göbeği eritmem lazım yaz geldi akannehir
,
herkese öpücüklerrrrrrrr opuyorumnanaktan
tivitim taytın çok yakışmış canımm, inceciksin maşallahhhh
aşkitom içindeki kırmızı badiyi sefmedim ama genel olarak hoş olmuş kombinin
ama seni değil ufaklığı tek geçiorummm, maşşallah ona opuyorumnanaktan
selayhusum düğün kıyafetini görmek istiyrummmmmmm, bu kesmedi beni şuan sempatiksalakcinni
mırmır çok tatlısın canım olumunekankayizsmile
kk 'nın fıstıkları opuyorumnanaktanbugün dersaneye giderken çekildim sizler için..umarım beğenirsiniz tatlışlara.s.[URL=http://www.ressim.net][/URL]
nerimancımmm yine harika olmuşsun canımcım çok uyumlu ve çok datlu olmuşsun fıstıgımmm çok begendim senüüüopuyorumnanaktan
kk 'nın fıstıkları opuyorumnanaktanbugün dersaneye giderken çekildim sizler için..umarım beğenirsiniz tatlışlara.s.[URL=http://www.ressim.net][/URL]
vayyy hatun süpersin gerçekten .a.s..valla çantalarda pişti olmuşuzakannehir.çantamı pendikten almıştım cnm:1hug:
Neriman34; çok hoş olmuşsun gerçekten. Kapalı biri olarak ilham alıyorum.
O..mavi...O; Sizi görmek bir şeref efemkaydirigubbakcemile3
Çok şık olmuşsun gerçekten. Herşey çok uyumlu ve rahat.
Ne güzelmişsin sen öyle